Povezane vesti

Belingem upozorava pred revanš: "Protiv tima kakav je Siti, oprez je neophodan"

Belingem upozorava pred revanš: "Protiv tima kakav je Siti, oprez je neophodan"

Sportske.net pre 3 sata
Spektakl smo očekivali, spektakl smo i dobili u prvom meču derbija baraža za plasman u osminu finala Lige šampiona. Real Madrid je u dramatičnoj završnici savladao Mančester siti u gostima rezultatom 3:2, pogotkom Džuda Belingema u sudijskoj… »
Gvardiola ludi zbog nemoći - opet izgrebane glave FOTO/VIDEO

Gvardiola ludi zbog nemoći - opet izgrebane glave FOTO/VIDEO

B92 pre 3 sata
Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola opet se pred kamerama pojavio sa ogrebotinama na glavi, zbog čega navijači opet pričaju o njegovoj ružnoj navici koju je definitivno usvojio. Siti je doživeo još jedan krah u Ligi šampiona, pošto je na… »
Mbape očarao navijače Sitija (video)

Mbape očarao navijače Sitija (video)

Sportski žurnal pre 4 sati
Francuz džentlmenski izbegao gaženje podnog grba engleskog kluba. Šmekerski gest Kilijana Mbapea u restriktivnom prostoru „Itihada” da ne zgazi podni grb Mančester sitija je oduševio navijače engleskog kluba i ubrzo postao viralan. Francuz je… »
Vinisijus Žunior odgovorio na provokaciju navijača Mančester sitija

Vinisijus Žunior odgovorio na provokaciju navijača Mančester sitija

Danas pre 5 sati
Real Madrid savladao je kao gost Mančester siti 3:2 u prvoj utakmici plej-ofa za plasman u osminu finala Lige šampiona. Real je slavio golom u poslednjim trenucima meča, koji je postigao Džud Belingem. Međutim, za jedan od najupečatljivijih momenata… »
Vinisijus: "Video sam transparent, to me je dodatno poguralo"

Vinisijus: "Video sam transparent, to me je dodatno poguralo"

Sportske.net pre 5 sati
Fudbaleri Real Madrida pobedili su Mančester siti, a asistent pobedonosnog gola za Rodriga bio je Vinisijus Žunior, kom je bio posvećen i transparent navijača "građana". Navijači Sitija istakli su veliki transparent pred početak meča sa Rodrijevom… »
Nije to Mančester Siti! Pep Gvardiola preuzeo krivicu za raspad giganta

Nije to Mančester Siti! Pep Gvardiola preuzeo krivicu za raspad giganta

Večernje novosti pre 5 sati
Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da je njegova ekipa grešila u utakmici protiv Real Madrida u plej-ofu Lige šampiona i da nije dovoljno stabilna da izdrži pritisak. FOTO: Tanjug/AP Siti je sinoć na svom terenu izgubio od Reala… »
Vinisijus likuje: "Sve što protivnički navijači rade samo mi daje snagu da odigram sjajnu utakmicu kakvu sam odigrao ovde"

Vinisijus likuje: "Sve što protivnički navijači rade samo mi daje snagu da odigram sjajnu utakmicu kakvu sam odigrao ovde"

Večernje novosti pre 6 sati
Fudbaler Real Madrida Vinisijus Žunior rekao je da ga je isticanje transparenta na kome je prikazan igrač Mančester sitija Rodri sa Zlatnom loptom dodatno motivisao da odigra dobro i pobedi u prvoj utakmici plej-ofa Lige šampiona. FOTO: Tanjug/AP… »
Ančeloti: "Za nas sezona tek sad počinje"

Ančeloti: "Za nas sezona tek sad počinje"

B92 pre 6 sati
Trener fudbalera Reala Karlo Ančeloti izjavio je da madridski klub mora dobro da se pripremi za revanš meč plej-ofa za plasman u osminu finala protiv Mančester sitija. Fudbaleri Reala pobedili su u utorak u gostima ekipu Mančester sitija rezultatom… »
Vinisijus: Transparent sa Rodrijevom slikom mi je dao snagu

Vinisijus: Transparent sa Rodrijevom slikom mi je dao snagu

Sportski žurnal pre 6 sati
Navijači Sitija ne propuštaju priliku da podsete ko je dobio Zlatnu loptu. Vinisijus Žunior rekao je da ga je isticanje transparenta na kome je prikazan igrač Mančester sitija Rodri sa Zlatnom loptom dodatno motivisao da odigra dobro i pobedi u prvoj… »
Vinisijus odgovorio na koreografiju navijača Sitija: "Kad god rade takve stvari..." FOTO

Vinisijus odgovorio na koreografiju navijača Sitija: "Kad god rade takve stvari..." FOTO

B92 pre 7 sati
Fudbaler Real Madrida Vinisijus prokomentarisao je koreografiju navijača Mančester sitija na utakmici Lige šampiona. Domaće pristalice su razvile baner sa likom Rodrija, koji drži "Zlatnu loptu", dok pored piše "Prestani, isplakaćeš dušu", što… »
„Video sam transparent, to me samo motiviše“

„Video sam transparent, to me samo motiviše“

Sport klub pre 8 sati
Vodio je Mančester siti dva puta protiv Reala, ali su na kraju slavili Madriđani. Veče na Etihadu obeležio jedan transparent. Pred početak meča navijači Mančester sitija pokušali su da „udare“ Real tamo gde najviše boli. Na činjenicu da je… »
“Prestani da plačeš”: Navijači Mančester sitija spremili provokativan transparent za Vinisijusa, Rodri sve snimio…

“Prestani da plačeš”: Navijači Mančester sitija spremili provokativan transparent za Vinisijusa, Rodri sve snimio…

Danas pre 17 sati
Mančester siti je dočekao Real Madrid u prvom meču plej-ofa za plasman u osminu finala Lige šampiona. Duel u Engleskoj ima i zanimljivu “pozadinu”, pošto je pre dva meseca vođena zanimljiva borba za “Zlatnu loptu”. Dobitnik prestižne… »

Vesti dana »