Повезане вести
Босна овакву утакмицу још није видела! Бањалука и европски спектакл
Вечерње новости 12.02.2025
Тренер фудбалера Борца из Бањалуке Младен Жижовић изјавио је данас да његова екипа жели да дође до позитивног резултата у првом мечу плеј-офа за пласман у осмину финала Лиге конференције против Олимпије из Љубљане. ФОТО: С… »
Жижовић: После Олимпије у историју
Спортски журнал 12.02.2025
„Много квалитетније екипе су падале овде, зашто не и љубљанска”. Тренер Борца из Бањалуке Младен Жижовић изјавио је да његова екипа жели да дође до позитивног резултата у првом мечу плеј-офа за пласман у осмину финала Лиге… »
Тренер Бањалучана пред историјски меч: "Великих обећања нема"
Б92 12.02.2025
Тренер фудбалера Борца из Бањалуке Младен Жижовић изјавио је данас да његова екипа жели да дође до позитивног резултата у првом мечу плеј-офа за пласман у осмину финала Лиге конференције против Олимпије из Љубљане. "Очекује… »
Белингем упозорава пред реванш: "Против тима какав је Сити, опрез је неопходан"
Спортске.нет 12.02.2025
Спектакл смо очекивали, спектакл смо и добили у првом мечу дербија баража за пласман у осмину финала Лиге шампиона. Реал Мадрид је у драматичној завршници савладао Манчестер сити у гостима резултатом 3:2, поготком Џуда Белингема… »
Гвардиола луди због немоћи - опет изгребане главе ФОТО/ВИДЕО
Б92 12.02.2025
Менаџер Манчестер ситија Пеп Гвардиола опет се пред камерама појавио са огреботинама на глави, због чега навијачи опет причају о његовој ружној навици коју је дефинитивно усвојио. Сити је доживео још један крах у Лиги шампиона… »
Мбапе очарао навијаче Ситија (видео)
Француз џентлменски избегао гажење подног грба енглеског клуба. Шмекерски гест Килијана Мбапеа у рестриктивном простору „Итихада” да не згази подни грб Манчестер ситија је одушевио навијаче енглеског клуба и убрзо постао… »
Винисијус Жуниор одговорио на провокацију навијача Манчестер ситија
Данас 12.02.2025
Реал Мадрид савладао је као гост Манчестер сити 3:2 у првој утакмици плеј-офа за пласман у осмину финала Лиге шампиона. Реал је славио голом у последњим тренуцима меча, који је постигао Џуд Белингем. Међутим, за један од… »
Винисијус: "Видео сам транспарент, то ме је додатно погурало"
Спортске.нет 12.02.2025
Фудбалери Реал Мадрида победили су Манчестер сити, а асистент победоносног гола за Родрига био је Винисијус Жуниор, ком је био посвећен и транспарент навијача "грађана". Навијачи Ситија истакли су велики транспарент пред почетак… »
Није то Манчестер Сити! Пеп Гвардиола преузео кривицу за распад гиганта
Тренер фудбалера Манчестер ситија Пеп Гвардиола рекао је да је његова екипа грешила у утакмици против Реал Мадрида у плеј-офу Лиге шампиона и да није довољно стабилна да издржи притисак. ФОТО: Тањуг/АП Сити је синоћ на свом… »
Анчелоти: "За нас сезона тек сад почиње"
Б92 12.02.2025
Тренер фудбалера Реала Карло Анчелоти изјавио је да мадридски клуб мора добро да се припреми за реванш меч плеј-офа за пласман у осмину финала против Манчестер ситија. Фудбалери Реала победили су у уторак у гостима екипу… »
Винисијус ликује: "Све што противнички навијачи раде само ми даје снагу да одиграм сјајну утакмицу какву сам одиграо овде"
Фудбалер Реал Мадрида Винисијус Жуниор рекао је да га је истицање транспарента на коме је приказан играч Манчестер ситија Родри са Златном лоптом додатно мотивисао да одигра добро и победи у првој утакмици плеј-офа Лиге… »
Винисијус: Транспарент са Родријевом сликом ми је дао снагу
Навијачи Ситија не пропуштају прилику да подсете ко је добио Златну лопту. Винисијус Жуниор рекао је да га је истицање транспарента на коме је приказан играч Манчестер ситија Родри са Златном лоптом додатно мотивисао да одигра… »
Винисијус одговорио на кореографију навијача Ситија: "Кад год раде такве ствари..." ФОТО
Б92 12.02.2025
Фудбалер Реал Мадрида Винисијус прокоментарисао је кореографију навијача Манчестер ситија на утакмици Лиге шампиона. Домаће присталице су развиле банер са ликом Родрија, који држи "Златну лопту", док поред пише "Престани… »
„Видео сам транспарент, то ме само мотивише“
Спорт клуб 12.02.2025
Водио је Манчестер сити два пута против Реала, али су на крају славили Мадриђани. Вече на Етихаду обележио један транспарент. Пред почетак меча навијачи Манчестер ситија покушали су да „ударе“ Реал тамо где највише боли. На… »
“Престани да плачеш”: Навијачи Манчестер ситија спремили провокативан транспарент за Винисијуса, Родри све снимио (ФОТО)…
Данас 12.02.2025
Манчестер сити је дочекао Реал Мадрид у првом мечу плеј-офа за пласман у осмину финала Лиге шампиона. Дуел у Енглеској има и занимљиву “позадину”, пошто је пре два месеца вођена занимљива борба за “Златну лопту”. Добитник… »
Вести дана »
Срушио се мали авион код Суботице, једна особа погинула, пилот хоспитализован
Спутник пре 1 сатјош 55 повезаних
(БЛОГ) Дијана Хрка која 13 дана штрајкује глађу: Остајем овде како бих истерала правду, ниједна институција није почела да ради свој посао
Н1 Инфо пре 18 минутајош 62 повезане
Фискални савет: Буџетска резерва и раст цена пројеката остају нетранспарентни
Форбес пре 6 сатијош 19 повезаних