Povezane vesti

Na jugu Srbije pljušte otkazi radnicima! Nakon sunovrata čuvene fabrike, još jedna doživela ozbiljan udarac - Ljudi ne…

Na jugu Srbije pljušte otkazi radnicima! Nakon sunovrata čuvene fabrike, još jedna doživela ozbiljan udarac - Ljudi ne…

Kurir pre 1 dan
Nakon najave da će oko 900 ljudi ostati bez posla u „Benetonu“ jer ta kompanija zatvara fabriku u Nišu, oko 300 zaposlenih u firmi „Džonson elektrik“ dobilo je predlog za sporazumni raskid ugovora o radu, tvrdi šef odborničke grupe… »
Otkazi se šire jugom Srbije: Posle Benetona i Džonson elektrik otpušta ljude, a u strahu i radnici Jure

Otkazi se šire jugom Srbije: Posle Benetona i Džonson elektrik otpušta ljude, a u strahu i radnici Jure

Nova ekonomija pre 2 dana
Situacija se dodatno komplikuje na jugu Srbije, jer kako piše Glas juga, juče je oko 300 radnika u Johnson Electric-u dobilo predlog za sporazumni raskid ugovora o radu. Najava stiže posle samo pet dana pošto je objavljeno zatvaranje fabrike Benetton… »
Stanković (Niš, moj grad): Nakon Benetona otkazi i u Džonson elektriku i u Juri

Stanković (Niš, moj grad): Nakon Benetona otkazi i u Džonson elektriku i u Juri

N1 Info pre 2 dana
Kopredsednik stranke "Niš, moj grad" Miodrag Stanković saopštio je danas da je tokom jučerašnjeg popodneva oko 300 zaposlenih u kompaniji "Džonson elektrik" dobilo predlog za sporazumni raskid ugovora o radu. On je podsetio i da je kompanija… »
Nova otpuštanja u najavi: Nakon „Benetona“ otkazi i u „Džonson elektriku“ i u „Juri“

Nova otpuštanja u najavi: Nakon „Benetona“ otkazi i u „Džonson elektriku“ i u „Juri“

Vreme pre 2 dana
Nakon „Benetona“, i „Džonson elektrik“ i „Jura“ spremaju otkaze u Nišu, tvrdi kopredsednik stranke „Niš, moj grad“ Miodrag Stanković. Gradu preti eksplozija nezaposlenosti. Nezaposlenost u Nišu mogla bi strmoglavo da se podigne… »
Stanković: Nakon Benetona otkazi i u Džonskon elektriku i u Juri

Stanković: Nakon Benetona otkazi i u Džonskon elektriku i u Juri

Novi magazin pre 2 dana
Kopredsednik stranke "Niš, moj grad" Miodrag Stanković saopštio je danas da je tokom jučerašnjeg popodneva oko 300 zaposlenih u kompaniji "Džonson elektrik" dobilo predlog za sporazumni raskid ugovora o radu. On je podsetio i da je kompanija… »
„Nakon Benetona otkazi i u Džonson elektriku i u Juri“

„Nakon Benetona otkazi i u Džonson elektriku i u Juri“

Nova pre 2 dana
Nakon otpuštanja 950 radnika „Benetona“, uskoro bez posla i radnici „Džonson elektrika“ i „Jure“?

Nakon otpuštanja 950 radnika „Benetona“, uskoro bez posla i radnici „Džonson elektrika“ i „Jure“?

Danas pre 2 dana
Nakon što je „Beneton“ najavio zatvaranje fabrike u Nišu, zbog čega će u aprilu ove godine posao izgubiti 950 radnika, u niškoj fabrici „Džonson elektik“ juče je oko 300 radnika dobilo predlog za sporazumni raskid ugovora, saopštio je… »
Mesarović o rešavanju pitanja zaposlenih u fabrici "Beneton": Niš ima jaku i razvijenu privredu, učinićemo sve da se reši…

Mesarović o rešavanju pitanja zaposlenih u fabrici "Beneton": Niš ima jaku i razvijenu privredu, učinićemo sve da se reši…

Kurir pre 2 dana
Ministarka privrede Adrijana Mesarović sastala se u Nišu sa predstavnicima velikih kompanijama koje posluju u ovom gradu i potencijalnim investitorima. Kako je navela, zajedno su razmotrili na koji način oni mogu da učestvuju u rešavanju pitanja… »
Mesarovićeva u Nišu razgovarala sa kompanijama o zapošljavanju radnika Benetona

Mesarovićeva u Nišu razgovarala sa kompanijama o zapošljavanju radnika Benetona

RTV pre 2 dana
NIŠ - Ministarka privrede Adrijana Mesarović razgovarala je u Nišu sa predstavnicima velikih kompanija koje posluju u ovom gradu i potencijalnim investitorima o načinima na koje oni mogu da učestvuju u rešavanju pitanja zaposlenih u fabrici Beneton… »

Vesti dana »