Povezane vesti
BLOG Studenti u Beogradu zauzeli SKC, građani ih podržali ispred zgrade: Aranđelovac uz vatromet dočekao učesnike marša ka…
Nova 12.02.2025
Studenti koji su juče krenuli peške iz Beograda i Niša ka Kragujevcu, kako bi pružili podršku kolegama na velikom protestu "Sretnimo se na Sretenje", nastavili su jutros putovanje. I novosadski studenti krenuli su biciklima za Beograd, a njihova ruta do… »
Studenti objavili program sretenjskog skupa u Kragujevcu
Radio 021 12.02.2025
Studenti u blokadi Univerziteta u Kragujevcu objavili su program skupa "Sretnimo se na Sretenje", u subotu, 15. februara, sa početkom u 9.00 na Lepeničkom bulevaru. Studenti su izdvojili da će tokom blokade od 9.00 do 00.07 biti organizovana izložba… »
Studenti kragujevačkog univerziteta predstavili sretenjski protestni plan
N1 Info 12.02.2025
Studenti Univerziteta u Kragujevcu koji su u blokadi objavili su program velikog sretenjskog skupa, u subotu, 15. februara na Lepeničkom bulevaru. Studenti su na Instagramu objavili protestni plan, a sam događaj počinje u 9.00. A post shared by Studenti… »
Studenti kragujevačkog univerziteta predstavili sretenjski protestni plan
Novi magazin 12.02.2025
Studenti Univerziteta u Kragujevcu koji su u blokadi objavili su program velikog sretenjskog skupa, u subotu, 15. februara na Lepeničkom bulevaru. Studenti su na Instagramu objavili protestni plan, a sam događaj počinje u 9.00. Između ostalog, od 9.00 do… »
Studenti iz Niša idu ka Ćićevcu, praćeni snegom i hladnoćom: „Mi za umor ne znamo, niko nije umoran“
Novi magazin 12.02.2025
Studenti, koji su iz Niša krenuli u Kragujevac na veliki protest 15. februara, na Sretenje, idu ka Ćićevcu gde će večeras prespavati. Oni su praćeni snegom i veoma hladnim vremenom, a dok hodaju, pevaju "Mi za umor ne znamo, niko nije umoran". Jedan od… »
Studenti iz Niša idu ka Ćićevcu, praćeni snegom i hladnoćom: „Mi za umor ne znamo, niko nije umoran“
N1 Info 12.02.2025
Studenti, koji su iz Niša krenuli u Kragujevac na veliki protest 15. februara, na Sretenje, idu ka Ćićevcu gde će večeras prespavati. Oni su praćeni snegom i veoma hladnim vremenom, a dok hodaju, pevaju "Mi za umor ne znamo, niko nije umoran". Jedan od… »
Sretnimo se na Sretenje: PROGRAM SKUPA (Tačna satnica)
Serbian News Media 12.02.2025
Kakav je program za Sretenje u Kragujevcu? Studenti su nam juče predstavili protestni plan i program aktivnosti za 15.02 u Kragujevcu putem njihovih društvenih mreža. 09:00 – Početak okupljanja 09:00 – 00:07 – Izložba blokadnog materijala, sportske… »
Studenti objavili i program skupa „Sretnimo se na Sretenje” u Kragujevcu
Danas 12.02.2025
Studenti kragujevačkog Univerziteta u blokadi Kragujevac, posle vodiča objavili su i program velikog sretenjskog skupa, u subotu 15. februara na Lepeničkom bulevaru koji počinje u 9 sati. Na svojim instagram profilima studenti su izdvojili sledeće… »
Studenti objavili program skupa „Sretnimo se na Sretenje“ u Kragujevcu
Nova 12.02.2025
Studenti Univerziteta u Kragujevcu koji su u blokadi, objavili su program velikog sretenjskog skupa, u subotu 15. februara na Lepeničkom bulevaru, a koji počinje u 9 sati. Studenti su na Instagram profilu izdvojili sledeće događaje: A post shared by… »
Vesti dana »
RTS: Istekao rok za upis prava svojine, stiglo gotovo 2,5 miliona prijava
Serbian News Media pre 1 satjoš 36 povezanih
AMSS: Promenljivi uslovi vožnje, ujutro magla i smanjena vidljivost
Serbian News Media pre 1 satjoš 33 povezane
Pojačana kontrola saobraćaja na putevima PU Leskovac narednih sedam dana
Jugmedia pre 44 minutajoš 25 povezanih
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1
Danas pre 29 minutajoš 3 povezane
Haško tužilaštvo zatražilo 45 godina zatvora za Tačija, Veseljija, Seljimija i Krasnićija
Nedeljnik pre 29 minutajoš 16 povezanih