Povezane vesti

Marija Kilibarda o majčinstvu: „Senja je moj kosmos“

Marija Kilibarda o majčinstvu: „Senja je moj kosmos“

Nova pre 2 dana
Poznata voditeljka je prošle godine postala majka, a sada je otkrila koliko se njena svakodnevica promenila otkako je Senja došla u njihov dom. Marija Kilibarda zamenila je male ekrane porodičnim domom u koji je prošle godine upotpunila njihova… »
Pre pet meseci postali roditelji, a sada imaju novi razlog za slavlje! Ponovo veselo u domu Marije Kilibarde i Branislava

Pre pet meseci postali roditelji, a sada imaju novi razlog za slavlje! Ponovo veselo u domu Marije Kilibarde i Branislava

Kurir pre 2 dana
Marija Kilibarda i Branislav Vučelić pre skoro pet meseci postali su ponosni roditelji preslatke devojčice. Senja je postala čitav njihov kosmos, otkrila je Marija Kilibarda u jednom intervjuu. - Nekadašnja zadovoljstva i dalje čekaju da im se… »
"Meni se kosmos spustio u krilo" Pet meseci od rođenja Senje, Marija Kilibarda i Branislav Vučelić slave, povod ne može…

"Meni se kosmos spustio u krilo" Pet meseci od rođenja Senje, Marija Kilibarda i Branislav Vučelić slave, povod ne može…

Kurir pre 2 dana
Marija Kilibarda i Branislav Vučelić pre skoro pet meseci postali su ponosni roditelji preslatke devojčice. Senja je postala čitav njihov kosmos, otkrila nam je Marija Kilibarda u intervjuu za novo izdanje našeg magazina. - Nekadašnja zadovoljstva i… »
Pet meseci od rođenja Senje, Marija Kilibarda i Branislav Vučelić slave: Povod ne može biti lepši

Pet meseci od rođenja Senje, Marija Kilibarda i Branislav Vučelić slave: Povod ne može biti lepši

Story pre 2 dana
Marija Kilibarda i Branislav Vučelić pre skoro pet meseci postali su ponosni roditelji preslatke devojčice. Senja je postala čitav njihov kosmos, otkrila nam je Marija Kilibarda u intervjuu za novo izdanje našeg magazina. - Nekadašnja zadovoljstva i… »

Vesti dana »