Povezane vesti
Nemački viceadmiral: Saboteri ciljano oštetili ratne brodove u više slučajeva
RTV pre 2 dana
BERLIN - Komandant Nemačke mornarice, viceadmiral Jan Kristijan Kak potvrdio je da su nepoznati saboteri ciljano oštetili nemačke ratne brodove u više slučajeva. Na skupu u Berlinu, Kak je rekao da postoji "više od jedne" sabotaže, i dodao da su… »
Sabotaže na ratnim brodovima Nemačke mornarice
NIN pre 2 dana
Nemačka mornarica potvrdila je nekoliko slučajeva ciljanog oštećivanja ratnih brodova. Sudeći po istraživanjima grupe nemačkih novinara, sumnja se i na sabotažu nemačke korvete „Emden“. Kako reaguju nemačke vlasti? Sudeći po istraživanjima… »
Novi magazin pre 2 dana
Nemačka mornarica potvrdila je nekoliko slučajeva ciljanog oštećivanja ratnih brodova. Sudeći po istraživanjima grupe nemačkih novinara, sumnja se i na sabotažu nemačke korvete „Emden“. Kako reaguju nemačke vlasti? Sudeći po istraživanjima… »
Dojče vele pre 2 dana
Vesti dana »
Pokrajinski sekretarijat: Škola u Pećincima u kojoj su povređene devojčice je u fazi rekonstrukcije
Insajder pre 1 satjoš 28 povezanih
Nastavnik Predrag je ostao bez posla zbog podrške studentima: ”Direktorka mi je rekla da ne smem da imam mišljenje, jer sam primljen na određeno”
Nova pre 47 minutajoš 32 povezane
Smenjen v.d. direktora Vazduhoplovne akademije Miroslav Lepir
Nova ekonomija pre 5 satijoš 10 povezanih
Nikitović zabrinut za Kuzmića: Evo šta je rekao o povredi svog centra! (video)
Hot sport pre 1 satjoš 28 povezanih