Povezane vesti
Hrvatska zatečena istinom: Zdravko Mamić uzburkao strasti neverovatnom konferencijom za štampu, najavio i šok-potez!
Večernje novosti 12.02.2025
Čuveni Zdravko Mamić (65), dugo godina "alfa i omega" FK Dinamo Zagreb, jedan je od najuspšenijih fudbalskih biznismena u Evropi kada se uzme u obzir neverovatan broj ogromnih transfera iz "modrih" u Evropske klubova, ali ga hrvatsko pravosuđe sada… »
Novi Mamićev spektakl: "Bjelogrlić da snimi film, Tapi je kamilica za mene!"
Sportske.net 12.02.2025
Nekadašnji predsednik Dinama iz Zagreba Zdravko Mamić napravio je novi spektakl u vidu zanimljive konferencije za medije u Mostaru gde je govorio nakon što je država Hrvatska posle njega i brata mu osudila i sina Marija na godinu i četiri meseca… »
Mamić: Umesto da pišu knjige o meni, kažu da sam kriminalac
Sport klub 12.02.2025
Zdravko Mamić, nekadašnji šef Dinama iz Zagreba, pravnosnažno osuđen na šest i po godina zatvora zbog izvlačenja novca iz kluba koji je vodio, u Mostaru je u sredu održao konferenciju za medije. Zdravko Mamić je konferenciju sazvao nakon što je, posle… »
Vesti dana »
Završen skup u Orašcu, studenti veruju da će početak promena u Srbiji početi pobedom na lokalnim izborima u Aranđelovcu (FOTO, VIDEO)
Danas pre 45 minutajoš 8 povezanih
“Pazi kumašine šta radiš!“ Da li je Ana Brnabić, Miloševim rečima pripretila protivnicima?
Glas Šumadije pre 15 minutajoš 49 povezanih
Poljoprivrednici traže da se stopira uvoz proizvoda, Vučić poručuje da su zahtevi nerealni
Newsmax Balkans pre 55 minutajoš 33 povezane
Bivši komandant Kopnene vojske Srbije general Simović osuđen na šest meseci zatvora: Prekršio Zakon o tajnosti podataka
Danas pre 11 satijoš 6 povezanih
Automobili čekaju 2 sata na Batrovcima na izlazu iz Srbije, teretnjaci na Šidu 5 sati
Telegraf pre 1 satjoš 48 povezanih