Povezane vesti
Hrvatska zatečena istinom: Zdravko Mamić uzburkao strasti neverovatnom konferencijom za štampu, najavio i šok-potez!
Večernje novosti 12.02.2025
Čuveni Zdravko Mamić (65), dugo godina "alfa i omega" FK Dinamo Zagreb, jedan je od najuspšenijih fudbalskih biznismena u Evropi kada se uzme u obzir neverovatan broj ogromnih transfera iz "modrih" u Evropske klubova, ali ga hrvatsko pravosuđe sada… »
Novi Mamićev spektakl: "Bjelogrlić da snimi film, Tapi je kamilica za mene!"
Sportske.net 12.02.2025
Nekadašnji predsednik Dinama iz Zagreba Zdravko Mamić napravio je novi spektakl u vidu zanimljive konferencije za medije u Mostaru gde je govorio nakon što je država Hrvatska posle njega i brata mu osudila i sina Marija na godinu i četiri meseca… »
Mamić: Umesto da pišu knjige o meni, kažu da sam kriminalac
Sport klub 12.02.2025
Zdravko Mamić, nekadašnji šef Dinama iz Zagreba, pravnosnažno osuđen na šest i po godina zatvora zbog izvlačenja novca iz kluba koji je vodio, u Mostaru je u sredu održao konferenciju za medije. Zdravko Mamić je konferenciju sazvao nakon što je, posle… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Huti se uključili u rat na Bliskom istoku: Napali Izrael prvi put od početka sukoba, Izrael gađa jug Libana
Nova pre 21 minutajoš 18 povezanih
Pomeranje sata može da bude veoma opasno Letnje računanje vremena može dovesti do srčanog udara ili šloga, evo kako da se zaštitite
Dnevnik pre 21 minutajoš 15 povezanih
Zaposleni Filozofskog: UKP pravila snimke koje su objavili tabloidi – nisu našli pirotehniku jer je ne skladištimo
Danas pre 37 minutajoš 7 povezanih
Sindikat: Pravosuđe isključeno iz javne rasprave o Porodičnom zakonu i o Zakonu o autorskim pravima
N1 Info pre 11 minutajoš 1 povezana