Povezane vesti
„Smanjena nam je plata zbog štrajka i podrške studentima, ali mi ne odustajemo“: Šta se sve desilo bibliotekarima u Pirotu…
Nova 12.02.2025
Bibliotekari i ostali zaposleni u Narodnoj biblioteci u Pirotu, kojima je smanjena plata, na svojoj su koži osetili šta može da se desi u Srbiji ako radite u državnoj službi ili u javnom preduzeću, a podržite studente, odlučite da odate poštu žrtvama… »
Bibliotekarka iz Pirota: Smanjena nam je plata zbog štrajka i podrške studentima, mi ne odustajemo
Novi magazin 12.02.2025
Šta može da se desi u Srbiji ako radite u državnoj službi ili u javnom preduzeću, a podržite studente, odlučite da odate poštu žrtvama tragedije u Novom Sadu u radno vreme ili zakonski štrajkujete? To su na svojoj koži osetilili bibliotekari i ostali… »
Bibliotekarka iz Pirota: Smanjena nam je plata zbog štrajka i podrške studentima, mi ne odustajemo
N1 Info 12.02.2025
Šta može da se desi u Srbiji ako radite u državnoj službi ili u javnom preduzeću, a podržite studente, odlučite da odate poštu žrtvama tragedije u Novom Sadu u radno vreme ili zakonski štrajkujete? To su na svojoj koži osetilili bibliotekari i ostali… »
Vesti dana »

Novaković (DS): Pretučen naš član u Novom Sadu, nasilje režima u odlasku
Beta pre 53 minutajoš 28 povezanih

Visoke temperature i toplotni talas u Srbiji do kraja avgusta 2025. sa blagim osveženjem sredinom meseca
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 39 povezanih

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori i izazovi u pregovorima o miru u Ukrajini
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 36 povezanih

Saobraćajci „opkolili“ Guču pa za 12 sati zabeležili 18.200 prekršaja
Ozon press pre 1 satjoš 13 povezanih