Повезане вести
„Смањена нам је плата због штрајка и подршке студентима, али ми не одустајемо“: Шта се све десило библиотекарима у Пироту…
Нова 12.02.2025
Библиотекари и остали запослени у Народној библиотеци у Пироту, којима је смањена плата, на својој су кожи осетили шта може да се деси у Србији ако радите у државној служби или у јавном предузећу, а подржите студенте, одлучите… »
Библиотекарка из Пирота: Смањена нам је плата због штрајка и подршке студентима, ми не одустајемо
Нови магазин 12.02.2025
Шта може да се деси у Србији ако радите у државној служби или у јавном предузећу, а подржите студенте, одлучите да одате пошту жртвама трагедије у Новом Саду у радно време или законски штрајкујете? То су на својој кожи осетилили… »
Библиотекарка из Пирота: Смањена нам је плата због штрајка и подршке студентима, ми не одустајемо
Н1 Инфо 12.02.2025
Шта може да се деси у Србији ако радите у државној служби или у јавном предузећу, а подржите студенте, одлучите да одате пошту жртвама трагедије у Новом Саду у радно време или законски штрајкујете? То су на својој кожи осетилили… »
Вести дана »
Почела легализација објеката у Србији: Погледајте каква је процедура, шта вам је потребно од папира и колико ће вас све коштати
Нова пре 1 минутјош 87 повезаних
Трамп 'разочаран' Зеленским јер 'није ни прочитао мировни план'
BBC News пре 16 минутајош 49 повезаних
Одложено суђење оптуженима да су припремали дела против уставног уређења
Б92 пре 1 сатјош 20 повезаних