Povezane vesti
„Smanjena nam je plata zbog štrajka i podrške studentima, ali mi ne odustajemo“: Šta se sve desilo bibliotekarima u Pirotu…
Nova 12.02.2025
Bibliotekari i ostali zaposleni u Narodnoj biblioteci u Pirotu, kojima je smanjena plata, na svojoj su koži osetili šta može da se desi u Srbiji ako radite u državnoj službi ili u javnom preduzeću, a podržite studente, odlučite da odate poštu žrtvama… »
Bibliotekarka iz Pirota: Smanjena nam je plata zbog štrajka i podrške studentima, mi ne odustajemo
Novi magazin 12.02.2025
Šta može da se desi u Srbiji ako radite u državnoj službi ili u javnom preduzeću, a podržite studente, odlučite da odate poštu žrtvama tragedije u Novom Sadu u radno vreme ili zakonski štrajkujete? To su na svojoj koži osetilili bibliotekari i ostali… »
Bibliotekarka iz Pirota: Smanjena nam je plata zbog štrajka i podrške studentima, mi ne odustajemo
N1 Info 12.02.2025
Šta može da se desi u Srbiji ako radite u državnoj službi ili u javnom preduzeću, a podržite studente, odlučite da odate poštu žrtvama tragedije u Novom Sadu u radno vreme ili zakonski štrajkujete? To su na svojoj koži osetilili bibliotekari i ostali… »
Vesti dana »

Tramp Putinu predao Melanijino pismo? Sadržaj je ličan, evo o čemu je reč
Mondo pre 17 minutajoš 40 povezanih

Da li će Tramp slušati "jevanđelje kremlja"? Evo šta može da se desi na ključnom sastanku dvojice lidera na Aljasci
Blic pre 8 satijoš 11 povezanih

Putin i Tramp nastavili razgovore nakon prve, dvoipočasovne runde pregovora
Beta pre 6 satijoš 10 povezanih

„Koga čuvate“ i „idite na Kosovo“ – parole su demonstranata policiji ispred sedišta leskovačkih naprednjaka
Jugmedia pre 6 satijoš 6 povezanih