Povezane vesti

Tramp: Nije praktično da se Ukrajina pridruži NATO-u

Vesti online pre 6 sati
Nije praktično da Ukrajina postane članica NATO-a, izjavio je američki predsednik Donald Tramp, dodajući da je ”malo verovatno” da će Ukrajina povratiti sve teritorije iz vremena pre početka rata s Rusijom, preneo je Rojters. ‘. – Putin mi… »

Euronews pre 8 sati
Nije praktično da Ukrajina postane članica NATO-a, izjavio je američki predsednik Donald Tramp, dodajući da je ''malo verovatno'' da će Ukrajina povratiti sve teritorije iz vremena pre početka rata s Rusijom, preneo je "Reuters". ''Putin mi je rekao… »

Insajder pre 7 sati
Nije praktično da Ukrajina postane članica NATO-a, izjavio je američki predsednik Donald Tramp, dodajući da je "malo verovatno" da će Ukrajina vratiti sve teritorije iz vremena pre početka rata s Rusijom, preneo je Rojters. 'Putin mi je rekao da… »

Blic pre 12 sati
Nije praktično da Ukrajina postane članica NATO-a, izjavio je američki predsednik Donald Tramp, dodajući da je ''malo verovatno'' da će Ukrajina povratiti sve teritorije iz vremena pre početka rata s Rusijom, preneo je Rojters. Tramp je razgovrao s… »
Poznato mesto susreta Trampa i Putina: Sastanak će uključivati i saudijskog prestolonaslednika

Poznato mesto susreta Trampa i Putina: Sastanak će uključivati i saudijskog prestolonaslednika

Blic pre 16 sati
Američki predsednik Donald Tramp rekao je da će se on i ruski predsednik Vladimir Putin sastati verovatno u Saudijskoj Arabiji. Tramp je ovo rekao nakon današnjeg razgovora sa Putinom. Tramp je ranije opisao razgovor sa Putinom kao veoma dobar i da je… »

Vesti dana »