Povezane vesti
Tramp: Nije praktično da se Ukrajina pridruži NATO-u
Vesti online 13.02.2025
Nije praktično da Ukrajina postane članica NATO-a, izjavio je američki predsednik Donald Tramp, dodajući da je ”malo verovatno” da će Ukrajina povratiti sve teritorije iz vremena pre početka rata s Rusijom, preneo je Rojters. ‘. – Putin mi je rekao da… »
Euronews 13.02.2025
Nije praktično da Ukrajina postane članica NATO-a, izjavio je američki predsednik Donald Tramp, dodajući da je ''malo verovatno'' da će Ukrajina povratiti sve teritorije iz vremena pre početka rata s Rusijom, preneo je "Reuters". ''Putin mi je rekao da… »
Insajder 13.02.2025
Nije praktično da Ukrajina postane članica NATO-a, izjavio je američki predsednik Donald Tramp, dodajući da je "malo verovatno" da će Ukrajina vratiti sve teritorije iz vremena pre početka rata s Rusijom, preneo je Rojters. 'Putin mi je rekao da želi da… »
Blic 13.02.2025
Nije praktično da Ukrajina postane članica NATO-a, izjavio je američki predsednik Donald Tramp, dodajući da je ''malo verovatno'' da će Ukrajina povratiti sve teritorije iz vremena pre početka rata s Rusijom, preneo je Rojters. Tramp je razgovrao s… »
Poznato mesto susreta Trampa i Putina: Sastanak će uključivati i saudijskog prestolonaslednika
Blic 12.02.2025
Američki predsednik Donald Tramp rekao je da će se on i ruski predsednik Vladimir Putin sastati verovatno u Saudijskoj Arabiji. Tramp je ovo rekao nakon današnjeg razgovora sa Putinom. Tramp je ranije opisao razgovor sa Putinom kao veoma dobar i da je… »
Vesti dana »

Đilas: Hapšenja zbog korupcije u izgradnji brze pruge Novi Sad-Kelebija posledica rada tužilaca, a ne igrokaz
Pravda pre 1 satjoš 79 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Hitno upozorenje zbog intenzivnih pljuskova i nepogoda u zapadnoj Srbiji i Sremu
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 53 povezane

Poznato kada se očekuje odluka o Novakovoj selidbi turnira iz Beograda
Nova pre 1 satjoš 11 povezanih

Selektor juniora Srbije: "Ljudi vole Zvezdu i Partizan sa strancima, pa pitaju gde su nam deca..."
Sportske.net pre 3 satajoš 43 povezane