Povezane vesti
Jovanović Ćuta: Kada bi se poštovao zakon, Vučić bi morao da uhapsi sebe i svog kuma Petrovića
Novi magazin 13.02.2025
Ono što se dešava poslednjih meseci na ulici pokazuje činjenicu da su aktivizam i pobuna pobedili standardni oblik politike. Ja dolazim iz tog sveta, mi smo u politiku ušli sa ulice i pobuna je ključna reč. U politiku moraju da uđu i oni koji se njome ne… »
Jovanović Ćuta: Kada bi se poštovao zakon, Vučić bi morao da uhapsi sebe i svog kuma Petrovića
N1 Info 13.02.2025
Ono što se dešava poslednjih meseci na ulici pokazuje činjenicu da su aktivizam i pobuna pobedili standardni oblik politike. Ja dolazim iz tog sveta, mi smo u politiku ušli sa ulice i pobuna je ključna reč. U politiku moraju da uđu i oni koji se njome ne… »
Vesti dana »

Vučić: Izbori najverovatnije 2026. da bismo izašli u susret onima koji drugačije misle, blokaderima i opoziciji
Danas pre 16 minutajoš 1 povezana

Vučić ponovo o Ćacilendu: U narednim danima ćemo videti da li je terorista ili ubica u pokušaju
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Vučić: Rezolucija dobila podršku manjeg broja evroposlanika nego prethodna, nama je EU veoma važna
Danas pre 36 minutajoš 1 povezana

Jake policijske snage u Barajevu: Dvojica muškaraca se posvađala, jedan otišao kući, pa se vratio s pištoljem i zapucao
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

MUP se oglasio o zaustavljanju vozila koje je pratilo studente iz Novog Pazara
Danas pre 2 satajoš 1 povezana