Повезане вести
Илон Маск позива на укидање неколико агенција америчке владе
НИН 13.02.2025
Илон Маск позвао је данас да се "избришу целе агенције" из америчке владе у оквиру настојања под председником САД Доналдом Трампом да се радикално смање издаци владе и реструктурирају њени приоритети. У видео обраћању на… »
Н1 Инфо 13.02.2025
Илон Маск позвао је данас да се "избришу целе агенције" из америчке владе у оквиру настојања под председником САД Доналдом Трампом да се радикално смање издаци владе и реструктурирају њени приоритети. У видео обраћању на… »
Нови магазин 13.02.2025
Илон Маск позвао владу САД да уништи читаве агенције: "Морамо да уклонимо корење корова"
Телеграф 13.02.2025
Амерички милијардер Илон Маск, који предводи америчку Комисију за ефикасност владе (ДОГЕ), позвао је данас на "уништење читавих агенција" у саставу федералне владе Сједињених Америчких Држава. - Мислим да морамо уништити читаве… »
Маск позвао владу САД да "уништи читаве агенције": "Уколико не уклонимо корење корова, он ће лако поново израсти"
Еуроневс 13.02.2025
Амерички милијардер Илон Маск, који предводи америчку Комисију за ефикасност владе (ДОГЕ), позвао је данас на "уништење читавих агенција" у саставу федералне владе Сједињених Америчких Држава. "Мислим да морамо уништити читаве… »
Вести дана »
РГЗ: Катастар поступа у складу са законом, не одлучујумо ми о укидању заштите
Радио сто плус пре 1 сатјош 25 повезаних
Орбан: Мировни самит у Будимпешти на хоризонту, наредне две недеље кључне за Украјину
Курир пре 1 сатјош 82 повезане
Адвокат о одлуци Апелационог суда у Београду: Пресуда Кецмановићима укинута из процедуралних разлога
Н1 Инфо пре 44 минутајош 29 повезаних