Povezane vesti
Kilogram čokolade skuplji od 50 €! Ovo je ubedljivo najveća prevara za Dan zaljubljenih - za novo pakovanje papreno podigli…
Kurir 13.02.2025
- Pre neki dan sam uleteo u prodavnicu da proverim šta ima, i čim sam sišao sa pokretnih stepenica, zasuli su me paketi u obliku srca punjenih jeftinim čokoladnim mešavinama, gde je, budimo realni, najveći deo težine bio na kartonu - požalio se jedan… »
Kilogram čokolade 51 evro! Ovo je ubedljivo najveća prevara za Dan zaljubljenih: Zapakovali je u paketiće u obliku srca i…
Blic 13.02.2025
Pre neki dan sam uleteo u prodavnicu da proverim šta ima, i čim sam sišao sa pokretnih stepenica, zasuli su me paketi u obliku srca punjenih jeftinim čokoladnim mešavinama, gde je, budimo realni, najveći deo težine bio na kartonu. O da, stigao je Dan… »
Vesti dana »
Nakon blokade dekanata održan sastanak sa dekanom Filozofskog fakulteta u Novom Sadu zbog otkaza Jeleni Kleut
Mašina pre 5 satijoš 34 povezane
Marić o NIS-u: Uvećanjem vlasništva Srbija neće moći da donosi bitne odluke, uključenje ADNOC-a je političko
N1 Info pre 3 satajoš 41 povezana
Tramp povezao atak na Grenland sa nedobijanjem Nobelove nagrade za mir: Iz Osla mu odgovorili
Telegraf pre 1 satjoš 86 povezanih
Šabić: Tragikomična odluka skupštinskog odbora o izboru članova REM-a
Radio 021 pre 47 minutajoš 31 povezana