Povezane vesti
Bivši izvršni direktor Gugla: Teroristi bi mogli da koriste veštačku inteligenciju
RTV 13.02.2025
LONDON - Bivši izvršni direktor Gugla Erik Šmit je izjavio da je zabrinut da bi veštačku inteligenciju mogli da koriste teroristi ili odmetničke države da povrede nevine ljude. "Pravi strahovi koje imam nisu oni o kojima vecina ljudi govori o veštačkoj… »
„Uvek sam zabrinut zbog scenarija Osame Bin Ladena“: Bivši šef Gugla o najvećoj opasnosti od veštačke inteligencije
Nova 13.02.2025
Bivši izvršni direktor Gugla Erik Šmit izrazio je zabrinutost da bi veštačku inteligenciju mogli da koriste teroristi i "odmetnički režimi" kako bi povredili nevine ljude, pa je pozvao vlade na nadzor nad privatnim tehnološkim kompanijama. „Moj stvaran… »
Bivši izvršni direktor Gugla upozorio da teroristi mogu zloupotrebiti veštačku inteligenciju
NIN 13.02.2025
Bivši izvršni direktor Gugla Erik Šmit izrazio je zabrinutost da bi veštačku inteligenciju mogli da koriste teroristi i "odmetnički režimi" kako bi povredili nevine ljude, te je pozvao vlade na nadzor nad privatnim tehnološkim kompanijama. "Moj stvaran… »
Bivši izvršni direktor Gugla: Teroristi bi mogli da koriste veštačku inteligenciju
Euronews 13.02.2025
Bivši izvršni direktor Gugla Erik Šmit je izjavio da je zabrinut da bi veštačku inteligenciju mogli da koriste teroristi ili odmetničke države da povrede nevine ljude. "Pravi strahovi koje imam nisu oni o kojima većina ljudi govori o veštačkoj… »
"Teroristi mogu da koriste veštačku inteligenciju"
B92 13.02.2025
Bivši izvršni direktor kompanije Google, Erik Šmit, izjavio je da je zabrinut da bi veštačku inteligenciju mogli da koriste teroristi ili odmetničke države da povrede nevine ljude. "Pravi strahovi koje imam nisu oni o kojima većina ljudi govori o… »
Vesti dana »

Danas ističe Trampov rok Putinu, pretio je sankcijama Rusiji, a sada? „Zavisi od njega“
Nova pre 36 minutajoš 32 povezane

Novi toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 38 stepeni i više
Naslovi.ai pre 1 satjoš 38 povezanih

Starmer: Odluka Izraela o Gazi je pogrešna, pozivamo na hitno preispitivanje
RTV pre 1 satjoš 39 povezanih

Gužve na granici: Na izlazu iz Srbije na Batrovcima čeka se oko tri sata
Ozon pre 2 satajoš 14 povezanih