Повезане вести
Бивши извршни директор Гугла: Терористи би могли да користе вештачку интелигенцију
РТВ 13.02.2025
ЛОНДОН - Бивши извршни директор Гугла Ерик Шмит је изјавио да је забринут да би вештачку интелигенцију могли да користе терористи или одметничке државе да повреде невине људе. "Прави страхови које имам нису они о којима вецина… »
„Увек сам забринут због сценарија Осаме Бин Ладена“: Бивши шеф Гугла о највећој опасности од вештачке интелигенције
Нова 13.02.2025
Бивши извршни директор Гугла Ерик Шмит изразио је забринутост да би вештачку интелигенцију могли да користе терористи и "одметнички режими" како би повредили невине људе, па је позвао владе на надзор над приватним технолошким… »
Бивши извршни директор Гугла упозорио да терористи могу злоупотребити вештачку интелигенцију
НИН 13.02.2025
Бивши извршни директор Гугла Ерик Шмит изразио је забринутост да би вештачку интелигенцију могли да користе терористи и "одметнички режими" како би повредили невине људе, те је позвао владе на надзор над приватним технолошким… »
Бивши извршни директор Гугла: Терористи би могли да користе вештачку интелигенцију
Еуроневс 13.02.2025
Бивши извршни директор Гугла Ерик Шмит је изјавио да је забринут да би вештачку интелигенцију могли да користе терористи или одметничке државе да повреде невине људе. "Прави страхови које имам нису они о којима вец́ина људи… »
"Терористи могу да користе вештачку интелигенцију"
Б92 13.02.2025
Бивши извршни директор компаније Гоогле, Ерик Шмит, изјавио је да је забринут да би вештачку интелигенцију могли да користе терористи или одметничке државе да повреде невине људе. "Прави страхови које имам нису они о којима… »
Вести дана »
Велики студентски протест на Славији у Београду, инциденти по завршетку
BBC News пре 6 сатијош 1 повезана
Почиње Ролан Гарос - Синер циља "каријерни слем", Ђоковић тражи чаробну формулу из Мелбурна
РТС пре 8 минутајош 3 повезане