Povezane vesti
"Ostale su posledice" Goga Sekulić progovorila saobraćajki, zadobila teške povrede, a do danas se nije oporavila: Kukala sam…
Kurir 13.02.2025
Pevačica Goga Sekulić 2. septembra doživela je saobraćajnu nezgodu koje se ne rado priseća, a o kojoj se naširoko pisalo. Goga je tada imala povredu vrata i ruke, a sada se prisetila tog traumatičnog perioda. - Hvala Bogu da sam živa, posledica ima, vrat… »
"Kukala sam od bolova i molila se da ostanem živa" Pevačica i danas trpi posledice teške saobraćajne nezgode: Nastupala sam od…
Kurir 13.02.2025
Goga Sekulić u septembru prošle godine doživela je saobraćajnu nezgodu kada ju je na pešačkom prelazu udario automobil. Pevačica je sada progovorila o posledicama koje ima šest meseci kasnije. - Hvala Bogu da sam živa, posledica ima, vrat i ruka su mi… »
"Kukala sam od bolova i molila se da ostanem živa": Pevačica i danas trpi posledice teške saobraćajne nezgode: "Morala sam da…
Blic 13.02.2025
Pevačica Goga Sekulić u septembru prošle godine doživela je saobraćajnu nezgodu kada ju je na pešačkom prelazu udario automobil. Goga Sekulić je sada progovorila o posledicama koje ima šest meseci kasnije. - Hvala Bogu da sam živa, posledica ima, vrat i… »
Vesti dana »
Newsnight u 20h: Kritike na račun vlasti u Srbiji od Beograda do Strazbura
N1 Info pre 30 minutajoš 17 povezanih
Trampu "gubljene vremena pregovaranje sa lažovima", odmah skočile cene nafte! Energetska tržišta reagovala na objavu da je prekid vatre SAD i Irana gotov
Kurir pre 2 satajoš 34 povezane
Strane i domaće reakcije na usvajanje rezolucije o Srbiji u EP: Sve je u Vučićevim rukama
Danas pre 1 satjoš 19 povezanih
‘Ponosan sam na sve’: Dalić više nije selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske
Južne vesti pre 54 minutajoš 39 povezanih
Poslanici u Skupštini završili načelnu raspravu, počeli raspravu po amandmanima
RTV pre 3 satajoš 24 povezane