Povezane vesti

Uznemirujuće priznanje! "pozajmili smo 1.000 evra za krštenje deteta, a on je..." Srpkinja koja je u Grčkoj ubila muža…

Uznemirujuće priznanje! "pozajmili smo 1.000 evra za krštenje deteta, a on je..." Srpkinja koja je u Grčkoj ubila muža…

Kurir pre 4 minuta
"Moj suprug je od kuma pozajmio hiljadu evra da bismo krstili našeg sina, međutim on je imao u planu da od tog novca kupi drogu i da je preprodaje, tada su počele naše svađe, sve dok nije došlo do fizičkog obračuna. Odgurnula sam ga da bih se… »
Otkriveno zbog čega je trudna Srpkinja ubila Grka i zakopala njegovo telo: Sve je počelo svađom zbog 1.000 evra

Otkriveno zbog čega je trudna Srpkinja ubila Grka i zakopala njegovo telo: Sve je počelo svađom zbog 1.000 evra

Nova pre 7 sati
Srpkinja (34), osumnjičena da je početkom septembra prošle godine ubila svog supruga Kostasa Siamitrisa (58), a zatim njegovo telo zakopala u dvorištu iza porodične kuće u grčkom letovalištu Leptokarija, kako prenose grčki mediji, na saslušanju… »
Trudna srpkinja ubila muža, pa otišla da kupi drogu: Stravični detalji ubistva u Grčkoj: Užasu prethodila svađa zbog…

Trudna srpkinja ubila muža, pa otišla da kupi drogu: Stravični detalji ubistva u Grčkoj: Užasu prethodila svađa zbog…

Blic pre 7 sati
Državljanka Srbije (34), osumnjičena da je početkom septembra prošle godine ubila svog supruga Kostasa Siamitrisa (58), a zatim njegovo telo zakopala u dvorištu iza porodične kuće u grčkom letovalištu Leptokarija, kako prenose grčki mediji, na… »
"Protraćio je novac, onda me udario...": Detalji sa saslušanja Srpkinje koja se sumnjiči da ubistvo muža Grka

"Protraćio je novac, onda me udario...": Detalji sa saslušanja Srpkinje koja se sumnjiči da ubistvo muža Grka

Mondo pre 9 sati
Navodno je ubistvu Grka prethodila žustra svađa sa suprugom Srpkinjom, koja se spletom loših okolnosti na kraju tragično završila. Tridesetčetvorogodišnja Srpkinja koja je osumnjičena da je ubila svog partnera Kostasa Siamitrasa, a zatim ga… »
Srpkinja koja je zakopala muža Grka otkrila oko čega su se svađali: "To su bile pare za sinovljevo..."

Srpkinja koja je zakopala muža Grka otkrila oko čega su se svađali: "To su bile pare za sinovljevo..."

Telegraf pre 9 sati
Preporučujemo. Tridesetčetvorogodišnja Srpkinja koja je osumnjičena da je ubila svog partnera Kostasa Siamitrasa, a zatim ga sahranila u dvorištu njihove kuće u Leptokariji u Pieriji, rekla je u policiji da je ubistvu prethodila žustra svađa koja… »
"Ubila je dušu svog deteta, sve nas je ubila, neka trune": Brat Grka, kog je ubila njegova žena Srpkinja, progovorio o…

"Ubila je dušu svog deteta, sve nas je ubila, neka trune": Brat Grka, kog je ubila njegova žena Srpkinja, progovorio o…

Blic pre 1 dan
Mesecima je trajala potraga za Kostasom Siamitrisom (58) iz Larise, čiji nestanak je prijavila njegova trudna supruga Đina (34) srpska državljanka, da bi se posle 5 meseci otkrila jeziva istina i da ga je ona ubila i zakopala u dvorištu. Brat žrtve… »

Vesti dana »