Povezane vesti
Grad postavio ključna pitanja Benetonu – Šta će biti sa zemljištem? [VIDEO]
Glas juga 13.02.2025
„Ja sam čovek koji je hrabro nastupio i koji želi da poboljša uslove života u našem gradu i uslove rada za naše građane. Kada se dese globalni problemi, kao što je slučaj sa Benetonom, Niš je samo jedna od lokacija na kojoj se nalazi njihova fabrika, i… »
Pavlović: Radnici Benetona će dobiti otpremninu i naknadu preko NSZ-a
Gradski portal 018 13.02.2025
Oko 950 radnika pogona „ Benetona” u Nišu ostaće do aprila bez posla. Gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović naveo je da će radnici dobiti otpremnine, što im sleduje po zakonu, a dobiće i naknade preko Nacionalne službe za zapošljavanje. Gradonačelnik je… »
Vesti dana »
Raskošna večera u Beloj kući za Sija: Tramp Siju poklonio statuu orla, napravljenu u saradnji sa Melanijom
N1 Info pre 9 minutajoš 20 povezanih
Pogledajte kako je selektor Grčke sočno opsovao: I sam ostao posle šoka na Marakani u 95.
Mondo pre 1 satjoš 30 povezanih
NAGLO ZAHLAĐENJE U SRBIJI: Kiša i pljuskovi, temperatura pada i do 13 stepeni – evo kakvo vreme stiže za vikend
Glas juga pre 1 satjoš 21 povezana
Nafta pojeftinila nakon važnih vesti iz Njujorka: SAD i Iran pregovaraju o sporazumu, u fokusu Ormuški moreuz
Blic pre 59 minutajoš 12 povezanih
![Grad postavio ključna pitanja Benetonu – Šta će biti sa zemljištem? [VIDEO]](https://nstatic.net/img/logo/s/glas-juga.png)