Povezane vesti
Trener Liverpula Arne Slot suspendovan na dve utakmice
Danas 13.02.2025
Fudbaleri Evertona i Liverpula odigrali su poslednji gradski derbi na stadionu „Gudison Park“ nerešeno 2:2, a po završetku meča došlo je do sukoba igrača dva tima nakon čega je sudija pokazao i dva crvena kartona. Domaći su u odloženom meču Premijerlige… »
Mojes: "Gol Tarkovskog za istoriju"
Sportske.net 13.02.2025
Menadžer Evertona Dejvid Mojes rekao je da je njegova ekipa golom u samoj završnici utakmice protiv gradskog rivala Liverpula na prikladan način osvojila bod, u poslednjem Mersisajd derbiju na "Gudisonu". "Briljantna završnica za nas. Završiti Mersisajd… »
Mojs: "Gol Tarkovskog za istoriju - video sam šta se dogodilo, razočaran sam"
B92 13.02.2025
Trener fudbalera Evertona Dejvid Mjes rekao je da je njegova ekipa golom u završnici utakmice protiv Liverpula na prikladan način osvojila bod, u poslednjem Mersisajd derbiju na Gudison Parku. "Briljantna završnica za nas. Završiti Mersisajd derbi… »
Tradicija i superkompjuter kažu da je Premijer liga rešena, da li je moguće Arsenalovo čudo?
Sportske.net 13.02.2025
Fudbaleri Evertona i Liverpula remizirali su sinoć rezultatom 2:2, u zaostaloj utakmici 15. kola Premijer lige. Ovaj meč trebalo da se odigra još u decembru kada su se isprečile vremenske neprilike. Liverpul je sinoć bio na pragu novog trijumfa, ali je… »
Mojes: Gol Tarkovskog za istoriju
Sportski žurnal 13.02.2025
„Završiti mersisajd derbi pogotkom u poslednjem minutu, na nekin način je prikladno”. Trener Evertona Dejvid Mojes rekao je da je njegova ekipa golom u završnici utakmice protiv gradskog rivala Liverpula na prikladan način osvojila bod, u poslednjem… »
Slot rekao sudiji šta misli, dobio crveni i dva meča suspenzije
Sport klub 13.02.2025
Poslednji Mersisajd derbi na Gudison parku imao je buran finiš. A Arne Slot je dan kasnije dobio i kaznu. Nakon što je Everton došao do izjednačenja u osmom minutu nadoknade golom Tarkovskog (priznatog nakon dugog pregledanja snimka zbog mogućeg faula i… »
Istorija je ispisana, a za to se pobrinuo Arne Slot
Sportske.net 13.02.2025
Derbi Mersisajda koji su sinoć po poslednji put na stadionu "Gudison" odigrali Everton i Liverpul bio je specifičan iz više uglova. Ovaj meč trebalo da se odigra još u decembru kada su se isprečile vremenske neprilike izazvane olujom "Darom", a završen… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Postignut dogovor Srbije i MOL-a, ako odobre kupujemo dodatnih pet odsto NIS-a
Beta pre 3 satajoš 24 povezane
Pokušaj ubistva u Nišu: Uhapšen mladić koji se sumnjiči da je izbo sugrađanina nožem
Nova pre 46 minutajoš 28 povezanih
Odbojkaši Srbije trijumfom započeli Ligu nacija, Argentina pala posle četiri seta
RTS pre 51 minutajoš 103 povezane
Učenici u Srbiji imaće jedan raspust manje: Objavljen kalendar za novu školsku godinu sa važnim datumima
Mondo pre 4 satijoš 45 povezanih
Tramp: Danas ćemo napasti Iran veoma snažno; Pezeškijan: Trampove pretnje su znak očaja
RTV pre 5 satijoš 45 povezanih