Povezane vesti

Trener Liverpula Arne Slot suspendovan na dve utakmice

Trener Liverpula Arne Slot suspendovan na dve utakmice

Danas pre 2 dana
Fudbaleri Evertona i Liverpula odigrali su poslednji gradski derbi na stadionu „Gudison Park“ nerešeno 2:2, a po završetku meča došlo je do sukoba igrača dva tima nakon čega je sudija pokazao i dva crvena kartona. Domaći su u odloženom meču… »
Mojs: "Gol Tarkovskog za istoriju - video sam šta se dogodilo, razočaran sam"

Mojs: "Gol Tarkovskog za istoriju - video sam šta se dogodilo, razočaran sam"

B92 pre 2 dana
Trener fudbalera Evertona Dejvid Mjes rekao je da je njegova ekipa golom u završnici utakmice protiv Liverpula na prikladan način osvojila bod, u poslednjem Mersisajd derbiju na Gudison Parku. "Briljantna završnica za nas. Završiti Mersisajd derbi… »
Mojes: "Gol Tarkovskog za istoriju"

Mojes: "Gol Tarkovskog za istoriju"

Sportske.net pre 2 dana
Menadžer Evertona Dejvid Mojes rekao je da je njegova ekipa golom u samoj završnici utakmice protiv gradskog rivala Liverpula na prikladan način osvojila bod, u poslednjem Mersisajd derbiju na "Gudisonu". "Briljantna završnica za nas. Završiti… »
Tradicija i superkompjuter kažu da je Premijer liga rešena, da li je moguće Arsenalovo čudo?

Tradicija i superkompjuter kažu da je Premijer liga rešena, da li je moguće Arsenalovo čudo?

Sportske.net pre 2 dana
Fudbaleri Evertona i Liverpula remizirali su sinoć rezultatom 2:2, u zaostaloj utakmici 15. kola Premijer lige. Ovaj meč trebalo da se odigra još u decembru kada su se isprečile vremenske neprilike. Liverpul je sinoć bio na pragu novog trijumfa, ali… »
Mojes: Gol Tarkovskog za istoriju

Mojes: Gol Tarkovskog za istoriju

Sportski žurnal pre 2 dana
„Završiti mersisajd derbi pogotkom u poslednjem minutu, na nekin način je prikladno”. Trener Evertona Dejvid Mojes rekao je da je njegova ekipa golom u završnici utakmice protiv gradskog rivala Liverpula na prikladan način osvojila bod, u… »
Slot rekao sudiji šta misli, dobio crveni i dva meča suspenzije

Slot rekao sudiji šta misli, dobio crveni i dva meča suspenzije

Sport klub pre 2 dana
Poslednji Mersisajd derbi na Gudison parku imao je buran finiš. A Arne Slot je dan kasnije dobio i kaznu. Nakon što je Everton došao do izjednačenja u osmom minutu nadoknade golom Tarkovskog (priznatog nakon dugog pregledanja snimka zbog mogućeg… »
Istorija je ispisana, a za to se pobrinuo Arne Slot

Istorija je ispisana, a za to se pobrinuo Arne Slot

Sportske.net pre 2 dana
Derbi Mersisajda koji su sinoć po poslednji put na stadionu "Gudison" odigrali Everton i Liverpul bio je specifičan iz više uglova. Ovaj meč trebalo da se odigra još u decembru kada su se isprečile vremenske neprilike izazvane olujom "Darom", a… »

Vesti dana »