Povezane vesti
"Izvadio je pištolj!" Poznata pevačica otkrila da je na njenom nastupu muškarac pucao u sebe:"Pao je ispred mene"
Blic 13.02.2025
Pevačica Sandra Afrika jedna je od najtraženijih na domaćoj javnoj sceni, a njeni nastupi rasprodati su mesecima unapred. Sandra je svojevremeno otkrila da se na jednom njenom nastupu desila prava drama kada je jedan muškarac izvadio pištolj i pucao u… »
''Ispred mene je izvadio pištolj i pucao u sebe'': Sandra Afrika otkrila detalje šokantnog nastupa
Mondo 13.02.2025
Pevačica se prisetila nastupa kada je nepoznati muškarac izvadio pištolj na njenom nastupu. Sandra Afrika već godinama važi za jednu od najpopularnijih i najtraženijih pevačica na domaćoj muzičkoj sceni.Njeni energični nastupi razlog su što su klubovi… »
"Izvadio je pištolj i pucao u sebe" Sandra Afrika o nastupu koji nikada neće zaboraviti: Bilo je krvi koliko hoćeš...
Kurir 13.02.2025
Sandra Afrika jedna je od najtraženijih na domaćoj javnoj sceni, a njeni nastupi rasprodati su mesecima unapred. Sandra je svojevremeno otkrila da se na jednom njenom nastupu desila prava drama kada je jedan muškarac izvadio pištolj i pucao u sebe… »
Vesti dana »

U zatvoru na Klisi nema više pritvorenih u slučaju "nadstrešnica"
Moj Novi Sad pre 25 minutajoš 31 povezana

Ministarstvo prosvete uplatilo deo novca za plate fakultetima koji su obnovili rad
Beta pre 1 satjoš 20 povezanih

BLOG UŽIVO Izrael jutros poslao 50 aviona na Iran, iz Teherana stižu oštre reči: „Amerika nema kontrolu, ako nas napadne – to je recept za potpuni rat“
Nova pre 0 minutajoš 71 povezana

Rhmz popalio alarme u celoj Srbiji! Sutra najtopliji dan, idemo do 35 stepeni, imaćemo i pljuskove! A novi nalet tropskih vrućina tek sledi!
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih

Tramp razmišlja o ulasku u rat protiv Irana, ajatolah: ‘Bitka počinje’
Južne vesti pre 2 satajoš 12 povezanih