Povezane vesti

"Izvadio je pištolj!" Poznata pevačica otkrila da je na njenom nastupu muškarac pucao u sebe:"Pao je ispred mene"

"Izvadio je pištolj!" Poznata pevačica otkrila da je na njenom nastupu muškarac pucao u sebe:"Pao je ispred mene"

Blic pre 5 sati
Pevačica Sandra Afrika jedna je od najtraženijih na domaćoj javnoj sceni, a njeni nastupi rasprodati su mesecima unapred. Sandra je svojevremeno otkrila da se na jednom njenom nastupu desila prava drama kada je jedan muškarac izvadio pištolj i pucao… »
"Izvadio je pištolj i pucao u sebe" Sandra Afrika o nastupu koji nikada neće zaboraviti: Bilo je krvi koliko hoćeš...

"Izvadio je pištolj i pucao u sebe" Sandra Afrika o nastupu koji nikada neće zaboraviti: Bilo je krvi koliko hoćeš...

Kurir pre 5 sati
Sandra Afrika jedna je od najtraženijih na domaćoj javnoj sceni, a njeni nastupi rasprodati su mesecima unapred. Sandra je svojevremeno otkrila da se na jednom njenom nastupu desila prava drama kada je jedan muškarac izvadio pištolj i pucao u sebe… »
''Ispred mene je izvadio pištolj i pucao u sebe'': Sandra Afrika otkrila detalje šokantnog nastupa

''Ispred mene je izvadio pištolj i pucao u sebe'': Sandra Afrika otkrila detalje šokantnog nastupa

Mondo pre 5 sati
Pevačica se prisetila nastupa kada je nepoznati muškarac izvadio pištolj na njenom nastupu. Sandra Afrika već godinama važi za jednu od najpopularnijih i najtraženijih pevačica na domaćoj muzičkoj sceni.Njeni energični nastupi razlog su što su… »

Vesti dana »