Повезане вести

"Извадио је пиштољ!" Позната певачица открила да је на њеном наступу мушкарац пуцао у себе:"Пао је испред мене"

"Извадио је пиштољ!" Позната певачица открила да је на њеном наступу мушкарац пуцао у себе:"Пао је испред мене"

Блиц 13.02.2025
Певачица Сандра Африка једна је од најтраженијих на домаћој јавној сцени, а њени наступи распродати су месецима унапред. Сандра је својевремено открила да се на једном њеном наступу десила права драма када је један мушкарац… »
''Испред мене је извадио пиштољ и пуцао у себе'': Сандра Африка открила детаље шокантног наступа

''Испред мене је извадио пиштољ и пуцао у себе'': Сандра Африка открила детаље шокантног наступа

Мондо 13.02.2025
Певачица се присетила наступа када је непознати мушкарац извадио пиштољ на њеном наступу. Сандра Африка већ годинама важи за једну од најпопуларнијих и најтраженијих певачица на домаћој музичкој сцени.Њени енергични наступи… »
"Извадио је пиштољ и пуцао у себе" Сандра Африка о наступу који никада неће заборавити: Било је крви колико хоћеш...

"Извадио је пиштољ и пуцао у себе" Сандра Африка о наступу који никада неће заборавити: Било је крви колико хоћеш...

Курир 13.02.2025
Сандра Африка једна је од најтраженијих на домаћој јавној сцени, а њени наступи распродати су месецима унапред. Сандра је својевремено открила да се на једном њеном наступу десила права драма када је један мушкарац извадио… »

Вести дана »