Povezane vesti
„Poklanjam joj moj mozak na pet minuta“: Vesna Zmijanac odgovorila na prozivku Lepe Brene
Nova 13.02.2025
Godinama se priča o rivalstvu između Lepe Brene i Vesne Zmijanac. Njih dve karijere su počele da grade negde u isto vreme, a ljudi su ih stalno poredili. Vesna Zmijanac se sada osvrnula na Breninu nedavnu izjavu da bi volela da bude Vesna na par minuta… »
Vesna Zmijanac žestoko odgovorila lepoj breni! Rivalitet ne prestaje decenijama: Poklanjam joj moj mozak na pet minuta - da…
Kurir 13.02.2025
Decenijama se spekuliše o odnosu Vesne Zmijanac i Lepe Brene koje važe za ljute rivalke. Jednom prilikom, Lepa Brena je navodno izjavila da bi volela da na pet minuta bude Vesna Zmijanac kako bi malo odmorila, što je njenoj koleginici zasmetalo. - Ne… »
Vesna Zmijanac žestoko odgovorila lepoj breni: Rivalitet decenijama ne prestaje: "Poklanjam joj moj mozak, da odmorim malo"
Blic 13.02.2025
Decenijama se spekuliše o odnosu Vesne Zmijanac i Lepe Brene koje važe za ljute rivalke. Jednom prilikom, Lepa Brena je navodno izjavila da bi volela da na pet minuta bude Vesna Zmijanac kako bi malo odmorila, što je njenoj koleginici zasmetalo. - Ne… »
Vesti dana »

Masovne dojave o bombama u školama širom Srbije izazvale evakuacije i policijske provere
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 80 povezanih

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 39 povezanih

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 53 povezane

Šta je Sumud flotila i zašto je htela da dostavi pomoć Gazi morem kad Izrael ne da
BBC News pre 22 minutajoš 14 povezanih

(Foto) napad u sinagogi na jom kipur Izbodeno nožem više ljudi, napadač upucan?
Dnevnik pre 17 minutajoš 16 povezanih