Povezane vesti
„Poklanjam joj moj mozak na pet minuta“: Vesna Zmijanac odgovorila na prozivku Lepe Brene
Nova 13.02.2025
Godinama se priča o rivalstvu između Lepe Brene i Vesne Zmijanac. Njih dve karijere su počele da grade negde u isto vreme, a ljudi su ih stalno poredili. Vesna Zmijanac se sada osvrnula na Breninu nedavnu izjavu da bi volela da bude Vesna na par minuta… »
Vesna Zmijanac žestoko odgovorila lepoj breni! Rivalitet ne prestaje decenijama: Poklanjam joj moj mozak na pet minuta - da…
Kurir 13.02.2025
Decenijama se spekuliše o odnosu Vesne Zmijanac i Lepe Brene koje važe za ljute rivalke. Jednom prilikom, Lepa Brena je navodno izjavila da bi volela da na pet minuta bude Vesna Zmijanac kako bi malo odmorila, što je njenoj koleginici zasmetalo. - Ne… »
Vesna Zmijanac žestoko odgovorila lepoj breni: Rivalitet decenijama ne prestaje: "Poklanjam joj moj mozak, da odmorim malo"
Blic 13.02.2025
Decenijama se spekuliše o odnosu Vesne Zmijanac i Lepe Brene koje važe za ljute rivalke. Jednom prilikom, Lepa Brena je navodno izjavila da bi volela da na pet minuta bude Vesna Zmijanac kako bi malo odmorila, što je njenoj koleginici zasmetalo. - Ne… »
Vesti dana »

Vraćaju se tropski dani - danas do 34 stepena, za vikend još toplije
RTS pre 14 minutajoš 6 povezanih

Tramp: Sastao bih se sa Putinom i ako se ruski predsednik ne sastane sa Zelenskim
Blic pre 3 satajoš 5 povezanih

"To je politički proces": Oglasio se SPS o "slučaju" Dodik: Narod je jedini suveren i izvor svake vlasti u Republici Srpskoj
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

„Dodik oslabljen, ucenjuje narod“: Zašto je predsednik RS najavio referendum o sebi nakon što mu je oduzet mandat?
Danas pre 8 satijoš 1 povezana