Povezane vesti

"Poslao mi je da me voli, godinama nismo imali kontakt": Pričalo se da je otac starlete oduzeo sebi život zbog saznanja da se…

"Poslao mi je da me voli, godinama nismo imali kontakt": Pričalo se da je otac starlete oduzeo sebi život zbog saznanja da se…

Blic pre 3 sata
Plejboj zečica Božana Vujinović otvorila je dušu o porodičnoj tragediji koja ju je zadesila pre nekoliko godina kada je njen otac oduzeo sebi život. U medijima se mnogo spekulisalo o njenom odnosu sa ocem, te se pisalo da je izvršio samoubistvo… »
Ćerka Miše Kovača se predozirala, a maćeha je našla polumrtvu: Stravične tragedije pevačicu Magazina oterale u pakao

Ćerka Miše Kovača se predozirala, a maćeha je našla polumrtvu: Stravične tragedije pevačicu Magazina oterale u pakao

Mondo pre 5 sati
Nekadašnja pevačica "Magazina" i ćerka Miše Kovača prošla je pakao u prošlosti, a danas je sve loše ostavila iza sebe. Ivana Kovač, ćerka legendarnog pevača Miše Kovača, prošla je kroz izuzetno težak period u životu. Prema pisanju medija… »
Bila pevačica grupe magazin i borila se sa zavisnošću od heroina: Ovo je ćerka Miša Kovača: Evo kako danas izgleda

Bila pevačica grupe magazin i borila se sa zavisnošću od heroina: Ovo je ćerka Miša Kovača: Evo kako danas izgleda

Blic pre 5 sati
Legendarni Mišo Kovač ima ćerku Ivanu koja je imala tešku životnu priču. Ivana se svojevremeno borila sa zavisnošću, a pevač je otkrio kroz šta su sve prošli. Ipak, na sreću, brzo se rešila poroka, i sada se bavi muzikom i sa svojim suprugom… »
Da li ste znali da je ona ćerka miša Kovača? Brat joj tragično stradao, bila je pevačica grupe Magazin, borila se sa…

Da li ste znali da je ona ćerka miša Kovača? Brat joj tragično stradao, bila je pevačica grupe Magazin, borila se sa…

Kurir pre 8 sati
Ivana Kovač, ćerka pevača Miše Kovača, iza sebe ima tešku životku priču, a kako se navodilo, u jednom peridu života imala je problem i sa narkoticama, heroinom. Ipak, na sreću, brzo se rešila poroka, i sada se bavi muzikom i sa svojim suprugom… »

Vesti dana »