Povezane vesti

Maja Nikolić završila u Urgentnom centru: Tokom probe pala, zadobila ozbiljnu povredu glave

Maja Nikolić završila u Urgentnom centru: Tokom probe pala, zadobila ozbiljnu povredu glave

Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. Pevačica Maja Nikolić završila je u Urgentnom centru nakon što je pala na probama za PZE. Ona je trenutno u punom jeku oko spremanja za predstojeći PZE, festival na kojem će se predstaviti pesmom "Žali srce moje", a kojom će… »
Maja Nikolić imala ozbiljnu nezgodu i završila u Urgentnom: "Dobila sam potres mozga"

Maja Nikolić imala ozbiljnu nezgodu i završila u Urgentnom: "Dobila sam potres mozga"

B92 pre 2 dana
Pevačica Maja Nikolić završila je u Urgentnom centru nakon što je pala na jednoj od probi za predstojeće takmičenje "Pesma za Evroviziju". Naime, Maji Nikolić je ustanovljen potres mozga, a ona se sada oglasila za domaće medije pa otkrila šta se… »
Maja Nikolić završila u Urgentnom centru posle povrede glave na probi za PZE

Maja Nikolić završila u Urgentnom centru posle povrede glave na probi za PZE

Nova pre 2 dana
Pevačica Maja Nikolić imala je nezgodu. Maja Nikolić se trenutno priprema za PZE, a tokom probe je imala nezgodu zbog koje je završila u urgentnom centru. „Jutros sam bila u Urgentnom centru zato što sam pala na glavu. Zašto? Pa zato što Maja… »
Maja Nikolić završila u Urgentnom centru: Pevačica pala na glavu, otkriveno u kakvom je stanju

Maja Nikolić završila u Urgentnom centru: Pevačica pala na glavu, otkriveno u kakvom je stanju

Mondo pre 2 dana
Pevačica se ozbiljno povredila tokom probe za PZE. Pevačica Maja Nikolić završila je u Urgentnom centru nakon što je pala na probama za PZE. Ona je trenutno u punom jeku oko spremanja za predstojeći nastup na pomenutom festivalu. Nakon nemilog… »
Maja Nikolić u Urgentnom centru! Pevačica pala na glavu: Imala sam nesvestice, povraćanja i potres mozga!

Maja Nikolić u Urgentnom centru! Pevačica pala na glavu: Imala sam nesvestice, povraćanja i potres mozga!

Kurir pre 2 dana
Pevačica Maja Nikolić doživela je nezgodu tokom probe za nastup koji će imati na takmičenju " Pesma za Evroviziju". Maja je tokom probe doživela nezgodu kada je pala na glavu, zbog čega je završila u Urgentnom centru. - Jutros sam bila u Urgentnom… »
Maja Nikolić završila u Urgentnom centru: Zadobila ozbiljne povrede glave tokom probe za pze: "Hteli su da me zadrže u…

Maja Nikolić završila u Urgentnom centru: Zadobila ozbiljne povrede glave tokom probe za pze: "Hteli su da me zadrže u…

Blic pre 2 dana
Pevačica Maja Nikolić doživela je nezgodu tokom probe za nastup koji će imati na takmičenju "Pesma za Evroviziju". Maja Nikolić je tokom probe doživela nezgodu kada je pala na glavu, zbog čega je završila u Urgentnom centru. - Jutros sam bila u… »

Vesti dana »