Повезане вести
Маја Николић завршила у Ургентном центру: Током пробе пала, задобила озбиљну повреду главе
Телеграф 13.02.2025
Препоручујемо. Певачица Маја Николић завршила је у Ургентном центру након што је пала на пробама за ПЗЕ. Она је тренутно у пуном јеку око спремања за предстојећи ПЗЕ, фестивал на којем ће се представити песмом "Жали срце моје"… »
Маја Николић имала озбиљну незгоду и завршила у Ургентном: "Добила сам потрес мозга"
Б92 13.02.2025
Певачица Маја Николић завршила је у Ургентном центру након што је пала на једној од проби за предстојеће такмичење "Песма за Евровизију". Наиме, Маји Николић је установљен потрес мозга, а она се сада огласила за домаће медије… »
Маја Николић у Ургентном центру! Певачица пала на главу: Имала сам несвестице, повраћања и потрес мозга!
Курир 13.02.2025
Певачица Маја Николић доживела је незгоду током пробе за наступ који ће имати на такмичењу " Песма за Евровизију". Маја је током пробе доживела незгоду када је пала на главу, због чега је завршила у Ургентном центру. - Јутрос… »
Маја Николић завршила у Ургентном центру: Певачица пала на главу, откривено у каквом је стању
Мондо 13.02.2025
Певачица се озбиљно повредила током пробе за ПЗЕ. Певачица Маја Николић завршила је у Ургентном центру након што је пала на пробама за ПЗЕ. Она је тренутно у пуном јеку око спремања за предстојећи наступ на поменутом фестивалу… »
Маја Николић завршила у Ургентном центру после повреде главе на проби за ПЗЕ
Нова 13.02.2025
Певачица Маја Николић имала је незгоду. Маја Николић се тренутно припрема за ПЗЕ, а током пробе је имала незгоду због које је завршила у ургентном центру. „Јутрос сам била у Ургентном центру зато што сам пала на главу. Зашто? Па… »
Маја Николић завршила у Ургентном центру: Задобила озбиљне повреде главе током пробе за пзе: "Хтели су да ме задрже у болници"…
Блиц 13.02.2025
Певачица Маја Николић доживела је незгоду током пробе за наступ који ће имати на такмичењу "Песма за Евровизију". Маја Николић је током пробе доживела незгоду када је пала на главу, због чега је завршила у Ургентном центру. -… »
Вести дана »
Трамп оптужио Зеленског да није прочитао предлог за мир у Украјини
Бета пре 39 минутајош 16 повезаних
Јокић на скок од трипл-дабла у победи Денвера над Шарлотом
Радио сто плус пре 9 минутајош 18 повезаних
Гушиће нас ниски облаци и магла: Биће ово дан пун атмосферских преокрета
Дневник пре 49 минутајош 9 повезаних