Povezane vesti
"Da sam sporije hodao, ne bi me bilo": Nenad je gledao dok je mladić gazio ljude u Minhenu, ispričao detalje
Mondo 13.02.2025
Nenad je bio svedok napada na ljude u Minhenu. Nenad Milić bio je svedok napada u Minhenu u kom je povređeno najmanje 27 osoba, kada se, kako se sumnja, mladić poreklom iz Avganistana automobilom zakucao u ljude. Rođen je u Karlovcu, a godinama je živeo… »
Nenad preživeo napad u Minhenu, kolege su mu povređene: "Da smo sporije hodali, ne bi me više bilo"
Telegraf 13.02.2025
Preporučujemo. Nenad Milić bio je svedok napada u Minhenu u kom je povređeno najmanje 27 osoba, kada se, kako se sumnja, mladić poreklom iz Avganistana automobilom zakucao u ljude. Rođen je u Karlovcu, a godinama je živeo u Istri gde ga znaju pod… »
Vesti dana »

Svi detalji: Evo kakvo je stanje Darka Lazića posle stravične saobraćajke
Story pre 10 minutajoš 35 povezanih

Stiže naglo zahlađenje Grmljavina, opasni udari vetra i rizik od štete košava će nositi sve pred sobom
Dnevnik pre 20 minutajoš 14 povezanih

VIDEO Divna scena posle meča Zvezda – Seltik: Na terenu bili rivali, a onda seli ispred svlačionice i jedva se odvojili
Nova pre 55 minutajoš 17 povezanih

EU pokrenula prvu strategiju protiv siromaštva: Završena javna konsultacija Novo
REUC pre 10 minutajoš 1 povezana

Savet Evrope poziva na sveobuhvatnu zaštitu žena u Srbiji od svih oblika nasilja
Beta pre 25 minutajoš 2 povezane