Povezane vesti

Mira Banjac pre smrti sina jedinca doživela veliki gubitak: Glumica ostala bez bliske osobe

Mira Banjac pre smrti sina jedinca doživela veliki gubitak: Glumica ostala bez bliske osobe

Mondo pre 2 dana
Sin Mire Banjac preminuo je usled komplikacija sa upalom pluća. Legenda srpskog glumišta, Mira Banjac, nedavno se suočila s ogromnim gubitkom kada je njen sin, Branislav Jovanović, preminuo nakon duge i teške bolesti. Iako je ovo najteži gubitak u… »
Mira Banjac je pre smrti sina doživela veliki gubitak: "Teško sam to podnela"

Mira Banjac je pre smrti sina doživela veliki gubitak: "Teško sam to podnela"

Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. Legenda našeg glumišta Mira Banjac nedavno se suočila sa ogromnim gubitkom kada je njen sin Branislav Jovanović preminuo nakon duge i teške bolesti. Iako je to najeveći gubitak u životu Mire Banjac, ona je ranije izgubila mnoge… »
Pre smrti sina jedinca imala veliki gubitak: Mira Banjac ostala bez bliske osobe:"Teško sam to podnela"

Pre smrti sina jedinca imala veliki gubitak: Mira Banjac ostala bez bliske osobe:"Teško sam to podnela"

Blic pre 2 dana
Legenda našeg glumišta Mira Banjac nedavno se suočila sa ogromnim gubitkom kada je njen sin Branislav Jovanović preminuo nakon duge i teške bolesti. Iako je to najeveći gubitak u životu Mire Banjac, ona je ranije izgubila mnoge drage ljude, a jedna… »

Vesti dana »