Povezane vesti
„Dolovac preuzela predmet nadstrešnica jer je vrhu vlasti stalo da ga kontroliše“: Advokat o odluci da slučaj ode Tužilaštvu…
Nova 13.02.2025
Javnost ne sme da bude zasenjena odlukom tužiteljke Zagorke Dolovac da se predmet o padu nadstrešnice preseli u Specijalno tužilaštvo za organizovani kriminal. Ja sam odmah posle nesreće ukazivao da je upravo to tužilaštvo nadležno. Oni su me tada… »
Ninić: Dolovac preuzela predmet „nadstrešnica“ jer je nekom iz vrha vlasti stalo da ga kontroliše
N1 Info 13.02.2025
Javnost ne sme da bude zasenjena odlukom tužiteljke Zagorke Dolovac da se predmet o padu nadstrešnice preseli u Specijalno tužilaštvo za organizovani kriminal. Ja sam odmah posle nesreće ukazivao da je upravo to tužilaštvo nadležno. Oni su me tada… »
Ninić: Dolovac preuzela predmet „nadstrešnica“ jer je nekom iz vrha vlasti stalo da ga kontroliše
Novi magazin 13.02.2025
Vesti dana »

Minimalna zarada u Srbiji biće 551 evro od januara 2026. godine, odluku donosi Vlada
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 40 povezanih

BLOG Da li u Evropskom parlamentu znaju da ćemo za nekoliko meseci na izbore? Ovo je šest zaključaka današnje rasprave o nasilju u Srbiji
Nova pre 1 satjoš 32 povezane

Opozicija u Strazburu od EU zatražila sankcije za Vučića, Macuta, Brnabić i Dačića
Danas pre 1 satjoš 23 povezane

Vremenska prognoza Srbije za 9. i 10. septembar 2025: kraj toplog perioda i dolazak olujnog nevremena
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih

Francuska u političkoj krizi nakon pada vlade premijera Bajrua
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 29 povezanih