Povezane vesti

Protesti i blokade negativno utiču na rast! Ministar Mali: Srbija dobro započela krug rasta i sada je važno da se to nastavi

Protesti i blokade negativno utiču na rast! Ministar Mali: Srbija dobro započela krug rasta i sada je važno da se to nastavi

Kurir pre 6 dana
Aktuelna dešavanja u zemlji, protesti i blokade loše utiču na privredni rast, rekao je prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali u emisiji "Direktno sa Minjom Miletić" na televiziji Euronews Srbija. Mali je naveo da je Srbija… »
Mali o navodima da će biti novi premijer: Spekulacije, nikada nisam imao ambiciju za to

Mali o navodima da će biti novi premijer: Spekulacije, nikada nisam imao ambiciju za to

Beta pre 5 dana
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je večeras, govoreći o navodima da bi mogao da bude novi predsednik Vlade Srbije, da su to "spekulacije koje su zanimljive ljudima", ali da nikada nije imao ambiciju za to. "Ja sam imao ambiciju i želju - ovo… »
„Nikada nisam imao ambiciju za to“: Siniša Mali o navodima da će biti novi premijer

„Nikada nisam imao ambiciju za to“: Siniša Mali o navodima da će biti novi premijer

Nova pre 5 dana
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je večeras, govoreći o navodima da bi mogao da bude novi predsednik Vlade Srbije, da su to "spekulacije koje su zanimljive ljudima", ali da nikada nije imao ambiciju za to. „Ja sam imao ambiciju i želju, ovo… »
Mali: Važno da sednica Skupštine bude što pre, više sam za novu vladu nego izbore

Mali: Važno da sednica Skupštine bude što pre, više sam za novu vladu nego izbore

RTV pre 5 dana
BEOGRAD - Prvi potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je večeras da je veoma važno da se sednica Skupštine Srbije na kojoj bi trebalo da bude usvojena ostavka premijera Miloša Vučevića održi što pre kako bi zemlja išla… »
Nema zaštićenih u borbi protiv korupcije! Ministar Mali o jučerašnjim hapšenjima, studentskim blokadama, da li smo bliži…

Nema zaštićenih u borbi protiv korupcije! Ministar Mali o jučerašnjim hapšenjima, studentskim blokadama, da li smo bliži…

Kurir pre 5 dana
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali, gostujući kod Minje Miletić u emisiji "Direktno" na televiziji Euronews Srbija, istakao je da će borba protiv korupcija biti beskompromisna, kao i da partijska knjižica nikoga neće da… »
"Težak čovek... " Mali odgovarao na zanimljiva pitanja: Da li je bolje kad vas predsednik Vučić često zove ili kad vas ne…

"Težak čovek... " Mali odgovarao na zanimljiva pitanja: Da li je bolje kad vas predsednik Vučić često zove ili kad vas ne…

Kurir pre 5 dana
Ministar finansija i prvi potpredsednik Vlade Srbije Siniša Mali odgovarao je na zanimljiva pitanja Minje Miletić u emisiji "Direktno" na televiziji Euronews Srbija. Nastavite niz: Savetnik za ekonomska pitanja, gradonačelnik, ministar finansija, prvi… »

Novi magazin pre 5 dana
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je večeras, govoreći o navodima da bi mogao da bude novi predsednik Vlade Srbije, da su to "spekulacije koje su zanimljive ljudima", ali da nikada nije imao ambiciju za to. "Ja sam imao ambiciju i želju, ovo što… »
Mali: Protesti i blokade negativno utiču na rast, neće biti zaštićenih u borbi protiv korupcije

Mali: Protesti i blokade negativno utiču na rast, neće biti zaštićenih u borbi protiv korupcije

Euronews pre 5 dana
Aktuelna dešavanja u zemlji, protesti i blokade loše utiču na privredni rast, rekao je za Euronews Srbija prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali. U razgovoru u emisiji Direktno sa Minjom Miletić, koji je vođen u… »

Vesti dana »