Povezane vesti
Grbavi kit progutao kajakaša, pa ga ispljunuo: Kamera zabeležila jeziv incident kao u filmovima!
Telegraf 13.02.2025
Preporučujemo. Kajakaš Adrijan Simankas preživeo je u Magelanovom moreuzu napad grbavog kita, koji ga je progutao zajedno sa kajakom, a zatim ispljunuo, piše danas Skaj njuz. Simankas je bio na obali Čilea, u društvu svog oca koji je bio u drugom kajaku… »
Kit progutao, a zatim ispljunuo kajakaša uz obalu Čilea
Glas Amerike 13.02.2025
Grbavi kit je progutao kajakaša u Mageljanovom moreuzu, uz obalu Čilea, da bi ga nekoliko sekundi kasnije ispljunuo. Adrian Simancas je kajakario sa ocem Delom, kada je veliki kit naglo izronio i progutao ga skupa sa kajakom. "Misilio sam da sam mrtav"… »
Šokantno! Grbavi kit progutao, pa ispljunuo kajakaša: Neverovatan događaj u Magelanovom moreuzu! Otac sve snimio!
Kurir 13.02.2025
Kajakaš Adrijan Simankas preživeo je u Magelanovom moreuzu napad grbavog kita, koji ga je progutao zajedno sa kajakom, a zatim ispljunuo. Simankas je bio na obali Čilea, u društvu svog oca koji je bio u drugom kajaku, kada je izronio grbavi kit koji ga… »
(VIDEO) Grbavi kit naglo izronio i nakratko progutao kajakaša
N1 Info 13.02.2025
Grbavi kit je nakratko progutao kajakaša kod čileanske Patagonije pre nego što ga je pustio nepovređenog. Adrijan Simankas je vozio kajak sa svojim ocem Delom Simankasom, kada je masivni kit iznenada izronio, zarobivši mladića i njegov žuti kajak u… »
Grbavi kit progutao, pa ispljunuo kajakaša u Magelanovom moreuzu: "Mislio sam da sam mrtav"
Euronews 13.02.2025
Kajakaš Adrijan Simankas preživeo je u Magelanovom moreuzu napad grbavog kita, koji ga je progutao zajedno sa kajakom, a zatim ispljunuo, piše danas Sky News. Simankas je bio na obali Čilea, u društvu svog oca koji je bio u drugom kajaku, kada je izronio… »
Vesti dana »

Pregled tržišta nekretnina u Srbiji: rast prometa i stabilan porast cena stanova u prvom kvartalu 2025.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 26 povezanih

Tužilac Nenadić: Ne komentarišem izjave političara, tužilaštvo postupa po propisima
Beta pre 2 satajoš 15 povezanih

Konstituisan novi saziv Skupštine Opštine Kosjerić, Žarko Đokić ponovo predsednik opštine
RTS pre 4 satijoš 36 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 9 satijoš 25 povezanih

Ambasador Blagojević i poslanik Tufegdžić na parastosu žrtvama “Oluje”
Vesti online pre 3 satajoš 22 povezane