Povezane vesti

Grbavi kit progutao kajakaša, pa ga ispljunuo: Kamera zabeležila jeziv incident kao u filmovima!

Grbavi kit progutao kajakaša, pa ga ispljunuo: Kamera zabeležila jeziv incident kao u filmovima!

Telegraf pre 7 dana
Preporučujemo. Kajakaš Adrijan Simankas preživeo je u Magelanovom moreuzu napad grbavog kita, koji ga je progutao zajedno sa kajakom, a zatim ispljunuo, piše danas Skaj njuz. Simankas je bio na obali Čilea, u društvu svog oca koji je bio u drugom… »
Kit progutao, a zatim ispljunuo kajakaša uz obalu Čilea

Kit progutao, a zatim ispljunuo kajakaša uz obalu Čilea

Glas Amerike pre 7 dana
Grbavi kit je progutao kajakaša u Mageljanovom moreuzu, uz obalu Čilea, da bi ga nekoliko sekundi kasnije ispljunuo. Adrian Simancas je kajakario sa ocem Delom, kada je veliki kit naglo izronio i progutao ga skupa sa kajakom. "Misilio sam da sam mrtav"… »
Šokantno! Grbavi kit progutao, pa ispljunuo kajakaša: Neverovatan događaj u Magelanovom moreuzu! Otac sve snimio!

Šokantno! Grbavi kit progutao, pa ispljunuo kajakaša: Neverovatan događaj u Magelanovom moreuzu! Otac sve snimio!

Kurir pre 6 dana
Kajakaš Adrijan Simankas preživeo je u Magelanovom moreuzu napad grbavog kita, koji ga je progutao zajedno sa kajakom, a zatim ispljunuo. Simankas je bio na obali Čilea, u društvu svog oca koji je bio u drugom kajaku, kada je izronio grbavi kit koji… »
(VIDEO) Grbavi kit naglo izronio i nakratko progutao kajakaša

(VIDEO) Grbavi kit naglo izronio i nakratko progutao kajakaša

N1 Info pre 6 dana
Grbavi kit je nakratko progutao kajakaša kod čileanske Patagonije pre nego što ga je pustio nepovređenog. Adrijan Simankas je vozio kajak sa svojim ocem Delom Simankasom, kada je masivni kit iznenada izronio, zarobivši mladića i njegov žuti kajak… »
Grbavi kit progutao, pa ispljunuo kajakaša u Magelanovom moreuzu: "Mislio sam da sam mrtav"

Grbavi kit progutao, pa ispljunuo kajakaša u Magelanovom moreuzu: "Mislio sam da sam mrtav"

Euronews pre 6 dana
Kajakaš Adrijan Simankas preživeo je u Magelanovom moreuzu napad grbavog kita, koji ga je progutao zajedno sa kajakom, a zatim ispljunuo, piše danas Sky News. Simankas je bio na obali Čilea, u društvu svog oca koji je bio u drugom kajaku, kada je… »

Vesti dana »