Povezane vesti
Krevetac mi je bio prazan, mislim da sam mogla da umrem! Bivša misica i sestra poznate glumice se prevremeno porodila, nakon…
Kurir 13.02.2025
Sestra glumice Milice Tomašević, manekenka Anđelka Tomašević, nedavno se porodila i na svet donela devojčicu. Naslednica se zove Mia, što je danas jedno od najpopularnijih ženskih imena. Pretpostavlja se da je Mia skraćena varijanta imena Maria. Kao ime… »
Slavlje u domu zvezde "igre sudbine": Sestra glumice podelila neodoljiv prizor - Baloni u obliku srca, krevetac i poseban…
Blic 13.02.2025
Sestra naše popularne mlade glumice Milice Tomašević, Anđela Tomašević, porodila se petog februara i na svet donela ćerku kojoj je dala ime Mia. Sada je Anđelka Tomašević na svom Instagramu podelila niz fotografija iz porodičnog doma i pokazala kako je… »
Vesti dana »

Apelacioni sud ukinuo pritvor za pet osumnjičenih u slučaju pada nadstrešnice u Novom Sadu
Danas pre 22 minutajoš 32 povezane

Ministarstvo prosvete uplatilo deo novca za plate fakultetima koji su obnovili rad
N1 Info pre 1 satjoš 21 povezana

Tramp razmatra ulazak u rat protiv Irana, ajatolah: 'Biće nepopravljivih posledica'
BBC News pre 23 minutajoš 17 povezanih