Повезане вести

Наставник Предраг је остао без посла због подршке студентима: ”Директорка ми је рекла да не смем да имам мишљење, јер сам…

Наставник Предраг је остао без посла због подршке студентима: ”Директорка ми је рекла да не смем да имам мишљење, јер сам…

Нова 14.02.2025
Младом наставнику физичког Предрагу Мијатовићу који је на замени у Основној школи "Милош Црњански" у Новом Саду, није продужен уговор о раду због, како каже, тога што подржава студенте и што је гласао за неки вид штрајка у… »

Нова 14.02.2025
Младом наставнику физичког Предрагу Мијатовићу који је на замени у Основној школи "Милош Црњански" у Новом Саду, није продужен уговор о раду због, како каже, тога што подржава студенте и што је гласао за неки вид штрајка у… »
Петиција за враћање на посао наставника из Новог Сада

Н1 Инфо 14.02.2025
Грађани и родитељи ђака Основне школе "Милош Црњански" у Новом Саду и у петак су скупљали потписе за петицију да се наставник физичког васпитања Предраг Мијатовић врати на посао. Њему у понедељак није продужен уговор пети… »

Нови магазин 14.02.2025
Грађани и родитељи ђака Основне школе "Милош Црњански" у Новом Саду и у петак су скупљали потписе за петицију да се наставник физичког васпитања Предраг Мијатовић врати на посао. Њему у понедељак није продужен уговор пети… »
Мегапленум Универзитета уметности у Београду тражи општи бојкот РТС-а

Мегапленум Универзитета уметности у Београду тражи општи бојкот РТС-а

Нови магазин 14.02.2025
Мегапленум студената Универзитета уметности у Београду је данас тражио бојкот Радио-Телевизије Србије (РТС) да би она "прекинула симулацију реалности". Указали су да је РТС "моћан само онолико колико је гледан", а снажан "само… »
ФДУ: Објављујемо медијски рат РТС-у; Вулин: РТС одржава протесте

ФДУ: Објављујемо медијски рат РТС-у; Вулин: РТС одржава протесте

РТС 14.02.2025
Мегапленум студената Универзитета уметности позвао је грађане на бојкот Радио-телевизије Србије (РТС), наводећи да је истекао рок од 30 дана који су студенти поставили РТС да изнесе исправку погрешно пренетих тврдњи о студентима… »
Студенти позивају на бојкот РТС-а: Прошао је рок од 30 дана који смо им дали

Студенти позивају на бојкот РТС-а: Прошао је рок од 30 дана који смо им дали

Данас 14.02.2025
Мегапленум студената Универзитета уметности позвао је данас грађане на бојкот Радио-телевизије Србије (РТС), наводећи да је истекао рок од 30 дана који су студенти поставили РТС да изнесе исправку погрешно пренетих тврдњи о… »
Мегапленум студената Универзитета уметности позвао на бојкот РТС: Прекинимо покушај симулације реалности

Мегапленум студената Универзитета уметности позвао на бојкот РТС: Прекинимо покушај симулације реалности

Н1 Инфо 14.02.2025
Мегапленум студената Универзитета уметности позвао је данас грађане на бојкот Радио-телевизије Србије (РТС), наводећи да је истекао рок од 30 дана који су студенти поставили РТС да изнесе исправку погрешно пренетих тврдњи о… »
Скуп подршке наставницима испред Основне школе „Ђорђе Натошевић“ у Новом Саду: Наставе неће бити ни следеће недеље

Скуп подршке наставницима испред Основне школе „Ђорђе Натошевић“ у Новом Саду: Наставе неће бити ни следеће недеље

Данас 14.02.2025
Испред Основне школе „Ђорђе Натошевић“ у Новом Саду родитељи су одржали скуп подршке наставницима који су изгласали обуставу наставе и следеће недеље. Ово је једина школа на територији града која је у тотално обустави наставе… »
Студенти уметности прекинули мрак: Новим видеом објавили рат РТС-у

Студенти уметности прекинули мрак: Новим видеом објавили рат РТС-у

Нова 14.02.2025
Већ данима студенти Факултета драмских уметности (ФДУ) "боје у црно" своје постове уз потпис: "Овде је мрак. Што?" Сад су "скинули мрак" и објаснили о чему се ради. Студенти ФДУ објавили су нови видео којим су објавили, како… »
ФОТО: Нови Сад застао на 15 минута

ФОТО: Нови Сад застао на 15 минута

Радио 021 14.02.2025
Нови Сад је и ове недеље стао на 15 минута. Новосађани су и овог петка застали на неколико локација како би одали почаст настрадалима у паду надстрешнице Железничке станице. Студенти који блокирају своје факултете изашли су на… »
Студенти Економског објаснили шта се десило кад је екипа Информера пробала да упадне на њихов факултет

Студенти Економског објаснили шта се десило кад је екипа Информера пробала да упадне на њихов факултет

Нова 14.02.2025
Пленум Економског факултета у Београду упутио је саопштење због инцидента који се догодио јуче, кад се ненајављено појавила екипа из редакције ТВ Информер. Како објашњавају, двоје њихових колега је лакше повређено, због чега… »
ВИДЕО Скуп подршке испред "Ђорђе Натошевић": Колектив изгласао обуставу рада и за наредну недељу

ВИДЕО Скуп подршке испред "Ђорђе Натошевић": Колектив изгласао обуставу рада и за наредну недељу

Радио 021 14.02.2025
Испред Основне школе "Ђорђе Натошевић" одржава се скуп подршке колективу. Окупљени су поздравили колектив школе који је изгласао обуставу рада и за наредну недељу. Окупљени испред школе "Ђорђе Натошевић" поздрављају колектив… »
Скуп подршке испред ОШ „Ђорђе Натошевић“: Једина школа у Новом Саду у потпуној обустави

Скуп подршке испред ОШ „Ђорђе Натошевић“: Једина школа у Новом Саду у потпуној обустави

Нови магазин 14.02.2025
Испред школе ОШ Ðорђе Натошевић, једине основне школе у Новом Саду која је у потпуној обустави већ четврту недељу, одржава се скуп подршке. На седници наставничког већа изгласана је потпуна обустава наставе и за наредну недељу… »

Н1 Инфо 14.02.2025
Испред школе ОШ Ðорђе Натошевић, једине основне школе у Новом Саду која је у потпуној обустави већ четврту недељу, одржава се скуп подршке. На седници наставничког већа изгласана је потпуна обустава наставе и за наредну недељу… »

Вести дана »