Povezane vesti
Mali o navodima da će biti novi premijer: Spekulacije, nikada nisam imao ambiciju za to
NIN 14.02.2025
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je sinoć, govoreći o navodima da bi mogao da bude novi predsednik Vlade Srbije, odnosno premijer, da su to "spekulacije koje su zanimljive ljudima", ali da nikada nije imao ambiciju za to. "Ja sam imao ambiciju i… »
Mali o navodima da će biti novi premijer: Spekulacije, nikada nisam imao ambiciju za to
Radio 021 14.02.2025
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je, govoreći o navodima da bi mogao da bude novi premijer, da su to "spekulacije koje su zanimljive ljudima, ali da nikada nije imao ambiciju za to". "Ja sam imao ambiciju i želju, ovo što radim kao ministar… »
Siniša Mali se oglasio o navodima da će biti novi premijer
Danas 13.02.2025
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je večeras, govoreći o navodima da bi mogao da bude novi predsednik Vlade Srbije, da su to „spekulacije koje su zanimljive ljudima“, ali da nikada nije imao ambiciju za to. „Ja sam imao ambiciju i želju… »
Vesti dana »

Jutro hladno, ponegde i prizemni mraz, tokom dana sunčano i veoma toplo: Temperatura do 27 stepeni
Telegraf pre 53 minutajoš 6 povezanih

Pripadnik 63. padobranske brigade preminuo u bolnici od povreda zadobijenih tokom padobranskog skoka
Danas pre 7 satijoš 2 povezane

Vučić o sastanku sa Martom Kos: Naglasio sam našu punu spremnost da ubrzamo reforme
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

(Mape) stiže totalni obrt! Nakon vrelog Prvog maja, Srbija na udaru žestokog zahlađenja: Spremite se, biće ledeno, zna se i tačan datum
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Senat SAD potvrdio imenovanje Stivensa za ambasadora u Velikoj Britaniji
RTV pre 5 satijoš 1 povezana