Povezane vesti
Mali o navodima da će biti novi premijer: Spekulacije, nikada nisam imao ambiciju za to
NIN 14.02.2025
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je sinoć, govoreći o navodima da bi mogao da bude novi predsednik Vlade Srbije, odnosno premijer, da su to "spekulacije koje su zanimljive ljudima", ali da nikada nije imao ambiciju za to. "Ja sam imao ambiciju i… »
Mali o navodima da će biti novi premijer: Spekulacije, nikada nisam imao ambiciju za to
Radio 021 14.02.2025
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je, govoreći o navodima da bi mogao da bude novi premijer, da su to "spekulacije koje su zanimljive ljudima, ali da nikada nije imao ambiciju za to". "Ja sam imao ambiciju i želju, ovo što radim kao ministar… »
Siniša Mali se oglasio o navodima da će biti novi premijer
Danas 13.02.2025
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je večeras, govoreći o navodima da bi mogao da bude novi predsednik Vlade Srbije, da su to „spekulacije koje su zanimljive ljudima“, ali da nikada nije imao ambiciju za to. „Ja sam imao ambiciju i želju, ovo što… »
Vesti dana »

Posle odbijenih prigovora, i opozicija u Kosjeriću najavljuje žalbe sudu – u Zaječaru sutra protest
Insajder pre 6 satijoš 18 povezanih

Sedmi dan protesta ispred Vlade Srbije: Okupljeni traže da im se ispune još dva zahteva, Akademski plenum za hitnu ostavku Ane Brnabić
Blic pre 1 satjoš 24 povezane

PSŽ ubedljiv protiv Atletiko Madrida na startu Svetskog klupskog prvenstva
Radio sto plus pre 3 minutajoš 22 povezane

Novi talas iranskog raketnog napada, eksplozije odjekivale širom Izraela
RTS pre 53 minutajoš 144 povezane