Повезане вести

Мали о наводима да ће бити нови премијер: Спекулације, никада нисам имао амбицију за то

Мали о наводима да ће бити нови премијер: Спекулације, никада нисам имао амбицију за то

НИН 14.02.2025
Министар финансија Синиша Мали изјавио је синоћ, говорећи о наводима да би могао да буде нови председник Владе Србије, односно премијер, да су то "спекулације које су занимљиве људима", али да никада није имао амбицију за то… »

Радио 021 14.02.2025
Министар финансија Синиша Мали изјавио је, говорећи о наводима да би могао да буде нови премијер, да су то "спекулације које су занимљиве људима, али да никада није имао амбицију за то". "Ја сам имао амбицију и жељу, ово што… »
Синиша Мали се огласио о наводима да ће бити нови премијер

Синиша Мали се огласио о наводима да ће бити нови премијер

Данас 13.02.2025
Министар финансија Синиша Мали изјавио је вечерас, говорећи о наводима да би могао да буде нови председник Владе Србије, да су то „спекулације које су занимљиве људима“, али да никада није имао амбицију за то. „Ја сам имао… »

Вести дана »