Povezane vesti
'Bio sam u kitovim ustima čitavu sekundu': Kajakaš preživeo bliski susret s morskim divom
BBC News pre 11 sati
Dvadesettrogodišnji Venecuelanac vozio je kajak na jugu Čilea, kada ga je iznenada progutao kit. Kajakaš iz Venecuele preživeo je neverovatnu situaciju na otvorenom moru - grbavi kit ga je progutao, pa ispljunuo. Nesvakidašnji incident sa srećnim… »
'Bio sam u kitovim ustima čitavu sekundu': Kajakaš preživeo bliski susret s morskim divom
Radio 021 pre 11 sati
Dvadesettrogodišnji Venecuelanac vozio je kajak na jugu Čilea, kada ga je iznenada progutao kit. BBC Adrijan Simankas je vozio kajak, kada ga je iznenada progutao kit Kajakaš iz Venecuele preživeo je neverovatnu situaciju na otvorenom moru - grbavi… »
‘Bio sam u kitovim ustima čitavu sekundu’: Kajakaš preživeo bliski susret s morskim divom
Južne vesti pre 11 sati
BBC Adrijan Simankas je vozio kajak, kada ga je iznenada progutao kit Kajakaš iz Venecuele preživeo je neverovatnu situaciju na otvorenom moru – grbavi kit ga je progutao, pa ispljunuo. Nesvakidašnji incident sa srećnim krajem dogodio se u… »
NIN pre 11 sati
Kajakaš iz Venecuele preživeo je neverovatnu situaciju na otvorenom moru - grbavi kit ga je progutao, pa ispljunuo. Nesvakidašnji incident sa srećnim krajem dogodio se u Magelanovom prolazu, na jugu Čilea. Dvadesettrogodišnji Adrijan Simankas plovio… »
Adrijana je progutao džinovski kit, pa ispljunuo: Ovo je njegova ispovest, neverovatan snimak kruži mrežama
Mondo pre 13 sati
Adriana je progutao grbavi kit, a snimak danima kruži mrežama. Kajakaš Adrijan Simankas je mladić sa neverovatnog snimka koji danima kruži mrežama. Na snimku se vidi kako mladić uživa na kajaku, a u jednom trenutku izranja grbavi kit i mladić… »
(VIDEO) Kit progutao, pa ispljunuo kajakaša
Danas pre 23 sata
Grbavi kit je progutao kajakaša u Mageljanovom moreuzu, uz obalu Čilea, da bi ga nekoliko sekundi kasnije ispljunuo. Adrian Simancas je kajakario sa ocem Delom, kada je veliki kit naglo izronio i progutao ga skupa sa kajakom. „Misilio sam da sam… »
Šokantan prizor: Grdosija izronila iz dubina, progutala kajakaša i onda ga ispljunula VIDEO
Nova pre 1 dan
Grbavi kit je na trenutak usisao kajakaša u svoje čeljusti u čileanskoj Patagoniji pre nego što ga je brzo pustio, nepovređenog, u incidentu koji je uhvatila kamera, prenosi Gardijan. Prošle subote Adrijan Simankas je sa svojim ocem Delom vozio… »
"Mislio sam da me je pojeo": Kit progutao kajakaša zajedno sa kajakom, pa ga ispljunuo: Otac kamerom zabeležio jeziv trenutak…
Blic pre 1 dan
Kajakaš Adrijan Simankas preživeo je u Magelanovom moreuzu napad grbavog kita, koji ga je progutao zajedno sa kajakom, a zatim ispljunuo, piše danas Skaj njuz. Simankas je bio na obali Čilea, u društvu svog oca koji je bio u drugom kajaku, kada je… »
Vesti dana »
![I iz Zemuna se ide u Kragujevac, kod Ikee susret sa motociklistima](https://nstatic.net/151/38989151tfwfyp.jpg)
I iz Zemuna se ide u Kragujevac, kod Ikee susret sa motociklistima
Danas pre 29 minutajoš 43 povezane
![4 dana kiše i snega, a onda sledi novi udar zime: Nova prognoza RHMZ-a za vikend i narednu nedelju](https://nstatic.net/862/38988862aojwqo.jpg)
4 dana kiše i snega, a onda sledi novi udar zime: Nova prognoza RHMZ-a za vikend i narednu nedelju
Mondo pre 1 satjoš 15 povezanih
![U Srbiji i Republici Srpskoj obeležava se Dan državnosti – Sretenje](https://nstatic.net/987/38988987hadqoa.jpg)
U Srbiji i Republici Srpskoj obeležava se Dan državnosti – Sretenje
Vesti online pre 58 minutajoš 14 povezanih