Povezane vesti
Partizanove muke iz prošlosti: Kamata jedan posto dnevno
Sport klub pre 1 dan
U Partizanovom podkastu "Nismo od juče" gosti su bili članovi Privremenog organa Milka Forcan i Rasim Ljajić. Milka Forcan je iznela neke zanimljive tvrdnje, a govorila je o svakodnevnim izazovima koji su novo rukuvodstvo dočekali, a posledica su… »
Jednom plaćali biznis klasu - on se ugojio šest kilograma! Drugi stranac je koštao Partizan 1.650.000 evra!
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Članica Radne grupe FK Partizan i finansijski stručnjak Milka Forcan govorila je o stanju u klubu, izazovima sa kojima se suočavaju u poslednja tri meseca, a iznela je i šokantne detalje. Ona je istakla da situacija nije dobra u… »
Partizan bacio 1,7 miliona na igrača, on sa 28 više ne igra: Milka Forcan nije rekla ime, ali jasno je ko je
Mondo pre 15 sati
Milka Forcan otkrila je na koje načine je Partizan trošio i gubio novac u prethodnim sezonama. Jedan od najdrastičnijih primera je slučaj veziste koji sa 28 godina nema klub, a u Humskoj je zarađivao 480.000 godšnje. Članica radne grupe koja… »
Nemam šta da krijem, činjenica je da sam podneo tužbu: Iliev se oglasio o sporu sa Partizanom
Euronews pre 15 sati
Nema mira u Humskoj. Iz dana u dan ne može Partizan ni pod novom upravom da odahne, a navijači bez "bombastičnih" informacija u medijima na nedeljnom nivou da odahnu uz subotnji fudbal - ma kakav on bio. Danas je odjeknula vest kako je dugogodišnji… »
Iliev: "Tužio sam Partizan, šta sam drugo mogao? Ponizili su me!"
B92 pre 16 sati
Bivši fudbaler i sportski direktor Partizana Ivica Iliev oglasio se nakon vesti da je tužio taj fudbalski klub. Tu informaciju podelili su sa javnošću predsednik Radne grupe na čelu FK Partizan Rasim Ljajić, kao i članica Privremenog organa… »
Iliev potvrdio da je tužio Partizan: ''A šta sam drugo mogao da uradim u ovoj situaciji?''
Sportske.net pre 16 sati
Pravo niotkuda, bivši sportski direktor Partizana Ivica Iliev je danas izbio u prvi plan kada je u pitanju finansijska situacija u Partizanu. Preneli smo tokom dana, članica Radne grupe Partizana Milka Forcan je u podkastu ''Nismo od juče'' otkrila da… »
Iliev tužio Partizan, a iz Partizana kažu da podaci u tužbi nisu tačni
Politika pre 18 sati
Bivši igrač, pa sportski direktor Partizana Ivica Iliev tužio je klub iz Humske, otkrila je članica privremene uprave crno-belih Milka Forcan. Prva odluka Privremenog organa, koji je preuzeo Partizan u oktobru, a na čijem čelu su Rasim Ljajić i… »
Partizan smanjio dug na 48.200.000 evra - Ljajić: ''Malo? Evo, mi ćemo da se sklonimo, pa radite šta hoćete!''
Sportske.net pre 18 sati
Kada je posle oktobarskog odlaska rukovodeće garniture na čelu sa Miloradom Vučelićem i Milošem Vazurom klub iz Humske preuzela Radna grupa na čelu sa Rasimom Ljajićem, ukupni dug kluba se procenjivao na oko 55-60 miliona evra, ali danas, četiri… »
Ljajić otkrio koliki je sada dug Partizana: Nije sramota što klečimo i molimo, sramota je što su drugi uništili klub
Danas pre 19 sati
Prvi čovek Privremene uprave FK Partizan Rasim Ljajić govorio je o finansijskoj situaciji u klubu iz Humske. – Dug je sada 48,2 miliona evra. To neće biti konačan dug zbog 2.500 evra kamate dnevno koju imamo prema poreskoj upravi i zbog sudskih… »
Milka Forcan šokirana: I advokati mi rekli - ovako nešto nismo nikad videli (video)
Sportski žurnal pre 18 sati
Nove tužbe se pojavljuju svakodnevno. Jedan od ugovora igrača Partizana izazvao je nevericu, ne samo među rukovodstvom kluba, već i kod pravnih stručnjaka koji pomažu u sanaciji dugovanja. Prema ovom ugovoru, za svaki dan kašnjenja u isplati… »
VIDEO „Advokati su mi rekli – tako štetan ugovor nikad nismo videli“: Ovako je uništavan Partizan, Ljajić dobacivao…
Nova pre 19 sati
Milka Forcan, članica Privremenog organa FK Partizana, otkrila je niz problematičnih poslovnih odluka, ali i izazova sa kojima se svakodnevno suočava. „Bukvalno se svako jutro budim sa vestima od advokata šta je nova tužba, ko je još u… »
Ivica Iliev tužio Partizan
Vesti online pre 21 sat
Jedna od prvih odluka Privremenog organa ili Radne grupe u FK Partizan bila je da otpusti Ivicu Ilieva, koji je bio sportski direktor. On nije pristao na smanjenje ugovora, postavio je svoje uslove, koji nisu bili opcija za nove čelnike kluba. Tada je… »
Rasim Ljajić otvoreno o dugovanju Partizana: „Dug je smanjen, ako je to za nekog malo, evo mi ćemo da se sklonimo…“…
Hot sport pre 22 sata
„Samo neko krajnje zlonameran može da kaže da je malo urađeno!“ Radna grupa Partizana privodi kraju četvrti mesec od preuzimanja uprave kluba, a tim povodom Rasim Ljajić i Milka Forcan gostovali su na zvaničnom Jutjub kanalu crno-belih u emisiji… »
Ljajić o poslovanju crno-belih: Dug je 48,2 miliona evra
Euronews pre 22 sata
Predsednik Radne grupe fudbalskog kluba Partizan Rasim Ljajić danas je saopštio rezultate četvoromesečnog poslovanja i negde najavio da je situacija u kubu i dalje teška, ali da ide na bolje. Mere štednje su donele određene pomake i rezultate. "Dug… »
Partizan smanjio dugovanja
B92 pre 22 sata
Član Radne grupe fudbalskog kluba Partizan Rasim Ljajić otkrio je da je smanjen dug crno-belih. Radna grupa na čelu sa Rasimom Lajićem pokušava sve kako bi smanjila dugove Partizana koji su nikad veći u istoriji kluba. Ali kako je saopštio bivši… »
Vesti dana »
![Blokirana najveća ulica u Kragujevcu, počela akcija duga 15 časova](https://nstatic.net/382/38989382aviszg.jpg)
Blokirana najveća ulica u Kragujevcu, počela akcija duga 15 časova
Beta pre 57 minutajoš 51 povezana
![Uhapšeno 17 ljudi u antikoruptivnoj akciji, među njima i predsednik UO Instituta za standardizaciju](https://nstatic.net/547/38989547dqyhfb.jpg)
Uhapšeno 17 ljudi u antikoruptivnoj akciji, među njima i predsednik UO Instituta za standardizaciju
Beta pre 45 minutajoš 37 povezanih
![Dan kada smo iz Jaruge napravili najslobodniju državu i doneli moderan ustav](https://nstatic.net/845/38988845scxkol.jpg)
Dan kada smo iz Jaruge napravili najslobodniju državu i doneli moderan ustav
RTS pre 33 minutajoš 20 povezanih
![Vučević: Sretenje je dobar datum da počnemo da razgovaramo, svaki dan blokade košta](https://nstatic.net/141/38989141sxfnvr.jpg)
Vučević: Sretenje je dobar datum da počnemo da razgovaramo, svaki dan blokade košta
Insajder pre 1 satjoš 15 povezanih