Повезане вести
Месина у свом стилу: "Пре 48 сати сам био идиот, сад неком да делим савете"
Спортске.нет 14.02.2025
Тренер Арманија Еторе Месија имао је прилично садржајну конференцију за медије после великог тријумфа против Жалгириса у Каунасу, где се дотакао многих тема, понајвише о судбини тренера и будућем пројекту НБА у Европи. Армани је… »
Партизанове муке из прошлости: Камата један посто дневно
Спорт клуб 14.02.2025
У Партизановом подкасту "Нисмо од јуче" гости су били чланови Привременог органа Милка Форцан и Расим Љајић. Милка Форцан је изнела неке занимљиве тврдње, а говорила је о свакодневним изазовима који су ново рукуводство… »
Једном плаћали бизнис класу - он се угојио шест килограма! Други странац је коштао Партизан 1.650.000 евра!
Телеграф 14.02.2025
Препоручујемо. Чланица Радне групе ФК Партизан и финансијски стручњак Милка Форцан говорила је о стању у клубу, изазовима са којима се суочавају у последња три месеца, а изнела је и шокантне детаље. Она је истакла да… »
Немам шта да кријем, чињеница је да сам поднео тужбу: Илиев се огласио о спору са Партизаном
Еуроневс 14.02.2025
Нема мира у Хумској. Из дана у дан не може Партизан ни под новом управом да одахне, а навијачи без "бомбастичних" информација у медијима на недељном нивоу да одахну уз суботњи фудбал - ма какав он био. Данас је одјекнула вест… »
Партизан бацио 1,7 милиона на играча, он са 28 више не игра: Милка Форцан није рекла име, али јасно је ко је
Мондо 14.02.2025
Милка Форцан открила је на које начине је Партизан трошио и губио новац у претходним сезонама. Један од најдрастичнијих примера је случај везисте који са 28 година нема клуб, а у Хумској је зарађивао 480.000 годшње. Чланица… »
Илиев: "Тужио сам Партизан, шта сам друго могао? Понизили су ме!"
Б92 14.02.2025
Бивши фудбалер и спортски директор Партизана Ивица Илиев огласио се након вести да је тужио тај фудбалски клуб. Ту информацију поделили су са јавношћу председник Радне групе на челу ФК Партизан Расим Љајић, као и чланица… »
Илиев потврдио да је тужио Партизан: ''А шта сам друго могао да урадим у овој ситуацији?''
Спортске.нет 14.02.2025
Право ниоткуда, бивши спортски директор Партизана Ивица Илиев је данас избио у први план када је у питању финансијска ситуација у Партизану. Пренели смо током дана, чланица Радне групе Партизана Милка Форцан је у подкасту… »
Илиев тужио Партизан, а из Партизана кажу да подаци у тужби нису тачни
Политика 14.02.2025
Бивши играч, па спортски директор Партизана Ивица Илиев тужио је клуб из Хумске, открила је чланица привремене управе црно-белих Милка Форцан. Прва одлука Привременог органа, који је преузео Партизан у октобру, а на чијем челу су… »
Љајић открио колики је сада дуг Партизана: Није срамота што клечимо и молимо, срамота је што су други уништили клуб
Данас 14.02.2025
Први човек Привремене управе ФК Партизан Расим Љајић говорио је о финансијској ситуацији у клубу из Хумске. – Дуг је сада 48,2 милиона евра. То неће бити коначан дуг због 2.500 евра камате дневно коју имамо према пореској управи… »
Милка Форцан шокирана: И адвокати ми рекли - овако нешто нисмо никад видели (видео)
Спортски журнал 14.02.2025
Нове тужбе се појављују свакодневно. Један од уговора играча Партизана изазвао је неверицу, не само међу руководством клуба, већ и код правних стручњака који помажу у санацији дуговања. Према овом уговору, за сваки дан… »
ВИДЕО „Адвокати су ми рекли – тако штетан уговор никад нисмо видели“: Овако је уништаван Партизан, Љајић добацивао усред…
Нова 14.02.2025
Милка Форцан, чланица Привременог органа ФК Партизана, открила је низ проблематичних пословних одлука, али и изазова са којима се свакодневно суочава. „Буквално се свако јутро будим са вестима од адвоката шта је нова тужба, ко је… »
Ивица Илиев тужио Партизан
Вести онлине 14.02.2025
Једна од првих одлука Привременог органа или Радне групе у ФК Партизан била је да отпусти Ивицу Илиева, који је био спортски директор. Он није пристао на смањење уговора, поставио је своје услове, који нису били опција за нове… »
Расим Љајић отворено о дуговању Партизана: „Дуг је смањен, ако је то за неког мало, ево ми ћемо да се склонимо…“ (видео)…
Хот спорт 14.02.2025
„Само неко крајње злонамеран може да каже да је мало урађено!“ Радна група Партизана приводи крају четврти месец од преузимања управе клуба, а тим поводом Расим Љајић и Милка Форцан гостовали су на званичном Јутјуб каналу… »
Љајић о пословању црно-белих: Дуг је 48,2 милиона евра
Еуроневс 14.02.2025
Председник Радне групе фудбалског клуба Партизан Расим Љајић данас је саопштио резултате четворомесечног пословања и негде најавио да је ситуација у кубу и даље тешка, али да иде на боље. Мере штедње су донеле одређене… »
Партизан смањио дуговања
Б92 14.02.2025
Члан Радне групе фудбалског клуба Партизан Расим Љајић открио је да је смањен дуг црно-белих. Радна група на челу са Расимом Лајићем покушава све како би смањила дугове Партизана који су никад већи у историји клуба. Али како… »
Вести дана »
Гранатиран Херсон – четворо страдало, 10 повређених; Трамп Млађи: Украјина може да изгуби подршку САД
РТС пре 1 сатјош 51 повезана
Пријава за легализацију траје 60 дана. Почиње сутра у 4 ујутру, ово је све што би грађани требало да знају
Ало пре 2 сатајош 34 повезане