Povezane vesti
Da li je ovo sudbina festa? Ivan Karl naveo sa kakvim problemima se suočava naš najveći filmski festival, ovo može da bude…
Blic 14.02.2025
Direktor Filmskog centra Srbije (FCS) Ivan Karl izjavio je da FEST sada ima drugu priliku za novo pozicioniranje, odnosno da bi trebalo da bude ubuduće održavan u novom terminu krajem septembra i početkom oktobra. Karl je rekao Tanjugu da je želeo da se… »
Karl: FEST treba održavati na jesen
NIN 14.02.2025
Direktor Filmskog centra Srbije (FCS) Ivan Karl izjavio je da FEST sada ima drugu priliku za novo pozicioniranje, odnosno da bi trebalo da bude ubuduće održavan u novom terminu krajem septembra i početkom oktobra. Karl je rekao Tanjugu da je želeo da se… »
Karl: Fest treba održavati na jesen
Politika 14.02.2025
Direktor Filmskog centra Srbije (FCS) Ivan Karl izjavio je da Fest sada ima drugu priliku za novo pozicioniranje, odnosno da bi trebalo da bude ubuduće održavan u novom terminu krajem septembra i početkom oktobra. Karl je rekao Tanjugu da je želeo da se… »
Vesti dana »

Usvajaju se odluke na Skupštini grada - mala rasprava, pa sve po starom
Radio 021 pre 56 minutajoš 59 povezanih

Ministarstvo poljoprivrede: Važne izmene u Nacrtu zakona o organskoj proizvodnji
Biznis.rs pre 1 satjoš 15 povezanih

Urednici Junajted medija izrazili zabrinutost zbog smene čelnih ljudi Junajted grupe
Beta pre 3 satajoš 21 povezana

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 1 satjoš 66 povezanih