Povezane vesti
Sindikat „Nezavisnost“ osudio prisiljavanje zaposlenih u javnom sektoru da idu na miting u Sremskoj Mitrovici
N1 Info 14.02.2025
Izvršni odbor Ujedinjenih granskih sindikata "Nezavisnost" danas je naoštrije osudio "pritiske nadređenih i partijskih komesara na zaposlene u javnom sektoru kako bi ih prisilili da učestvuju na mitingu koji je zakazan za subotu, 15. februara, u… »
"Nezavisnost": Zaposleni u javnom sektoru trpe pritisak da idu na miting u Sremsku Mitrovicu
Radio 021 14.02.2025
Izvršni odbor Ujedinjenih granskih sindikata "Nezavisnost" osudio je pritisak na zaposlene u javnom sektoru od strane "nadređenih i partijskih komesara". Oni, kako navodi sindikat, prisiljavaju radnike da idu na miting koji će biti održan u subotu… »
Sindikat „Nezavisnost“: Zaposleni u javnom sektoru trpe pritisak da idu u Sremsku Mitrovicu
N1 Info 14.02.2025
Izvršni odbor Ujedinjenih granskih sindikata "Nezavisnost" osudio je pritisak na zaposlene u javnom sektoru od strane "nadređenih i partijskih komesara", koji ih, kako tvrdi sindikat, prisiljavaju da učestvuju na mitingu koji će biti održan u subotu… »
Sindikat Nezavisnost: Nedopustiv pritisak na zaposlene u javnom sektoru zbog mitinga
Novi magazin 14.02.2025
Izvršni odbor Ujedinjenih granskih sindikata "Nezavisnost" osudio je danas pritisak na zaposlene u javnom sektoru od strane "nadređenih i partijskih komesara", koji ih, kako tvrdi sindikat, prisiljavaju da učestvuju na mitingu koji će biti održan u… »
Vesti dana »

Studenti i građani Niša gađali jajima sedište SNS-a – poruka protesta „I ja sam meta“
Južne vesti pre 5 minutajoš 5 povezanih

Vučić i o Fudbalskom klubu Partizan: Dobili su više novca nego Real Madrid
Danas pre 20 minutajoš 1 povezana

Sutra počinje EU Zelena nedelja: Niz događaja u Beogradu, Nišu i Novom Sadu
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Ako je Zverev veteran, šta sam onda ja: Đoković na obraćanju medijima posle meča sa Norijem
Danas pre 20 minutajoš 2 povezane