Повезане вести

На суђењу за убиство Ранка ескобара поменут и сведок сарадник чију је ликвидацију планирао Шарић: "Виђао сам Радошевића да…

На суђењу за убиство Ранка ескобара поменут и сведок сарадник чију је ликвидацију планирао Шарић: "Виђао сам Радошевића да…

Курир 14.02.2025
Ранко Радошевић је често долазио на пумпу, налазио се ту с пријатељима и кумовима, а некад је седео и са неким чудним ликовима који су долазили у пратњи обезбеђења. За мене је било чудно када дође Јоксовић да купи блиндирано… »
„Убица је пришао корак или два и оверио га је“: Сведоци пред судом детаљно описали убиство Ранка Ескобара

„Убица је пришао корак или два и оверио га је“: Сведоци пред судом детаљно описали убиство Ранка Ескобара

Нова 14.02.2025
Суђење за убиство Ранка Радошевића званог Ескобар, које се догодило на бензинској пумпи у Рушњу 9. марта 2023. године, данас је у Вишем суду у Београду формално почело из почетка због промене састава судског већа. Ипак, суђење… »
"Пуцао је у Ранка, па пришао да га овери": Овако је радник пумпе пред судом описао убиство Ескобара

"Пуцао је у Ранка, па пришао да га овери": Овако је радник пумпе пред судом описао убиство Ескобара

Телеграф 14.02.2025
Препоручујемо. Суђење за убиство Ранка Радошевића званог Ескобар, које се догодило на бензинској пумпи у Рушњу 9. марта 2023. године, данас је у Вишем суду у Београду формално почело из почетка због промене састава судског… »

Вести дана »