Povezane vesti

Na suđenju za ubistvo Ranka eskobara pomenut i svedok saradnik čiju je likvidaciju planirao Šarić: "Viđao sam Radoševića…

Na suđenju za ubistvo Ranka eskobara pomenut i svedok saradnik čiju je likvidaciju planirao Šarić: "Viđao sam Radoševića…

Kurir 14.02.2025
Ranko Radošević je često dolazio na pumpu, nalazio se tu s prijateljima i kumovima, a nekad je sedeo i sa nekim čudnim likovima koji su dolazili u pratnji obezbeđenja. Za mene je bilo čudno kada dođe Joksović da kupi blindirano vozilo od njega… »
„Ubica je prišao korak ili dva i overio ga je“: Svedoci pred sudom detaljno opisali ubistvo Ranka Eskobara

„Ubica je prišao korak ili dva i overio ga je“: Svedoci pred sudom detaljno opisali ubistvo Ranka Eskobara

Nova 14.02.2025
Suđenje za ubistvo Ranka Radoševića zvanog Eskobar, koje se dogodilo na benzinskoj pumpi u Rušnju 9. marta 2023. godine, danas je u Višem sudu u Beogradu formalno počelo iz početka zbog promene sastava sudskog veća. Ipak, suđenje je nastavljeno… »
"Pucao je u Ranka, pa prišao da ga overi": Ovako je radnik pumpe pred sudom opisao ubistvo Eskobara

"Pucao je u Ranka, pa prišao da ga overi": Ovako je radnik pumpe pred sudom opisao ubistvo Eskobara

Telegraf 14.02.2025
Preporučujemo. Suđenje za ubistvo Ranka Radoševića zvanog Eskobar, koje se dogodilo na benzinskoj pumpi u Rušnju 9. marta 2023. godine, danas je u Višem sudu u Beogradu formalno počelo iz početka zbog promene sastava sudskog veća. Ipak, suđenje… »

Vesti dana »