Povezane vesti
Bivši kapiten Zvezde: „Poludeo sam kada mi je Terzić rekao da ne idem nigde“
Nova pre 4 dana
Fudbaler Austrije iz Beča Aleksandar Dragović otkrio je zanimljivu anegdotu iz svog boravka u Crvenoj zvezdi. Naime, bivši kapiten šampiona Srbije bio je na ivici prelaska u Sampdoriju, kada je taj transfer stopirao predsednik kluba Zvezdan Terzić… »
Dragović: Poludeo sam zbog odluke Zvezdana Terzića
Sport klub pre 4 dana
Aleksandar Dragović, štoper Austrije iz Beča, u razgovoru za portal "90 Minuten" govorio je o periodu u Crvenoj zvezdi. Osvrnuo se iskusni defanzivac na odluku uprave Crvene zvezde u zimu 2023. godine da mu ne dozvoli prelazak u Sampdoriju… »
"Kad mi je to Terzić rekao, poludeo sam": Dragović prvi put otkrio da mu je stopiran transfer iz Zvezde
Mondo pre 4 dana
Aleksandar Dragović je trebalo da zaigra za Sampdoriju, dok ju je vodio Dejan Stanković. Aleksandar Dragović je napustio Crvenu zvezdu pre osam meseci. Vratio se u svoj rodni Beč, ali prema svemu sudeći njegova karijera mogla je da krene drugim… »
Dragović otkrio- bio na korak od serije A, ali Terzić sprečio njegov odlazak: „Poludeo sam, napustio klupski kamp!“
Hot sport pre 4 dana
‘Ne ideš ti nigde’-rekao je Zvezdan Terzić! Bivši kapiten Crvene zvezde, a sada defanzivac bečke Austrije, Aleksandar Dragović osvrnuo se na turbulentne trenutke iz zime 2023. godine, kada je bio na korak od odlaska u Sampdoriju kod Dejana… »
Dragović: "Poludeo sam kad mi je Terzić rekao 'Ne ideš ti nigde'"
B92 pre 4 dana
Aleksandar Dragović ispričao je kako mu se pre dve godine izjalovio transfer u Sampdoriju. Tada je šef struke tima iz Đenove bio Dejan Stanković, sa kojim je Dragović sarađivao u Crvenoj zvezdi. "U Srbiji, Dejan Stanković je legenda kao igrač i… »
Dragović: "Imao sam dogovor sa Sampdorijom, Terzić mi pružio ruku, a onda rekao 'ne ideš ti nigde'!
Sportske.net pre 4 dana
Nekadašnji kapiten Crvene zvezde, a sada štoper bečke Austrije, Aleksandar Dragović proveo je tri sjajne godine na "Marakani" i sa crveno-belima osvojio tri "duple krune" i redovno igrao evropska takmičenja. Dragović je u svojoj kolmu za austrijski… »
Vesti dana »
![(Foto) velika akcija policije u Zrenjaninu: Uhapšen narko-diler i zaplenjeno više od 5 kilograma narkotika](https://nstatic.net/535/39014535lcrzbf.jpg)
(Foto) velika akcija policije u Zrenjaninu: Uhapšen narko-diler i zaplenjeno više od 5 kilograma narkotika
Blic pre 5 satijoš 4 povezane