Повезане вести

(Видео) "жао ми је": Прво оглашавање Милице Тодоровић након вести да јој је вереник ухапшен по Интерполовој потерници

(Видео) "жао ми је": Прво оглашавање Милице Тодоровић након вести да јој је вереник ухапшен по Интерполовој потерници

Блиц 14.02.2025
Као бомба је одјекнула вест да је вереник Милице Тодоровић, Марио Б., ухапшен по Интерполовој потерници, у Београду, а сада се тим поводом огласила и певачица. Милица Тодоровић огласила се путем свог Инстаграма. Иако се од… »
Милица Тодоровић раскинула веридбу са ухапшеним Мариом: Нисам више у љубавном односу

Милица Тодоровић раскинула веридбу са ухапшеним Мариом: Нисам више у љубавном односу

Стори 14.02.2025
Након најновијих дешавања у којима је учествовала и полиција до јавности је досла вест да је Милица Тодоровић раскинула веридбу са згодним хрватским бизнисменом Мариом Б. Певачица, којој је намера била да све игнорише, јер како… »
"Марио није знао за потерницу" Адвокат вереника Милице Тодоровић за Курир: Ево шта је Беришић рекао после хапшења

"Марио није знао за потерницу" Адвокат вереника Милице Тодоровић за Курир: Ево шта је Беришић рекао после хапшења

Курир 14.02.2025
Адвокат Александар Шћекић, бранилац Мариа Беришића, вереника певачице Милице Тодоровић, каже за Курир да је његовом клијенту одређен екстрадициони притвор. - Хрватска је против Беришића подигла међународну потерницу дан пре… »
Милица Тодоровић се огласила након вести да је њен дечко ухапшен: Ово су њене прве речи

Милица Тодоровић се огласила након вести да је њен дечко ухапшен: Ово су њене прве речи

Нова 14.02.2025
Милица Тодоровић се огласила усред скандала. Милица Тодоровић се огласила након писања о томе да је њен дечко Марио Б. ухапшен у акцији Интерпола. Певачица до сада није коментарисала наводе, али је сада открила истину о свему… »
Прво оглашавање Милице Тодоровић након вести да јој је ухапшен вереник: "Све је то живот" ФОТО

Прво оглашавање Милице Тодоровић након вести да јој је ухапшен вереник: "Све је то живот" ФОТО

Б92 14.02.2025
Након што је у четвртак објављено да је ухапшен дечко за којег се наводило да је вереник Милице Тодоровић, тим поводом се сада званично огласила и певачица. Певачица Милица Тодоровић огласила се путем свог Инстаграма, након што… »
"Ћутала сам прва 24 сата, жао ми је": Прво оглашавање Милице Тодоровић после хапшења вереника

"Ћутала сам прва 24 сата, жао ми је": Прво оглашавање Милице Тодоровић после хапшења вереника

Мондо 14.02.2025
Певачица открила детаље за које јавност није знала. Пре неколико дана је одјекнула вест да је вереник Милице Тодоровић, Марио Б., ухапшен по Интерполовој потерници, у Београду, а сада се тим поводом огласила и певачица. Иако се… »
Прво оглашавање Милице Тодоровић после хапшења вереника: Жао ми је, то је живот...

Прво оглашавање Милице Тодоровић после хапшења вереника: Жао ми је, то је живот...

Курир 14.02.2025
Милица Тодоровић, чије је верених у притвору због Међународне потернице Интерпола Загреб, огласила се први пут и открила да она више није у вези са Мариом Беришићем. - Нисам хтела да се оглашавам претходних 24 сата на тему овога… »
Да ли је Милица Тодоровић заиста верена? Певачица је овако прокоментарисала скупоцени прстен на својој руци

Да ли је Милица Тодоровић заиста верена? Певачица је овако прокоментарисала скупоцени прстен на својој руци

Телеграф 14.02.2025
Препоручујемо. Милица Тодоровић тема је домаћих медија након информације да је њен вереник Марио Б ухапшен по потерници Интерпола. Певачица се није оглашавала тим поводом а њен ПР тим је такође потврдио да она то неће чинити у… »

Вести дана »