Povezane vesti

(Video) "žao mi je": Prvo oglašavanje Milice Todorović nakon vesti da joj je verenik uhapšen po Interpolovoj poternici

(Video) "žao mi je": Prvo oglašavanje Milice Todorović nakon vesti da joj je verenik uhapšen po Interpolovoj poternici

Blic pre 1 dan
Kao bomba je odjeknula vest da je verenik Milice Todorović, Mario B., uhapšen po Interpolovoj poternici, u Beogradu, a sada se tim povodom oglasila i pevačica. Milica Todorović oglasila se putem svog Instagrama. Iako se od trenutka kada su se pojavile… »
Milica Todorović raskinula veridbu sa uhapšenim Mariom: Nisam više u ljubavnom odnosu

Milica Todorović raskinula veridbu sa uhapšenim Mariom: Nisam više u ljubavnom odnosu

Story pre 20 sati
Nakon najnovijih dešavanja u kojima je učestvovala i policija do javnosti je dosla vest da je Milica Todorović raskinula veridbu sa zgodnim hrvatskim biznismenom Mariom B. Pevačica, kojoj je namera bila da sve ignoriše, jer kako tvrdi sa hapšenjem… »
Milica Todorović se oglasila nakon vesti da je njen dečko uhapšen: Ovo su njene prve reči

Milica Todorović se oglasila nakon vesti da je njen dečko uhapšen: Ovo su njene prve reči

Nova pre 20 sati
Milica Todorović se oglasila usred skandala. Milica Todorović se oglasila nakon pisanja o tome da je njen dečko Mario B. uhapšen u akciji Interpola. Pevačica do sada nije komentarisala navode, ali je sada otkrila istinu o svemu. „Nisam želela da… »
"Mario nije znao za poternicu" Advokat verenika Milice Todorović za Kurir: Evo šta je Berišić rekao posle hapšenja

"Mario nije znao za poternicu" Advokat verenika Milice Todorović za Kurir: Evo šta je Berišić rekao posle hapšenja

Kurir pre 19 sati
Advokat Aleksandar Šćekić, branilac Maria Berišića, verenika pevačice Milice Todorović, kaže za Kurir da je njegovom klijentu određen ekstradicioni pritvor. - Hrvatska je protiv Berišića podigla međunarodnu poternicu dan pre njegovog odlaska u… »
Prvo oglašavanje Milice Todorović nakon vesti da joj je uhapšen verenik: "Sve je to život" FOTO

Prvo oglašavanje Milice Todorović nakon vesti da joj je uhapšen verenik: "Sve je to život" FOTO

B92 pre 19 sati
Nakon što je u četvrtak objavljeno da je uhapšen dečko za kojeg se navodilo da je verenik Milice Todorović, tim povodom se sada zvanično oglasila i pevačica. Pevačica Milica Todorović oglasila se putem svog Instagrama, nakon što su izašle… »
Prvo oglašavanje Milice Todorović posle hapšenja verenika: Žao mi je, to je život...

Prvo oglašavanje Milice Todorović posle hapšenja verenika: Žao mi je, to je život...

Kurir pre 20 sati
Milica Todorović, čije je verenih u pritvoru zbog Međunarodne poternice Interpola Zagreb, oglasila se prvi put i otkrila da ona više nije u vezi sa Mariom Berišićem. - Nisam htela da se oglašavam prethodnih 24 sata na temu ovoga što se dešava i… »
"Ćutala sam prva 24 sata, žao mi je": Prvo oglašavanje Milice Todorović posle hapšenja verenika

"Ćutala sam prva 24 sata, žao mi je": Prvo oglašavanje Milice Todorović posle hapšenja verenika

Mondo pre 20 sati
Pevačica otkrila detalje za koje javnost nije znala. Pre nekoliko dana je odjeknula vest da je verenik Milice Todorović, Mario B., uhapšen po Interpolovoj poternici, u Beogradu, a sada se tim povodom oglasila i pevačica. Iako se od trenutka kada su se… »
Da li je Milica Todorović zaista verena? Pevačica je ovako prokomentarisala skupoceni prsten na svojoj ruci

Da li je Milica Todorović zaista verena? Pevačica je ovako prokomentarisala skupoceni prsten na svojoj ruci

Telegraf pre 22 sata
Preporučujemo. Milica Todorović tema je domaćih medija nakon informacije da je njen verenik Mario B uhapšen po poternici Interpola. Pevačica se nije oglašavala tim povodom a njen PR tim je takođe potvrdio da ona to neće činiti u ovom slučaju… »

Vesti dana »