Povezane vesti
(VIDEO) Deka koji je sačekao studente ganuo javnost: „Deco moja, oslobodioci moji“
Nova 14.02.2025
Jedan deka izašao je da dočeka studente koji su prolazili kroz njegovo mesto. Na dirljivom video snimku koji je postao viralan na društvenoj mreži Instagram, vidno uzbuđeni deka grli gotovo svakog studenta u koloni i drhtavim glasom govori: "Dobro mi… »
(VIDEO) Deka koji je sačekao studente ganuo javnost: „Deco moja, oslobodioci moji“
N1 Info 14.02.2025
Jedan deka izašao je da dočeka studente koji su prolazili kroz njegovo mesto. Na dirljivom video snimku koji je postao viralan na društvenoj mreži Instagram, vidno uzbuđeni deka grli gotovo svakog studenta u koloni i drhtavim glasom govori: "Dobro mi… »
Vesti dana »

Problem za leh: Šampion Poljske oslabljen dolazi na megdan Crvenoj zvezdi!
Večernje novosti pre 43 minutajoš 27 povezanih

Balkan u crvenom, stiže izuzetno opasno vreme! Ovaj deo će biti posebno pogođen, izašlo hitno upozorenje
Kurir pre 2 satajoš 25 povezanih

"Sa velikom tugom opraštamo se od našeg lava": Potresna objava kluba čiji fudbaler je stradao od udara groma
Mondo pre 2 satajoš 22 povezane

Simonjan: Prerano prognozirati ne ishod, već i samu činjenicu održavanja susreta Putina i Trampa
Sputnik pre 32 minutajoš 134 povezane

Ministarstvo poljoprivrede započelo isporuku pomoći poljoprivrednicima pogođenim požarima
Naslovi.ai pre 4 satijoš 21 povezana