Povezane vesti

Đoković: To nije istina

Đoković: To nije istina

Vesti online pre 5 dana
Srpski teniser Novak Đoković govorio je pred početak turnira u Dohi o statusu Endija Marija i navodima da će njegov trener u Kataru biti Fernando Verdasko. Osvajač 24 grend slem titule je potvrdio da Britanac ostaje u timu. – Jeste, ostao je moj… »
Novak Đoković u Dohi demantovao glasine: Nije istinita vest!

Novak Đoković u Dohi demantovao glasine: Nije istinita vest!

Sport klub pre 5 dana
Endi Mari ostaje trener Novaka Đokovića – dileme više nema. – Imamo dogovor da radimo na neodređeno vreme – objasnio je najbolji teniser svih vremena sinoć u Dohi. – Biće sa mnom u Americi i posle toga na nekoliko turnira na šljaci, a onda… »
Novak potvrdio veliku vest i ostavio "provokatore" bez teksta!

Novak potvrdio veliku vest i ostavio "provokatore" bez teksta!

Sportske.net pre 4 dana
Najbolji srpski teniser Novak Đoković stigao je u Dohu gde će se od ponedeljka boriti za 100. trofej u karijeri, a u obraćanju medijima po dolasku na trening otklonio je i najmanju dilemu da će ubuduće sarađivati sa aktuelnim trenerom Endijom… »
Novak Đoković otvorio dušu o povredi i otkrio ko će mu biti trener: „Zbog legendi sam morao da pokažem povređeni…

Novak Đoković otvorio dušu o povredi i otkrio ko će mu biti trener: „Zbog legendi sam morao da pokažem povređeni…

Hot sport pre 4 dana
Srbin isprovociran optužbama da lažira povrede! Najbolji srpski teniser Novak Đoković stigao je u Dohu, gde je odradio prvi trening i razgovarao za Sportklub, gde je potvrdio da mu Endi Mari ostaje trener na neodređeno vreme, uključujući turnire u… »
Šou u najavi: Đoković u Dohi igra dubl sa legendarnim Špancem! (video)

Šou u najavi: Đoković u Dohi igra dubl sa legendarnim Špancem! (video)

Hot sport pre 4 dana
Neočekivano! Srpski teniser Novak Đoković nalazi se u Dohi gde ga očekuje turnir serije 500, ali pored singl konkurencije, najbolji teniser iz Srbije će učestvovati i u dublu. Njegov partner u konkurenciji parova, biće legendarni španski teniser… »
"Moram sam to da objavim, isprovocirali su me": Novak Đoković prvi put priznao kako su ga legende povredile

"Moram sam to da objavim, isprovocirali su me": Novak Đoković prvi put priznao kako su ga legende povredile

Mondo pre 4 dana
Novak Đoković progovorio o komentarima preko kojih nije mogao da pređe. Najveći teniser svih vremena Novak Đoković stigao je u Dohu gde će sledeće nedelje OD 17. do 22. februara učestvovati na svom prvom turniru od Australijan opena u januaru. U… »
Đoković uradio nešto što nikada nije, evo zašto je odbrusio provokatorima: „Zasitio sam se tih komentara“

Đoković uradio nešto što nikada nije, evo zašto je odbrusio provokatorima: „Zasitio sam se tih komentara“

Nova pre 4 dana
Novak Đoković, najbolji teniser ikada, stigao je u Dohu, te odradio trening pred turnir kategorije 500, nakon čega je razgovarao sa srpskim novinarima. Turnir u Dohi počinje 17. februara, a Novak Đoković je nastavio saradnju sa Endijem Marijem što… »
Ove legende i "eksperti" neka se sada zapitaju: Novak nije zaboravio ko ga je prozivao dok je ležao u bolovima

Ove legende i "eksperti" neka se sada zapitaju: Novak nije zaboravio ko ga je prozivao dok je ležao u bolovima

Mondo pre 4 dana
Kome je Novak Đoković odgovorio iz Dohe? Prilično je jasno na koje legende tenisa je mislio... Novak Đoković više neće da ćuti, nema nameru da bude "vreća za udaranje" i da sluša mnoge stručnjake i "eksperte" kako ga prozivaju i napadaju. Zato… »
Đoković: "To nije istina"

Đoković: "To nije istina"

B92 pre 4 dana
Srpski teniser Novak Đoković govorio je pred početak turnira u Dohi o statusu Endija Marija i navodima da će njegov trener u Kataru biti Fernando Verdasko. Osvajač 24 Grend slem titule je potvrdio da Britanac ostaje u timu. "Jeste, ostao je moj… »
Novak: "Isprovociralo me je - ne bih reagovao da oni to nisu uradili"

Novak: "Isprovociralo me je - ne bih reagovao da oni to nisu uradili"

B92 pre 4 dana
Srpski teniser Novak Đoković otkrio je razloge zbog kojih je posle predaje u polufinalu Australijan opena na društvenim mrežama podelio snimak magnetne rezonance. Đoković je po okončanju prvog seta protiv Aleksandera Zvereva u Melburnu shvatio da… »
Novak objasnio svoju žustru reakciju: "To nikada nisam radio, ali doveli su u pitanje moj integritet!"

Novak objasnio svoju žustru reakciju: "To nikada nisam radio, ali doveli su u pitanje moj integritet!"

Telegraf pre 4 dana
Preporučujemo. Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, sleteo je u Dohu, gde je već odradio prvi trening i odlučio da govori za srpske novinare. U tom razgovoru je pričao o aktuelnim temama. Pre svega je otkrio da li je Endi Mari i dalje… »
Novak za SK: Morao sam da reagujem tom slikom povređenog mišića

Novak za SK: Morao sam da reagujem tom slikom povređenog mišića

Sport klub pre 4 dana
Novak Đoković stigao je u Dohu, obavio prvi trening, a govorio je i za srpske novinare među kojima je i naš Vojin Veličković. Nakon tog razgovora sa nestrpljenjem očekujemo da se oglasi Fernando Verdasko, a definitivno znamo da Endi Mari ostaje… »
Treniraće sa Novakom: Nekada su bili rivali, a sada pomaže Đokoviću u Dohi

Treniraće sa Novakom: Nekada su bili rivali, a sada pomaže Đokoviću u Dohi

Danas pre 4 dana
Srpski teniser Novak Đoković učestvovaće na turniru u Dohi koji startuje 17. februara. Đoković bi trebalo da odradi prvi trening u glavnom gradu Katara, a dosta se spekuliše o tome ko će se sve pojaviti na tom treningu. Još uvek nije poznato da… »
Karlosova titula u Roterdamu kao uteha za poraz od Novaka na AO

Karlosova titula u Roterdamu kao uteha za poraz od Novaka na AO

Sport klub pre 4 dana
Karlos Alkaras je prošle nedelje u Roterdamu osvojio prvu titulu u ovoj godini, prvi put je osvojio jedan turnir u dvorani, prvi je Španac koji je pobedio u ovom gradu... Ali ono što je možda i najvažnije – šampionskim šampanjcem sprao je loš… »
Bivši dečko Ane Ivanović zbog Novaka opet uzeo reket: Dočekao ga u Dohi i odmah krenule spekulacije

Bivši dečko Ane Ivanović zbog Novaka opet uzeo reket: Dočekao ga u Dohi i odmah krenule spekulacije

Mondo pre 4 dana
Bivši teniser Fernando Verdasko treniraće sa Novakom Đokovićem u Dohi. Bilo je indicija da bi možda nekadašnji broj sedam na svetu Fernando Verdasko mogao da postane trener Novaka Đokovića. Međutim, do saradnje, makar zasad, neće doći, ali je… »

Vesti dana »