Povezane vesti

Đoković: To nije istina

Đoković: To nije istina

Vesti online 14.02.2025
Srpski teniser Novak Đoković govorio je pred početak turnira u Dohi o statusu Endija Marija i navodima da će njegov trener u Kataru biti Fernando Verdasko. Osvajač 24 grend slem titule je potvrdio da Britanac ostaje u timu. – Jeste, ostao je moj… »
Novak Đoković u Dohi demantovao glasine: Nije istinita vest!

Novak Đoković u Dohi demantovao glasine: Nije istinita vest!

Sport klub 14.02.2025
Endi Mari ostaje trener Novaka Đokovića – dileme više nema. – Imamo dogovor da radimo na neodređeno vreme – objasnio je najbolji teniser svih vremena sinoć u Dohi. – Biće sa mnom u Americi i posle toga na nekoliko turnira na šljaci, a onda… »
Novak potvrdio veliku vest i ostavio "provokatore" bez teksta!

Novak potvrdio veliku vest i ostavio "provokatore" bez teksta!

Sportske.net 14.02.2025
Najbolji srpski teniser Novak Đoković stigao je u Dohu gde će se od ponedeljka boriti za 100. trofej u karijeri, a u obraćanju medijima po dolasku na trening otklonio je i najmanju dilemu da će ubuduće sarađivati sa aktuelnim trenerom Endijom… »
Novak Đoković otvorio dušu o povredi i otkrio ko će mu biti trener: „Zbog legendi sam morao da pokažem povređeni…

Novak Đoković otvorio dušu o povredi i otkrio ko će mu biti trener: „Zbog legendi sam morao da pokažem povređeni…

Hot sport 14.02.2025
Srbin isprovociran optužbama da lažira povrede! Najbolji srpski teniser Novak Đoković stigao je u Dohu, gde je odradio prvi trening i razgovarao za Sportklub, gde je potvrdio da mu Endi Mari ostaje trener na neodređeno vreme, uključujući turnire u… »
Šou u najavi: Đoković u Dohi igra dubl sa legendarnim Špancem! (video)

Šou u najavi: Đoković u Dohi igra dubl sa legendarnim Špancem! (video)

Hot sport 14.02.2025
Neočekivano! Srpski teniser Novak Đoković nalazi se u Dohi gde ga očekuje turnir serije 500, ali pored singl konkurencije, najbolji teniser iz Srbije će učestvovati i u dublu. Njegov partner u konkurenciji parova, biće legendarni španski teniser… »
"Moram sam to da objavim, isprovocirali su me": Novak Đoković prvi put priznao kako su ga legende povredile

"Moram sam to da objavim, isprovocirali su me": Novak Đoković prvi put priznao kako su ga legende povredile

Mondo 14.02.2025
Novak Đoković progovorio o komentarima preko kojih nije mogao da pređe. Najveći teniser svih vremena Novak Đoković stigao je u Dohu gde će sledeće nedelje OD 17. do 22. februara učestvovati na svom prvom turniru od Australijan opena u januaru. U… »
Đoković uradio nešto što nikada nije, evo zašto je odbrusio provokatorima: „Zasitio sam se tih komentara“

Đoković uradio nešto što nikada nije, evo zašto je odbrusio provokatorima: „Zasitio sam se tih komentara“

Nova 14.02.2025
Novak Đoković, najbolji teniser ikada, stigao je u Dohu, te odradio trening pred turnir kategorije 500, nakon čega je razgovarao sa srpskim novinarima. Turnir u Dohi počinje 17. februara, a Novak Đoković je nastavio saradnju sa Endijem Marijem što… »
Ove legende i "eksperti" neka se sada zapitaju: Novak nije zaboravio ko ga je prozivao dok je ležao u bolovima

Ove legende i "eksperti" neka se sada zapitaju: Novak nije zaboravio ko ga je prozivao dok je ležao u bolovima

Mondo 14.02.2025
Kome je Novak Đoković odgovorio iz Dohe? Prilično je jasno na koje legende tenisa je mislio... Novak Đoković više neće da ćuti, nema nameru da bude "vreća za udaranje" i da sluša mnoge stručnjake i "eksperte" kako ga prozivaju i napadaju. Zato… »
Đoković: "To nije istina"

Đoković: "To nije istina"

B92 14.02.2025
Srpski teniser Novak Đoković govorio je pred početak turnira u Dohi o statusu Endija Marija i navodima da će njegov trener u Kataru biti Fernando Verdasko. Osvajač 24 Grend slem titule je potvrdio da Britanac ostaje u timu. "Jeste, ostao je moj… »
Novak: "Isprovociralo me je - ne bih reagovao da oni to nisu uradili"

Novak: "Isprovociralo me je - ne bih reagovao da oni to nisu uradili"

B92 14.02.2025
Srpski teniser Novak Đoković otkrio je razloge zbog kojih je posle predaje u polufinalu Australijan opena na društvenim mrežama podelio snimak magnetne rezonance. Đoković je po okončanju prvog seta protiv Aleksandera Zvereva u Melburnu shvatio da… »
Novak objasnio svoju žustru reakciju: "To nikada nisam radio, ali doveli su u pitanje moj integritet!"

Novak objasnio svoju žustru reakciju: "To nikada nisam radio, ali doveli su u pitanje moj integritet!"

Telegraf 14.02.2025
Preporučujemo. Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, sleteo je u Dohu, gde je već odradio prvi trening i odlučio da govori za srpske novinare. U tom razgovoru je pričao o aktuelnim temama. Pre svega je otkrio da li je Endi Mari i dalje… »
Novak za SK: Morao sam da reagujem tom slikom povređenog mišića

Novak za SK: Morao sam da reagujem tom slikom povređenog mišića

Sport klub 14.02.2025
Novak Đoković stigao je u Dohu, obavio prvi trening, a govorio je i za srpske novinare među kojima je i naš Vojin Veličković. Nakon tog razgovora sa nestrpljenjem očekujemo da se oglasi Fernando Verdasko, a definitivno znamo da Endi Mari ostaje… »
Treniraće sa Novakom: Nekada su bili rivali, a sada pomaže Đokoviću u Dohi

Treniraće sa Novakom: Nekada su bili rivali, a sada pomaže Đokoviću u Dohi

Danas 14.02.2025
Srpski teniser Novak Đoković učestvovaće na turniru u Dohi koji startuje 17. februara. Đoković bi trebalo da odradi prvi trening u glavnom gradu Katara, a dosta se spekuliše o tome ko će se sve pojaviti na tom treningu. Još uvek nije poznato da… »
Karlosova titula u Roterdamu kao uteha za poraz od Novaka na AO

Karlosova titula u Roterdamu kao uteha za poraz od Novaka na AO

Sport klub 14.02.2025
Karlos Alkaras je prošle nedelje u Roterdamu osvojio prvu titulu u ovoj godini, prvi put je osvojio jedan turnir u dvorani, prvi je Španac koji je pobedio u ovom gradu... Ali ono što je možda i najvažnije – šampionskim šampanjcem sprao je loš… »
Bivši dečko Ane Ivanović zbog Novaka opet uzeo reket: Dočekao ga u Dohi i odmah krenule spekulacije

Bivši dečko Ane Ivanović zbog Novaka opet uzeo reket: Dočekao ga u Dohi i odmah krenule spekulacije

Mondo 14.02.2025
Bivši teniser Fernando Verdasko treniraće sa Novakom Đokovićem u Dohi. Bilo je indicija da bi možda nekadašnji broj sedam na svetu Fernando Verdasko mogao da postane trener Novaka Đokovića. Međutim, do saradnje, makar zasad, neće doći, ali je… »

Vesti dana »