Повезане вести

Ђоковић: То није истина

Ђоковић: То није истина

Вести онлине 14.02.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић говорио је пред почетак турнира у Дохи о статусу Ендија Марија и наводима да ће његов тренер у Катару бити Фернандо Вердаско. Освајач 24 гренд слем титуле је потврдио да Британац остаје у тиму. –… »
Новак Ђоковић у Дохи демантовао гласине: Није истинита вест!

Новак Ђоковић у Дохи демантовао гласине: Није истинита вест!

Спорт клуб 14.02.2025
Енди Мари остаје тренер Новака Ђоковића – дилеме више нема. – Имамо договор да радимо на неодређено време – објаснио је најбољи тенисер свих времена синоћ у Дохи. – Биће са мном у Америци и после тога на неколико турнира на… »
Новак потврдио велику вест и оставио "провокаторе" без текста!

Новак потврдио велику вест и оставио "провокаторе" без текста!

Спортске.нет 14.02.2025
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић стигао је у Доху где ће се од понедељка борити за 100. трофеј у каријери, а у обраћању медијима по доласку на тренинг отклонио је и најмању дилему да ће убудуће сарађивати са актуелним… »
Новак Ђоковић отворио душу о повреди и открио ко ће му бити тренер: „Због легенди сам морао да покажем повређени мишић!“…

Новак Ђоковић отворио душу о повреди и открио ко ће му бити тренер: „Због легенди сам морао да покажем повређени мишић!“…

Хот спорт 14.02.2025
Србин испровоциран оптужбама да лажира повреде! Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић стигао је у Доху, где је одрадио први тренинг и разговарао за Спортклуб, где је потврдио да му Енди Мари остаје тренер на неодређено време… »
Шоу у најави: Ђоковић у Дохи игра дубл са легендарним Шпанцем! (видео)

Шоу у најави: Ђоковић у Дохи игра дубл са легендарним Шпанцем! (видео)

Хот спорт 14.02.2025
Неочекивано! Српски тенисер Новак Ђоковић налази се у Дохи где га очекује турнир серије 500, али поред сингл конкуренције, најбољи тенисер из Србије ће учествовати и у дублу. Његов партнер у конкуренцији парова, биће легендарни… »
Ове легенде и "експерти" нека се сада запитају: Новак није заборавио ко га је прозивао док је лежао у боловима

Ове легенде и "експерти" нека се сада запитају: Новак није заборавио ко га је прозивао док је лежао у боловима

Мондо 14.02.2025
Коме је Новак Ђоковић одговорио из Дохе? Прилично је јасно на које легенде тениса је мислио... Новак Ђоковић више неће да ћути, нема намеру да буде "врећа за ударање" и да слуша многе стручњаке и "експерте" како га прозивају и… »
Ђоковић урадио нешто што никада није, ево зашто је одбрусио провокаторима: „Заситио сам се тих коментара“

Ђоковић урадио нешто што никада није, ево зашто је одбрусио провокаторима: „Заситио сам се тих коментара“

Нова 14.02.2025
Новак Ђоковић, најбољи тенисер икада, стигао је у Доху, те одрадио тренинг пред турнир категорије 500, након чега је разговарао са српским новинарима. Турнир у Дохи почиње 17. фебруара, а Новак Ђоковић је наставио сарадњу са… »
"Морам сам то да објавим, испровоцирали су ме": Новак Ђоковић први пут признао како су га легенде повредиле

"Морам сам то да објавим, испровоцирали су ме": Новак Ђоковић први пут признао како су га легенде повредиле

Мондо 14.02.2025
Новак Ђоковић проговорио о коментарима преко којих није могао да пређе. Највећи тенисер свих времена Новак Ђоковић стигао је у Доху где ће следеће недеље ОД 17. до 22. фебруара учествовати на свом првом турниру од Аустралијан… »
Новак: "Испровоцирало ме је - не бих реаговао да они то нису урадили"

Новак: "Испровоцирало ме је - не бих реаговао да они то нису урадили"

Б92 14.02.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић открио је разлоге због којих је после предаје у полуфиналу Аустралијан опена на друштвеним мрежама поделио снимак магнетне резонанце. Ђоковић је по окончању првог сета против Александера Зверева у… »
Ђоковић: "То није истина"

Ђоковић: "То није истина"

Б92 14.02.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић говорио је пред почетак турнира у Дохи о статусу Ендија Марија и наводима да ће његов тренер у Катару бити Фернандо Вердаско. Освајач 24 Гренд слем титуле је потврдио да Британац остаје у тиму… »
Новак објаснио своју жустру реакцију: "То никада нисам радио, али довели су у питање мој интегритет!"

Новак објаснио своју жустру реакцију: "То никада нисам радио, али довели су у питање мој интегритет!"

Телеграф 14.02.2025
Препоручујемо. Најбољи тенисер свих времена, Новак Ђоковић, слетео је у Доху, где је већ одрадио први тренинг и одлучио да говори за српске новинаре. У том разговору је причао о актуелним темама. Пре свега је открио да ли је… »
Новак за СК: Морао сам да реагујем том сликом повређеног мишића

Новак за СК: Морао сам да реагујем том сликом повређеног мишића

Спорт клуб 14.02.2025
Новак Ђоковић стигао је у Доху, обавио први тренинг, а говорио је и за српске новинаре међу којима је и наш Војин Величковић. Након тог разговора са нестрпљењем очекујемо да се огласи Фернандо Вердаско, а дефинитивно знамо да… »
Тренираће са Новаком: Некада су били ривали, а сада помаже Ђоковићу у Дохи

Тренираће са Новаком: Некада су били ривали, а сада помаже Ђоковићу у Дохи

Данас 14.02.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић учествоваће на турниру у Дохи који стартује 17. фебруара. Ђоковић би требало да одради први тренинг у главном граду Катара, а доста се спекулише о томе ко ће се све појавити на том тренингу. Још увек… »
Карлосова титула у Ротердаму као утеха за пораз од Новака на АО

Карлосова титула у Ротердаму као утеха за пораз од Новака на АО

Спорт клуб 14.02.2025
Карлос Алкарас је прошле недеље у Ротердаму освојио прву титулу у овој години, први пут је освојио један турнир у дворани, први је Шпанац који је победио у овом граду... Али оно што је можда и најважније – шампионским шампањцем… »
Бивши дечко Ане Ивановић због Новака опет узео рекет: Дочекао га у Дохи и одмах кренуле спекулације

Бивши дечко Ане Ивановић због Новака опет узео рекет: Дочекао га у Дохи и одмах кренуле спекулације

Мондо 14.02.2025
Бивши тенисер Фернандо Вердаско тренираће са Новаком Ђоковићем у Дохи. Било је индиција да би можда некадашњи број седам на свету Фернандо Вердаско могао да постане тренер Новака Ђоковића. Међутим, до сарадње, макар засад, неће… »

Вести дана »