Povezane vesti
Banjalučki Betmen zapalio društvene mreže Misteriozni čovek uočen na gradskom krovu: Otkriveno ko se krije iza ove mozgalice -…
Kurir 14.02.2025
"Banjalučki Betmen", kako su ga prozvali stanovnici navedenog grada, postao je hit na društvenim mrežama, nakon što je slučajno snimljen na krovu Gradske uprave. Naime, kako se vidi na snimku koji je podeljen na X platformi, čovek, obučen u crno, viđen… »
"Banjalučki Betmen" zapalio društvene mreže: Misteriozni čovek uočen na krovu tokom posete visokih zvaničnika
Euronews 14.02.2025
Obeležavanje Sretenja, kao zajedničkog praznika i Dana državnosti Srbije i Republike Srpske pobudilo je mnogo pažnje javnosti, najviše zbog političara i poruka. No, na društvenim mrežama viralan je postao snimak čoveka na krovu Gradske uprave, kojeg su… »
Vesti dana »
Kada stiže novi toplotni talas: Očekavana temperatura preko 40 stepeni
Vreme pre 1 satjoš 13 povezanih
Jedna osoba nastradala u požaru u Smederevu: Najkritičnije u Deliblatskoj peščari, vetar razgoreva žarišta na Stolovima
Euronews pre 56 minutajoš 27 povezanih
Zemljotres jačine 6,1 stepen po Rihteru pogodio Indoneziju, nema upozorenja na cunami
NIN pre 17 minutajoš 21 povezana
"Platila sam čoveku da moju urnu odveze na more" Vedrana Rudan je sama organizovala svoju sahranu: "To mi je najbolja investicija u životu"
Blic pre 57 minutajoš 75 povezanih
Počela sednica SES-a o minimalcu: Hoće li minimalac biti 600 ili 650 evra? Evo šta znamo do sada
Telegraf pre 17 minutajoš 17 povezanih