Povezane vesti

Đoković: Marej ostaje moj trener

Radio 021 pre 7 sati
Novak Đoković je izjavio da će Britanac Endi Marej ostati njegov trener na neodređeno vreme. Đoković se trenutno nalazi u Dohi gde ga od ponedeljka očekuje nastup na ATP turniru. "Endi Marej je ostao moj trener. Imamo dogovor da radimo na… »
Novak Đoković prelomio: Endi Marej ostaje trener i na američkoj turneji

Novak Đoković prelomio: Endi Marej ostaje trener i na američkoj turneji

Euronews pre 7 sati
Najbolji srpski teniser Novak Đoković ističe da je zadovoljan saradnjom sa Britancem Endijem Marejom i da će on ostati njegov trener na neodređeno vreme. Sedmi teniser na ATP listi se oporavio od povrede noge zbog koje je predao polufinalni meč… »

Sportski žurnal pre 8 sati
„Imamo dogovor da radimo na neodređeno vreme, biće u Americi“. Novak Đoković izjavio je da će Britanac Endi Marej ostati njegov trener na neodređeno vreme. Đoković se trenutno nalazi u Dohi gde ga od ponedeljka očekuje takmičenje na ATP… »
Đoković objasnio zašto je objavio sliku mišića kojeg je povredio na Australijan openu: Morao sam da reagujem, doveli su u…

Đoković objasnio zašto je objavio sliku mišića kojeg je povredio na Australijan openu: Morao sam da reagujem, doveli su u…

Danas pre 16 sati
Novak Đoković odradio je prvi trening pred turnir u Dohi, nakon kojeg se obratio novinarima sa informacijom da Endi Marej ostaje njegov trener. Đoković je objasnio i zašto je objavio sliku magnetne rezonance povređenog mišića, zbog kojeg je morao… »
Đoković: Marej ostaje moj trener, imamo dogovor na neodređeno vreme

Đoković: Marej ostaje moj trener, imamo dogovor na neodređeno vreme

Politika pre 16 sati
DOHA - Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da će Britanac Endi Marej ostati njegov trener na neodređeno vreme. Đoković se trenutno nalazi u Dohi gde ga od ponedeljka očekuje nastup na ATP turniru. "Endi Mari je ostao moj trener. Imamo… »

Vesti dana »