Povezane vesti
Đoković: Marej ostaje moj trener
Radio 021 15.02.2025
Novak Đoković je izjavio da će Britanac Endi Marej ostati njegov trener na neodređeno vreme. Đoković se trenutno nalazi u Dohi gde ga od ponedeljka očekuje nastup na ATP turniru. "Endi Marej je ostao moj trener. Imamo dogovor da radimo na neodređeno… »
Novak Đoković prelomio: Endi Marej ostaje trener i na američkoj turneji
Euronews 15.02.2025
Najbolji srpski teniser Novak Đoković ističe da je zadovoljan saradnjom sa Britancem Endijem Marejom i da će on ostati njegov trener na neodređeno vreme. Sedmi teniser na ATP listi se oporavio od povrede noge zbog koje je predao polufinalni meč… »
Đoković: Marej ostaje moj trener
Sportski žurnal 15.02.2025
„Imamo dogovor da radimo na neodređeno vreme, biće u Americi“. Novak Đoković izjavio je da će Britanac Endi Marej ostati njegov trener na neodređeno vreme. Đoković se trenutno nalazi u Dohi gde ga od ponedeljka očekuje takmičenje na ATP turniru. - Endi… »
Đoković objasnio zašto je objavio sliku mišića kojeg je povredio na Australijan openu: Morao sam da reagujem, doveli su u…
Danas 15.02.2025
Novak Đoković odradio je prvi trening pred turnir u Dohi, nakon kojeg se obratio novinarima sa informacijom da Endi Marej ostaje njegov trener. Đoković je objasnio i zašto je objavio sliku magnetne rezonance povređenog mišića, zbog kojeg je morao da… »
Đoković: Marej ostaje moj trener, imamo dogovor na neodređeno vreme
Politika 15.02.2025
DOHA - Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da će Britanac Endi Marej ostati njegov trener na neodređeno vreme. Đoković se trenutno nalazi u Dohi gde ga od ponedeljka očekuje nastup na ATP turniru. "Endi Mari je ostao moj trener. Imamo… »
Vesti dana »
Sve što Inđinčani treba da znaju o studentskom Maršu – rute, pauze i vreme prolaska
In medija pre 33 minutajoš 32 povezane
Aljbin Kurti ostaje bez vlasti? Ili novi mandatar ili novi izbori na Kosovu
Južne vesti pre 53 minutajoš 33 povezane
Politička kriza u Sloveniji, dva ministra podnela ostavke: Sve je počelo posle tuče ispred noćnog kluba
NIN pre 58 minutajoš 23 povezane