Povezane vesti
"Ja sam zvezda, ne može meni Mimi da bude rival" Maja Nikolić provocirala reperku u emisiji, a ona joj odgovorila kratko i…
Kurir 15.02.2025
Muzičko takmičenje " Pesma za Evroviziju" se bliži. Favoriti javnosti se već uveliko ističu, a takmičari daju sve od sebe da poslednje pripreme privedu kraju i zavlistaju u polufinalnim večerima. Po broju pregleda na Jutjubu i drugim muzičkim platformama… »
"Ja sam zvezda 32 godine, mogu da te rodim": Krenulo peckanje pred PZE, Maja Nikolić potkačila Mimi Mercedes
Mondo 15.02.2025
Muzičko takmičenje "Pesma za Evroviziju" je sve bliže, a favoriti se već uveliko ističu. Atmosfera pred PZE se polako ali sigurno zahuktava, a kandidati uveliko promovišu svoje pesme. Po broju pregleda na Jutjubu, i drugim muzičkim platformama ubedljivo… »
Bukti rat između maje Nikolić i Mimi mercedes: Sve se puši pred "Pesmu za Evroviziju" - pevačica odbrusila: "Nemam…
Blic 15.02.2025
Poznato takmičenje "Pesma za Evroviziju" je sve bliže, a favoriti se već uveliko ističu. Po broju pregleda na Jutjubu i drugim muzičkim platformama ubedljivo vodi reperka Mimi Mercedez sa numerom "Turbo žurka". Na "PZE" učestvuje i pevačica Maja Nikolić… »
Okršaj Maje Nikolić i Mimi Mercedez u emisiji oko "pze": "Ja sam zvezda 32 godine, mogu da te rodim!"
Telegraf 15.02.2025
Preporučujemo. Muzičko takmičenje " Pesma za Evroviziju" je sve bliže, a favoriti se već uveliko ističu. Po broju pregleda na Jutjubu i drugim muzičkim platformama ubedljivo vodi reperka Mimi Mercedez sa pesmom " Turbo žurka". U takmičenju učestvuje i… »
Vesti dana »
Nis: ima rekordne količine sirove nafte, osigurano 350.000 tona do 1. jula: Održan sastanak s rukovodstvom
Blic pre 17 minutajoš 65 povezanih
Objavljeni testovi iz izbornog predmeta: Koliko biste osvojili poena iz istorije, biologije, hemije, fizike i geografije
Euronews pre 37 minutajoš 50 povezanih
Forum pravnika Srbije pozdravio mišljenje Venecijanske komisije kojim se priznaju rezultati Srbije
RTV pre 42 minutajoš 29 povezanih
Šok na svetskom prvenstvu! Odlaže se meč Portugala i DR Konga?
Večernje novosti pre 1 satjoš 105 povezanih
Katastrofalan žreb za Vojvodinu u Ligi Evrope: Novosađani svaki dan imaju sve manje sreće
Mondo pre 42 minutajoš 57 povezanih