Povezane vesti

NURDOR: I ja se borim, a ti?

NURDOR: I ja se borim, a ti?

RTK pre 3 dana
Povodom Svetskog dana dece obolele od raka – 15. februara, Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka je, na trgovima u 37 gradova među kojima je i Kragujevac, organizovalo susret dece, roditelja, medicinskih radnika, volontera, donatora i… »
NURDOR obeležio Svetski dan dece obolele od raka

NURDOR obeležio Svetski dan dece obolele od raka

Jug press pre 3 dana
LESKOVAC Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR) na trgovima u 37 gradova Srbije oveležavajući 15. februar, Svetski dan dece obolele od raka, organizovao je susret dece, roditelja, medicinskih radnika, volontera, donatora i svih… »
„Podrška daje snagu“ – Niš obeležio Svetski dan dece obolele od raka

„Podrška daje snagu“ – Niš obeležio Svetski dan dece obolele od raka

Glas juga pre 3 dana
U Nišu, tradicionalno okupljanje održano je na platou ispred „Kalče“, gde su simbolično pušteni baloni podrške mališanima koji se bore sa ovom teškom bolešću. Kampanja pod sloganom „I ja se borim, a ti?“ ima za cilj da podigne svest o… »
„I ja se borim, a ti?” Obeležen Svetski dan dece obelele od raka u Nišu

„I ja se borim, a ti?” Obeležen Svetski dan dece obelele od raka u Nišu

Gradski portal 018 pre 3 dana
Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka NURDOR organizovalo je susret dece, roditelja, medicinskih radnika, volontera, donatora i svih onih koji pružaju podršku deci oboleloj o raka u nekoliko gradova u Srbiji. Ovaj događaj u Nišu održan… »
“I ja se borim” – obeležen Svetski dan dece obolele od raka u Nišu

“I ja se borim” – obeležen Svetski dan dece obolele od raka u Nišu

Južne vesti pre 3 dana
Simboličnim puštanjem zelenih balona u centru Niša, na Trgu kod Kalče obeležen je Svetski dan dece obolele od raka, čime je poslata poruka podrške za svu decu koja se trenutno leče. Iz Nurdora napominju da je akcija „I ja se borim“ zajednička… »
NURDOR obeležava Svetski dan dece obelele od raka na platou kod Kalče

NURDOR obeležava Svetski dan dece obelele od raka na platou kod Kalče

Gradski portal 018 pre 3 dana
Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka NURDOR, 15. februara na trgovima širom Srbije, u 39 gradova organizuje susret dece, roditelja, medicinskih radnika, volontera, donatora i svih onih koji pružajući podršku deci oboleloj od raka i… »
Dobrovoljno davanje krvi i akcija kod Kalče na Svetski dan dece obolele od raka

Dobrovoljno davanje krvi i akcija kod Kalče na Svetski dan dece obolele od raka

Niške vesti pre 3 dana
„Svako ko jeste raspoložen da dođe i podrži akciju neka dođe u Obrenovićevu 39, od 10 do 14 sati. Budite i vi nečiji superheroji! Čekamo vas“, poručuju iz niškog Crvenog krsta. I ja se borim, a ti? Svetski dan dece obelele od raka biće… »

Vesti dana »