Повезане вести

НУРДОР: И ја се борим, а ти?

НУРДОР: И ја се борим, а ти?

РТК 15.02.2025
Поводом Светског дана деце оболеле од рака – 15. фебруара, Национално удружење родитеља деце оболеле од рака је, на трговима у 37 градова међу којима је и Крагујевац, организовало сусрет деце, родитеља, медицинских радника… »
НУРДОР обележио Светски дан деце оболеле од рака

НУРДОР обележио Светски дан деце оболеле од рака

Југ пресс 15.02.2025
ЛЕСКОВАЦ Национално удружење родитеља деце оболеле од рака (НУРДОР) на трговима у 37 градова Србије овележавајући 15. фебруар, Светски дан деце оболеле од рака, организовао је сусрет деце, родитеља, медицинских радника… »
„Подршка даје снагу“ – Ниш обележио Светски дан деце оболеле од рака

„Подршка даје снагу“ – Ниш обележио Светски дан деце оболеле од рака

Глас југа 15.02.2025
У Нишу, традиционално окупљање одржано је на платоу испред „Калче“, где су симболично пуштени балони подршке малишанима који се боре са овом тешком болешћу. Кампања под слоганом „И ја се борим, а ти?“ има за циљ да подигне… »
„И ја се борим, а ти?” Обележен Светски дан деце обелеле од рака у Нишу

„И ја се борим, а ти?” Обележен Светски дан деце обелеле од рака у Нишу

Градски портал 018 15.02.2025
Национално удружење родитеља деце оболеле од рака НУРДОР организовало је сусрет деце, родитеља, медицинских радника, волонтера, донатора и свих оних који пружају подршку деци оболелој о рака у неколико градова у Србији. Овај… »
“И ја се борим” – обележен Светски дан деце оболеле од рака у Нишу

“И ја се борим” – обележен Светски дан деце оболеле од рака у Нишу

Јужне вести 15.02.2025
Симболичним пуштањем зелених балона у центру Ниша, на Тргу код Калче обележен је Светски дан деце оболеле од рака, чиме је послата порука подршке за сву децу која се тренутно лече. Из Нурдора напомињу да је акција „И ја се… »
НУРДОР обележава Светски дан деце обелеле од рака на платоу код Калче

НУРДОР обележава Светски дан деце обелеле од рака на платоу код Калче

Градски портал 018 15.02.2025
Национално удружење родитеља деце оболеле од рака НУРДОР, 15. фебруара на трговима широм Србије, у 39 градова организује сусрет деце, родитеља, медицинских радника, волонтера, донатора и свих оних који пружајући подршку деци… »
Добровољно давање крви и акција код Калче на Светски дан деце оболеле од рака

Добровољно давање крви и акција код Калче на Светски дан деце оболеле од рака

Нишке вести 15.02.2025
„Свако ко јесте расположен да дође и подржи акцију нека дође у Обреновићеву 39, од 10 до 14 сати. Будите и ви нечији суперхероји! Чекамо вас“, поручују из нишког Црвеног крста. И ја се борим, а ти? Светски дан деце обелеле од… »

Вести дана »