Povezane vesti
Aco Petrović: "Potpuno mi je nejasno delegiranje sudija"
B92 15.02.2025
Hrvatski trener Aleksandar Aco Petrović izneo je svoj komentar izbora sudija pred finale Kupa Krešimira Ćosića. U borbi za prestižni trofej našli su se Split i veliko iznenađenje Alkar. Petrović se javno zapitao zbog čega uopšte za ovaj turnir nisu… »
Aco Petrović: "Potpuno mi je nejasna delegacija sudija... Pouzdano znam da nisu odustali""
Sportske.net 15.02.2025
Hrvatski košarkaški stručnjak Aleksandar Aco Petrović zapitao se zbog čega u okviru tamošnjeg kupa nema najboljih sudija Tomislava Hordova i Luke Karduma. Veliko iznenađenje u Kupu Krešimira Ćosića je plasman Alkara u finale gde će se sa Splitom boriti… »
Vesti dana »

Nešović: Procedura izbora direktora Pete beogradske gimnazije biće sprovedena u skladu sa zakonom
NIN pre 6 satijoš 35 povezanih

Meteorološki džumbus! Ovi delovi Srbije su prvi na udaru kišnih epizoda, temperatura pada na 0, a onda skok do skoro 30?! Detaljna prognoza za 10 dana
Blic pre 56 minutajoš 39 povezanih

Marija Vasić o pritvoru: Politička ucena i pokazni primer svima koji pričaju protiv vlasti
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih

Goci: Oduševljen sam što su studenti iz Srbije ušli u uži izbor za nagradu Saharov
Danas pre 4 satijoš 14 povezanih

Francuski premijer Lekorni preživeo dva skupštinska glasanja o nepoverenju
Beta pre 1 satjoš 22 povezane