Povezane vesti
Milan St. Protić: Studentima kapa dole, ali mi stariji smo "pali na ispitu"
Radio 021 15.02.2025
Istoričar Milan St. Protić kazao je da je Sretenjski Ustav i donet da bi bila ograničena apsolutna vlast kneza Miloša, ali je suspendovan jer on nije hteo da se saglasi s tim ograničenjem. I današnji skup u Kragujevcu, kako kaže St. Protić, pokazuje da… »
Milan St. Protić: Studentima kapa dole, ali mi stariji smo pali na ispitu
N1 Info 15.02.2025
Istoričar Milan St. Protić izjavio je da je Sretenjski Ustav donet da bi bila ograničena apsolutna vlast kneza Miloša, ali je suspendovan jer on nije hteo da se saglasi sa ograničenjem sopstvene vlasti. I današnji skup u Kragujevcu, kako kaže, pokazuje… »
Milan St. Protić: Studentima kapa dole, ali mi stariji smo pali na ispitu
Novi magazin 15.02.2025
Istoričar Milan St. Protić izjavio je da je Sretenjski Ustav donet da bi bila ograničena apsolutna vlast kneza Miloša, ali je suspendovan jer on nije hteo da se saglasi sa ograničenjem sopstvene vlasti. I današnji skup u Kragujevcu, kako kaže, pokazuje… »
Kako su stariji sve uprskali i kako su studenti vratili nadu svima: Ubitačna analiza Milana St. Protića o velikim protestima…
Nova 15.02.2025
Istoričar Milan St. Protić izjavio je danas za N1 da je današnji protestni skup u Kragujevcu, dokaz da se već dva veka "saplićemo o isti kamen". Protić kaže da u ovom trenutku postoje samo dve strane u zemlji, i da je mnogo bitno svrstati se na jednu od… »
Vesti dana »

Masovne dojave o bombama u školama i vrtićima širom Srbije izazvale evakuacije i policijske provere
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 81 povezana

Ministarstvo: Pratimo situaciju u kojoj je državljanin Srbije koji je išao u Gazu
Radio 021 pre 4 minutajoš 38 povezanih

Masakr u sinagogi na Jom kiput u Mančesteru! Dvoje mrtvih, troje ranjenih, policija ubila napadača (foto)
Alo pre 9 minutajoš 61 povezana

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 69 povezanih

Novi sistem ulaska u EU od 12. oktobra, otisci prstiju i fotografisanje na granici
Beta pre 54 minutajoš 22 povezane