Povezane vesti
Milan St. Protić: Studentima kapa dole, ali mi stariji smo "pali na ispitu"
Radio 021 15.02.2025
Istoričar Milan St. Protić kazao je da je Sretenjski Ustav i donet da bi bila ograničena apsolutna vlast kneza Miloša, ali je suspendovan jer on nije hteo da se saglasi s tim ograničenjem. I današnji skup u Kragujevcu, kako kaže St. Protić, pokazuje da… »
Milan St. Protić: Studentima kapa dole, ali mi stariji smo pali na ispitu
N1 Info 15.02.2025
Istoričar Milan St. Protić izjavio je da je Sretenjski Ustav donet da bi bila ograničena apsolutna vlast kneza Miloša, ali je suspendovan jer on nije hteo da se saglasi sa ograničenjem sopstvene vlasti. I današnji skup u Kragujevcu, kako kaže, pokazuje… »
Milan St. Protić: Studentima kapa dole, ali mi stariji smo pali na ispitu
Novi magazin 15.02.2025
Istoričar Milan St. Protić izjavio je da je Sretenjski Ustav donet da bi bila ograničena apsolutna vlast kneza Miloša, ali je suspendovan jer on nije hteo da se saglasi sa ograničenjem sopstvene vlasti. I današnji skup u Kragujevcu, kako kaže, pokazuje… »
Kako su stariji sve uprskali i kako su studenti vratili nadu svima: Ubitačna analiza Milana St. Protića o velikim protestima…
Nova 15.02.2025
Istoričar Milan St. Protić izjavio je danas za N1 da je današnji protestni skup u Kragujevcu, dokaz da se već dva veka "saplićemo o isti kamen". Protić kaže da u ovom trenutku postoje samo dve strane u zemlji, i da je mnogo bitno svrstati se na jednu od… »
Vesti dana »
(BLOG) SAD potopile iranski ratni brod torpedom u Indijskom okeanu, najmanje 80 mrtvih: Objavljen i snimak, Pentagon tvrdi da su "tek počeli"
N1 Info pre 1 satjoš 30 povezanih
Proizvođač mleka: Sve o čemu smo razgovarali sa šefom kabineta ministra demantovano za 24 sata
N1 Info pre 3 satajoš 12 povezanih
NATO snage oborile iranske rakete ispaljene ka Turskoj; IDF: Na Iran bačeno više od 5.000 bombi
RTS pre 38 minutajoš 160 povezanih
Tema jutra: Gađanjem američkih baza Iran izgubio i ono malo saveznika, Rusija u pat poziciji, Kina ne može ništa da uradi
N1 Info pre 1 satjoš 37 povezanih