Povezane vesti

Milan St. Protić: Studentima kapa dole, ali mi stariji smo "pali na ispitu"

Milan St. Protić: Studentima kapa dole, ali mi stariji smo "pali na ispitu"

Radio 021 pre 3 dana
Istoričar Milan St. Protić kazao je da je Sretenjski Ustav i donet da bi bila ograničena apsolutna vlast kneza Miloša, ali je suspendovan jer on nije hteo da se saglasi s tim ograničenjem. I današnji skup u Kragujevcu, kako kaže St. Protić… »
Milan St. Protić: Studentima kapa dole, ali mi stariji smo pali na ispitu

N1 Info pre 3 dana
Istoričar Milan St. Protić izjavio je da je Sretenjski Ustav donet da bi bila ograničena apsolutna vlast kneza Miloša, ali je suspendovan jer on nije hteo da se saglasi sa ograničenjem sopstvene vlasti. I današnji skup u Kragujevcu, kako kaže… »

Novi magazin pre 3 dana
Istoričar Milan St. Protić izjavio je da je Sretenjski Ustav donet da bi bila ograničena apsolutna vlast kneza Miloša, ali je suspendovan jer on nije hteo da se saglasi sa ograničenjem sopstvene vlasti. I današnji skup u Kragujevcu, kako kaže… »
Kako su stariji sve uprskali i kako su studenti vratili nadu svima: Ubitačna analiza Milana St. Protića o velikim protestima…

Kako su stariji sve uprskali i kako su studenti vratili nadu svima: Ubitačna analiza Milana St. Protića o velikim protestima…

Nova pre 3 dana
Istoričar Milan St. Protić izjavio je danas za N1 da je današnji protestni skup u Kragujevcu, dokaz da se već dva veka "saplićemo o isti kamen". Protić kaže da u ovom trenutku postoje samo dve strane u zemlji, i da je mnogo bitno svrstati se na… »

Vesti dana »