Povezane vesti
"Ščepao me je i zapretio, zato sam ga udarila" Ena Čolić sve priznala, evo šta se zapravo desilo između Pejića i nje: Pravim…
Kurir 15.02.2025
Odnos rijaliti para Ene Čolić i Jovana Pejića Peje ne prestaje da intrigira gledaoce, kako zbog čestih raskida i pomirenja, tako i zbog žustrih sukoba koji su već postali svakodnevnica. Tokom emisije "Pitanja novinara", učesnici rijalitija su odlučili da… »
"Ščepao me je i opsovao mi majku" Ena Čolić otkrila zašto je udarila Peju! Sukob se rasplamsao: Volela bih da ovaj odnos mogu…
Kurir 15.02.2025
Odnos Ene Čolić i Jovana Pejića Peje ne prestaje da intrigira gledaoce rijalitija "Elita 8", a sada su progovorili o svemu. - Šta se dešava sa Pejom i tobom? - pitao je voditelj. - Ne znam, rekla bih ti da treba da izađemo napolje, ali ni u to nisam više… »
"Ščepao me je i zapretio, ja sam ga udarila": Ena šokirala, otkrila da je Peja bio grub prema njoj, iznela sve detalje
Blic 15.02.2025
Odnos Ene Čolić i Jovana Pejića Peje ne prestaje da intrigira gledaoce rijalitija "Elita", a sada su progovorili o svemu. - Šta se dešava sa Pejom i tobom? - pitao je voditelj. - Ne znam, rekla bih ti da treba da izađemo napolje, ali ni u to nisam više… »
Vesti dana »
Orlovi opet preleteli Krejven Kotidž i sleteli na 4. mesto PL
Sport klub pre 28 minutajoš 73 povezane
Prijava za legalizaciju traje 60 dana. Počinje sutra u 4 ujutru, ovo je sve što bi građani trebalo da znaju
Alo pre 1 satjoš 34 povezane
"Mora da se otkloni pretnja od treće ruske invazije" Zelenski razgovarao sa dva ključna Trampova čoveka, pa otkrio detalje
Blic pre 28 minutajoš 51 povezana
Njegoš Petrović projektilom zaledio Marakanu: Ovako je Vojvodina povela protiv Zvezde
Kurir pre 54 minutajoš 31 povezana
Pokušaj puča u Beninu propao zahvaljujući lojalistima, kaže ministar unutrašnjih poslova
BBC News pre 5 satijoš 25 povezanih