Povezane vesti

"Ščepao me je i zapretio, zato sam ga udarila" Ena Čolić sve priznala, evo šta se zapravo desilo između Pejića i nje: Pravim…

"Ščepao me je i zapretio, zato sam ga udarila" Ena Čolić sve priznala, evo šta se zapravo desilo između Pejića i nje: Pravim…

Kurir 15.02.2025
Odnos rijaliti para Ene Čolić i Jovana Pejića Peje ne prestaje da intrigira gledaoce, kako zbog čestih raskida i pomirenja, tako i zbog žustrih sukoba koji su već postali svakodnevnica. Tokom emisije "Pitanja novinara", učesnici rijalitija su odlučili da… »
"Ščepao me je i opsovao mi majku" Ena Čolić otkrila zašto je udarila Peju! Sukob se rasplamsao: Volela bih da ovaj odnos mogu…

"Ščepao me je i opsovao mi majku" Ena Čolić otkrila zašto je udarila Peju! Sukob se rasplamsao: Volela bih da ovaj odnos mogu…

Kurir 15.02.2025
Odnos Ene Čolić i Jovana Pejića Peje ne prestaje da intrigira gledaoce rijalitija "Elita 8", a sada su progovorili o svemu. - Šta se dešava sa Pejom i tobom? - pitao je voditelj. - Ne znam, rekla bih ti da treba da izađemo napolje, ali ni u to nisam više… »
"Ščepao me je i zapretio, ja sam ga udarila": Ena šokirala, otkrila da je Peja bio grub prema njoj, iznela sve detalje

"Ščepao me je i zapretio, ja sam ga udarila": Ena šokirala, otkrila da je Peja bio grub prema njoj, iznela sve detalje

Blic 15.02.2025
Odnos Ene Čolić i Jovana Pejića Peje ne prestaje da intrigira gledaoce rijalitija "Elita", a sada su progovorili o svemu. - Šta se dešava sa Pejom i tobom? - pitao je voditelj. - Ne znam, rekla bih ti da treba da izađemo napolje, ali ni u to nisam više… »

Vesti dana »