Povezane vesti
"Ščepao me je i zapretio, zato sam ga udarila" Ena Čolić sve priznala, evo šta se zapravo desilo između Pejića i nje: Pravim…
Kurir 15.02.2025
Odnos rijaliti para Ene Čolić i Jovana Pejića Peje ne prestaje da intrigira gledaoce, kako zbog čestih raskida i pomirenja, tako i zbog žustrih sukoba koji su već postali svakodnevnica. Tokom emisije "Pitanja novinara", učesnici rijalitija su odlučili da… »
"Ščepao me je i opsovao mi majku" Ena Čolić otkrila zašto je udarila Peju! Sukob se rasplamsao: Volela bih da ovaj odnos mogu…
Kurir 15.02.2025
Odnos Ene Čolić i Jovana Pejića Peje ne prestaje da intrigira gledaoce rijalitija "Elita 8", a sada su progovorili o svemu. - Šta se dešava sa Pejom i tobom? - pitao je voditelj. - Ne znam, rekla bih ti da treba da izađemo napolje, ali ni u to nisam više… »
"Ščepao me je i zapretio, ja sam ga udarila": Ena šokirala, otkrila da je Peja bio grub prema njoj, iznela sve detalje
Blic 15.02.2025
Odnos Ene Čolić i Jovana Pejića Peje ne prestaje da intrigira gledaoce rijalitija "Elita", a sada su progovorili o svemu. - Šta se dešava sa Pejom i tobom? - pitao je voditelj. - Ne znam, rekla bih ti da treba da izađemo napolje, ali ni u to nisam više… »
Vesti dana »

Trampov ultimatum Iranu i potencijalna vojna intervencija SAD
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 16 povezanih

Aleksandru Papiću ukinut pritvor, određena mu mera zabrane napuštanja stana
RTV pre 45 minutajoš 74 povezane

Pripadnik MUP koga je jutros uhapsila tzv. kosovska policija proteran sa KiM
Sputnik pre 14 minutajoš 12 povezanih