Povezane vesti

Tuga u domu Jelene Tomašević na veliki praznik Pevačica se oglasila, podelila tužne vesti: Nedostaješ danas, srećan…

Tuga u domu Jelene Tomašević na veliki praznik Pevačica se oglasila, podelila tužne vesti: Nedostaješ danas, srećan…

Kurir pre 3 dana
Pevačica Jelena Tomašević objavila je na svom Instagram profilu fotografiju oca, koji je preminuo 2023. godine. Uz crno-belu sliku oca, koji je bio njen najveći oslonac i podrška, pevačica je napisala reči koje kidaju dušu: - Nedostaješ tata… »
Jelena Tomašević objavila crno-belu sliku, i reči koje kidaju dušu: "Nedostaješ mi danas na Sretenje"

Jelena Tomašević objavila crno-belu sliku, i reči koje kidaju dušu: "Nedostaješ mi danas na Sretenje"

Mondo pre 3 dana
Pevačica Jelena Tomašević objavila je na Instagramu crno-belu fotografiju svog oca, koji je preminuo 2023. godine, te je navela koliko joj nedostaje. Jelena Tomašević objavila je na Instagramu staru fotografiju svog oca, koji je preminuo 2023… »
Reči Jelene Tomašević kidaju dušu: Objavila crno-belu sliku i posvetu: "Nedostaješ mi danas na Sretenje"

Reči Jelene Tomašević kidaju dušu: Objavila crno-belu sliku i posvetu: "Nedostaješ mi danas na Sretenje"

Blic pre 3 dana
Pevačica Jelena Tomašević objavila je na Instagramu crno-belu fotografiju svog oca, koji je preminuo 2023. godine, te je navela koliko joj nedostaje. Ona je napisala i kratku emotivnu poruku, te je pomenula i današnji državni praznik Sretenje. -… »

Vesti dana »