Povezane vesti

Tuga u domu Jelene Tomašević na veliki praznik Pevačica se oglasila, podelila tužne vesti: Nedostaješ danas, srećan rođendan...…

Tuga u domu Jelene Tomašević na veliki praznik Pevačica se oglasila, podelila tužne vesti: Nedostaješ danas, srećan rođendan...…

Kurir 15.02.2025
Pevačica Jelena Tomašević objavila je na svom Instagram profilu fotografiju oca, koji je preminuo 2023. godine. Uz crno-belu sliku oca, koji je bio njen najveći oslonac i podrška, pevačica je napisala reči koje kidaju dušu: - Nedostaješ tata danas na… »
Jelena Tomašević objavila crno-belu sliku, i reči koje kidaju dušu: "Nedostaješ mi danas na Sretenje"

Jelena Tomašević objavila crno-belu sliku, i reči koje kidaju dušu: "Nedostaješ mi danas na Sretenje"

Mondo 15.02.2025
Pevačica Jelena Tomašević objavila je na Instagramu crno-belu fotografiju svog oca, koji je preminuo 2023. godine, te je navela koliko joj nedostaje. Jelena Tomašević objavila je na Instagramu staru fotografiju svog oca, koji je preminuo 2023. godine, te… »
Reči Jelene Tomašević kidaju dušu: Objavila crno-belu sliku i posvetu: "Nedostaješ mi danas na Sretenje"

Reči Jelene Tomašević kidaju dušu: Objavila crno-belu sliku i posvetu: "Nedostaješ mi danas na Sretenje"

Blic 15.02.2025
Pevačica Jelena Tomašević objavila je na Instagramu crno-belu fotografiju svog oca, koji je preminuo 2023. godine, te je navela koliko joj nedostaje. Ona je napisala i kratku emotivnu poruku, te je pomenula i današnji državni praznik Sretenje. -… »

Vesti dana »