Povezane vesti

Košarkaški savez Srbije zakazao vanrednu konferenciju za medije pred finale Kupa između Zvezde i Partizana

Košarkaški savez Srbije zakazao vanrednu konferenciju za medije pred finale Kupa između Zvezde i Partizana

Telegraf pre 4 dana
Preporučujemo. Košarkaški savez Srbije zakazao je vanrednu konferenciju za medije pred finale Kupa Radivoja Koraća koje je na programu od 20.45 časova! U finalu će se sastati Crvena zvezda i Partizan, a sama konferencija zakazana je za 15.30… »
Oglasio se Nebojša Čović: „Mi bolje sudije od ovih nemamo!“ (video)

Oglasio se Nebojša Čović: „Mi bolje sudije od ovih nemamo!“ (video)

Hot sport pre 3 dana
„Ovo je pritisak na sudije. Već odmah je rečeno da su nekompetentne sudije!“ Na konferenciji za medije Košarkaškog saveza Srbije, predsednik Saveza, Nebojša Čović govorio je o žrebanju sudija za Kup Radivoja Koraća i pritiscima koji su se… »
"Dosta traženja alibija i pričanja priča, to više ne prolazi": Čović odgovorio Željku Obradoviću pred finale

"Dosta traženja alibija i pričanja priča, to više ne prolazi": Čović odgovorio Željku Obradoviću pred finale

Mondo pre 3 dana
Predstavnici KSS na čelu sa predsednikom Nebojšom Čovićem oglasili su se pred finale Kupa Radivoja Koraća. Bilo je reči o sistemu takmičenja, delegiranju sudija, žrebu kao i o mogućim sankcijama vezanim za vređanje sa tribina. Finale Kupa… »
Čović: "Mi bolje sudije od ovih nemamo"

Čović: "Mi bolje sudije od ovih nemamo"

Sportske.net pre 3 dana
Na konferenciji za medije KSS, prvi čovek Saveza Nebojša Čović govorio je o žrebanju sudija za Kup Korać. "Zašto žrebanje? Jer je prošle godine bila priča da je delegiranjem namešteno ko sudi. Sada ne valja ni žrebanje. Na meni nije da sudim o… »

Vesti dana »