Повезане вести
Кошаркашки савез Србије заказао ванредну конференцију за медије пред финале Купа између Звезде и Партизана
Телеграф 15.02.2025
Препоручујемо. Кошаркашки савез Србије заказао је ванредну конференцију за медије пред финале Купа Радивоја Кораћа које је на програму од 20.45 часова! У финалу ће се састати Црвена звезда и Партизан, а сама конференција заказана… »
Огласио се Небојша Човић: „Ми боље судије од ових немамо!“ (видео)
Хот спорт 15.02.2025
„Ово је притисак на судије. Већ одмах је речено да су некомпетентне судије!“ На конференцији за медије Кошаркашког савеза Србије, председник Савеза, Небојша Човић говорио је о жребању судија за Куп Радивоја Кораћа и притисцима… »
"Доста тражења алибија и причања прича, то више не пролази": Човић одговорио Жељку Обрадовићу пред финале
Мондо 15.02.2025
Представници КСС на челу са председником Небојшом Човићем огласили су се пред финале Купа Радивоја Кораћа. Било је речи о систему такмичења, делегирању судија, жребу као и о могућим санкцијама везаним за вређање са трибина… »
Човић: "Ми боље судије од ових немамо"
Спортске.нет 15.02.2025
На конференцији за медије КСС, први човек Савеза Небојша Човић говорио је о жребању судија за Куп Кораћ. "Зашто жребање? Јер је прошле године била прича да је делегирањем намештено ко суди. Сада не ваља ни жребање. На мени… »
Вести дана »
Урбане поплаве у Србији, следеће недеље топло и нестабилно време
Наслови.аи пре 34 минутајош 39 повезаних
"Честитке Белингему и судијама" огласио се отац Ерлинга Халанда након испадања Норвешке са Мундијала
Вечерње новости пре 33 минутајош 58 повезаних
Ђурђевић Стаменковски: Закон не суспендује ниједно право, већ доноси нове могућности
Бета пре 1 сатјош 16 повезаних