Povezane vesti

Košarkaški savez Srbije zakazao vanrednu konferenciju za medije pred finale Kupa između Zvezde i Partizana

Košarkaški savez Srbije zakazao vanrednu konferenciju za medije pred finale Kupa između Zvezde i Partizana

Telegraf 15.02.2025
Preporučujemo. Košarkaški savez Srbije zakazao je vanrednu konferenciju za medije pred finale Kupa Radivoja Koraća koje je na programu od 20.45 časova! U finalu će se sastati Crvena zvezda i Partizan, a sama konferencija zakazana je za 15.30 časova. -… »
Oglasio se Nebojša Čović: „Mi bolje sudije od ovih nemamo!“ (video)

Oglasio se Nebojša Čović: „Mi bolje sudije od ovih nemamo!“ (video)

Hot sport 15.02.2025
„Ovo je pritisak na sudije. Već odmah je rečeno da su nekompetentne sudije!“ Na konferenciji za medije Košarkaškog saveza Srbije, predsednik Saveza, Nebojša Čović govorio je o žrebanju sudija za Kup Radivoja Koraća i pritiscima koji su se pojavili pred… »
"Dosta traženja alibija i pričanja priča, to više ne prolazi": Čović odgovorio Željku Obradoviću pred finale

"Dosta traženja alibija i pričanja priča, to više ne prolazi": Čović odgovorio Željku Obradoviću pred finale

Mondo 15.02.2025
Predstavnici KSS na čelu sa predsednikom Nebojšom Čovićem oglasili su se pred finale Kupa Radivoja Koraća. Bilo je reči o sistemu takmičenja, delegiranju sudija, žrebu kao i o mogućim sankcijama vezanim za vređanje sa tribina. Finale Kupa Radivoja Koraća… »
Čović: "Mi bolje sudije od ovih nemamo"

Čović: "Mi bolje sudije od ovih nemamo"

Sportske.net 15.02.2025
Na konferenciji za medije KSS, prvi čovek Saveza Nebojša Čović govorio je o žrebanju sudija za Kup Korać. "Zašto žrebanje? Jer je prošle godine bila priča da je delegiranjem namešteno ko sudi. Sada ne valja ni žrebanje. Na meni nije da sudim o sudijama… »

Vesti dana »