Povezane vesti
„Ne zanimaju me ni Vučić, ni Đilas“: Učesnik skupa u Sremskoj Mitrovici hteo da govori baš za N1
Nova 15.02.2025
Uoči skupa SNS u Sremskoj Mitorvici reporterskoj ekipi N1 je prišao Nikola Stoisavljević iz Zemuna, koji je došao na ovaj miting iz Zemuna. Kako kaže, ne da bi podržao Aleksandra Vučića, već zato što voli Srbiju i srpsku zastavu. „Došao sam da vidim… »
Učesnik skupa u Sremskoj Mitrovici hteo da govori baš za N1: „Ne zanimaju me ni Vučić, ni Đilas“
Danas 15.02.2025
Uoči skupa SNS u Sremskoj Mitorvici reporterskoj ekipi N1 je prišao Nikola Stoisavljević iz Zemuna, koji je došao na ovaj miting iz Zemuna. Kako kaže, ne da bi podržao Aleksandra Vučića, već zato što voli Srbiju i srpsku zastavu. „Došao sam da vidim… »
(VIDEO) Učesnik skupa u Sremskoj Mitrovici hteo da govori baš za N1: „Ne zanimaju me ni Vučić, ni Đilas“
N1 Info 15.02.2025
Vesti dana »
Postavljen svetski rekord: Evo koliko utakmica i dana je Zvezda bila neporažena kod kuće!
Hot sport pre 18 minutajoš 114 povezane
Pokušan vojni puč, predsednik na sigurnom, pučisti tvrde: Uzeli smo nacionalnu televiziju!
Dnevnik pre 33 minutajoš 31 povezana
Počinje prijava nelegalnih objekata: Od sutra ujutru radi digitalna platforma, cilj evidentirati 4,8 miliona objekata
Glas juga pre 3 satajoš 34 povezane
"Mora da se otkloni pretnja od treće ruske invazije" Zelenski razgovarao sa dva ključna Trampova čoveka, pa otkrio detalje
Blic pre 2 satajoš 51 povezana
Partizan vezao drugu pobedu bez Željka Obradovića – Bonga razbio Rumune
Sputnik pre 58 minutajoš 37 povezanih