Povezane vesti
„Ne zanimaju me ni Vučić, ni Đilas“: Učesnik skupa u Sremskoj Mitrovici hteo da govori baš za N1
Nova 15.02.2025
Uoči skupa SNS u Sremskoj Mitorvici reporterskoj ekipi N1 je prišao Nikola Stoisavljević iz Zemuna, koji je došao na ovaj miting iz Zemuna. Kako kaže, ne da bi podržao Aleksandra Vučića, već zato što voli Srbiju i srpsku zastavu. „Došao sam da vidim… »
Učesnik skupa u Sremskoj Mitrovici hteo da govori baš za N1: „Ne zanimaju me ni Vučić, ni Đilas“
Danas 15.02.2025
Uoči skupa SNS u Sremskoj Mitorvici reporterskoj ekipi N1 je prišao Nikola Stoisavljević iz Zemuna, koji je došao na ovaj miting iz Zemuna. Kako kaže, ne da bi podržao Aleksandra Vučića, već zato što voli Srbiju i srpsku zastavu. „Došao sam da vidim… »
(VIDEO) Učesnik skupa u Sremskoj Mitrovici hteo da govori baš za N1: „Ne zanimaju me ni Vučić, ni Đilas“
N1 Info 15.02.2025
Vesti dana »

Oblačno i hladno sa kišom, obilnije padavine u nekim predelima - na planinama i sneg
N1 Info pre 13 minutajoš 10 povezanih

Putin: Davanje "tomahavka" Kijevu neće promeniti ništa; Stoltenberg: Ukrajina će možda morati da ustupi deo teritorije
RTS pre 13 minutajoš 5 povezanih

Putevi Srbije: Završena funkcionalna testiranja u tunelima Laz i Munjino brdo
Danas pre 9 satijoš 3 povezane

Panika u Nemačkoj: Zatvoren aerodrom u Minhenu zbog pojave jata dronova, 3.000 putnika ostalo bez leta
Telegraf pre 1 satjoš 3 povezane

Na današnji dan: Rođen Jesenjin, nastala Kraljevina Jugoslavija, SOS postao međunarodni signal za pomoć
Radio 021 pre 13 minutajoš 2 povezane