Povezane vesti
„Ne zanimaju me ni Vučić, ni Đilas“: Učesnik skupa u Sremskoj Mitrovici hteo da govori baš za N1
Nova 15.02.2025
Uoči skupa SNS u Sremskoj Mitorvici reporterskoj ekipi N1 je prišao Nikola Stoisavljević iz Zemuna, koji je došao na ovaj miting iz Zemuna. Kako kaže, ne da bi podržao Aleksandra Vučića, već zato što voli Srbiju i srpsku zastavu. „Došao sam da vidim… »
Učesnik skupa u Sremskoj Mitrovici hteo da govori baš za N1: „Ne zanimaju me ni Vučić, ni Đilas“
Danas 15.02.2025
Uoči skupa SNS u Sremskoj Mitorvici reporterskoj ekipi N1 je prišao Nikola Stoisavljević iz Zemuna, koji je došao na ovaj miting iz Zemuna. Kako kaže, ne da bi podržao Aleksandra Vučića, već zato što voli Srbiju i srpsku zastavu. „Došao sam da vidim… »
(VIDEO) Učesnik skupa u Sremskoj Mitrovici hteo da govori baš za N1: „Ne zanimaju me ni Vučić, ni Đilas“
N1 Info 15.02.2025
Vesti dana »
Vučić u Deliblatskoj peščari: Srbija je evropska velesila u gašenju požara, izgoreo samo jedan poljski toalet
Radio 021 pre 21 minutajoš 31 povezana
RHMZ objavio prognozu do kraja avgusta: U većini dana od 30 do 35 stepeni
NIN pre 21 minutajoš 28 povezanih
„Napadnuti smo“ — kanadski premijer o američkim carinama; trgovinski rat suseda se rasplamsava
Sputnik pre 1 satjoš 23 povezane
Francuzi žele osvetu za Beograd! Vembanjama dobio ozbiljno pojačanje pred novi okršaj sa Jokićem i "orlovima"
Kurir pre 1 satjoš 23 povezane
„Najbolji svih vremena je na terenu“ – Novak je stigao u Njujork /video/
Sputnik pre 20 minutajoš 16 povezanih