Povezane vesti
„Ne zanimaju me ni Vučić, ni Đilas“: Učesnik skupa u Sremskoj Mitrovici hteo da govori baš za N1
Nova 15.02.2025
Uoči skupa SNS u Sremskoj Mitorvici reporterskoj ekipi N1 je prišao Nikola Stoisavljević iz Zemuna, koji je došao na ovaj miting iz Zemuna. Kako kaže, ne da bi podržao Aleksandra Vučića, već zato što voli Srbiju i srpsku zastavu. „Došao sam da vidim… »
Učesnik skupa u Sremskoj Mitrovici hteo da govori baš za N1: „Ne zanimaju me ni Vučić, ni Đilas“
Danas 15.02.2025
Uoči skupa SNS u Sremskoj Mitorvici reporterskoj ekipi N1 je prišao Nikola Stoisavljević iz Zemuna, koji je došao na ovaj miting iz Zemuna. Kako kaže, ne da bi podržao Aleksandra Vučića, već zato što voli Srbiju i srpsku zastavu. „Došao sam da vidim… »
(VIDEO) Učesnik skupa u Sremskoj Mitrovici hteo da govori baš za N1: „Ne zanimaju me ni Vučić, ni Đilas“
N1 Info 15.02.2025
Vesti dana »
Novi kvar na "Rzavu", sistem gubi 70 litara vode u sekundi, zaseda Štab za vanredne situacije
Euronews pre 4 satijoš 59 povezanih
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Serbian News Media pre 29 minutajoš 22 povezane
Kecmanović doživeo veliki pad nakon osvojenog prvog seta: Boržeš posle preokreta upisao pobedu
Danas pre 18 minutajoš 26 povezanih
Firma koja drži „divlju” prorežimsku televiziju dobila najviše para na niškom konkursu
Cenzolovka pre 1 satjoš 20 povezanih
Osnovni sud u Podgorici odbacio tužbu Andreja Vučića protiv Vijesti
Serbian News Media pre 3 satajoš 16 povezanih