Povezane vesti
„Ne zanimaju me ni Vučić, ni Đilas“: Učesnik skupa u Sremskoj Mitrovici hteo da govori baš za N1
Nova 15.02.2025
Uoči skupa SNS u Sremskoj Mitorvici reporterskoj ekipi N1 je prišao Nikola Stoisavljević iz Zemuna, koji je došao na ovaj miting iz Zemuna. Kako kaže, ne da bi podržao Aleksandra Vučića, već zato što voli Srbiju i srpsku zastavu. „Došao sam da vidim… »
Učesnik skupa u Sremskoj Mitrovici hteo da govori baš za N1: „Ne zanimaju me ni Vučić, ni Đilas“
Danas 15.02.2025
Uoči skupa SNS u Sremskoj Mitorvici reporterskoj ekipi N1 je prišao Nikola Stoisavljević iz Zemuna, koji je došao na ovaj miting iz Zemuna. Kako kaže, ne da bi podržao Aleksandra Vučića, već zato što voli Srbiju i srpsku zastavu. „Došao sam da vidim… »
(VIDEO) Učesnik skupa u Sremskoj Mitrovici hteo da govori baš za N1: „Ne zanimaju me ni Vučić, ni Đilas“
N1 Info 15.02.2025
Vesti dana »
AFP: Pozitivni signali iz Pakistana, SAD i Iran blizu nove runde pregovora
Nova pre 29 minutajoš 29 povezanih
Posle pauze, nastavljeni pregovori Irana i SAD: Razmenjuju se poruke preko pakistanskih posrednika
Dnevnik pre 49 minutajoš 54 povezane
Lideri dve najveće mađarske partije Orban i Mađar održali završne predizborne skupove
Beta pre 1 satjoš 71 povezana
Bekerat o godišnjici ubistva Slavka Ćuruvije: Pravda još nije dostignuta
Beta pre 8 satijoš 34 povezane
Netanjahu otkrio razloge rata: Izrael pokrenuo napade na Iran jer je Teheran bio "veoma blizu" razvoja nuklearnog oružja
Kurir pre 59 minutajoš 95 povezanih