Povezane vesti
„Ne zanimaju me ni Vučić, ni Đilas“: Učesnik skupa u Sremskoj Mitrovici hteo da govori baš za N1
Nova 15.02.2025
Uoči skupa SNS u Sremskoj Mitorvici reporterskoj ekipi N1 je prišao Nikola Stoisavljević iz Zemuna, koji je došao na ovaj miting iz Zemuna. Kako kaže, ne da bi podržao Aleksandra Vučića, već zato što voli Srbiju i srpsku zastavu. „Došao sam da vidim… »
Učesnik skupa u Sremskoj Mitrovici hteo da govori baš za N1: „Ne zanimaju me ni Vučić, ni Đilas“
Danas 15.02.2025
Uoči skupa SNS u Sremskoj Mitorvici reporterskoj ekipi N1 je prišao Nikola Stoisavljević iz Zemuna, koji je došao na ovaj miting iz Zemuna. Kako kaže, ne da bi podržao Aleksandra Vučića, već zato što voli Srbiju i srpsku zastavu. „Došao sam da vidim… »
(VIDEO) Učesnik skupa u Sremskoj Mitrovici hteo da govori baš za N1: „Ne zanimaju me ni Vučić, ni Đilas“
N1 Info 15.02.2025
Vesti dana »

Vučević o skupu kod Sajma: 50 najgorih među najgorima blokira najbolje
Radio 021 pre 1 minutjoš 21 povezana

Preokret! Tramp prelomio, u Ukrajinu stiže neviđeni paket iz Amerike: Putin ovakav direktni udarac nije mogao ni da sanja
Blic pre 16 minutajoš 23 povezane

Danas pretežno sunčano i toplo vreme, temperatura do 36
Glas Zapadne Srbije pre 46 minutajoš 17 povezanih

Fifa uvodi dodatni korak kako bi kaznila Enrikea: Evo šta trenera PSŽ-a čeka posle fizičkog napada u finalu SP
Telegraf pre 16 minutajoš 19 povezanih