Povezane vesti
„Ne zanimaju me ni Vučić, ni Đilas“: Učesnik skupa u Sremskoj Mitrovici hteo da govori baš za N1
Nova 15.02.2025
Uoči skupa SNS u Sremskoj Mitorvici reporterskoj ekipi N1 je prišao Nikola Stoisavljević iz Zemuna, koji je došao na ovaj miting iz Zemuna. Kako kaže, ne da bi podržao Aleksandra Vučića, već zato što voli Srbiju i srpsku zastavu. „Došao sam da vidim… »
Učesnik skupa u Sremskoj Mitrovici hteo da govori baš za N1: „Ne zanimaju me ni Vučić, ni Đilas“
Danas 15.02.2025
Uoči skupa SNS u Sremskoj Mitorvici reporterskoj ekipi N1 je prišao Nikola Stoisavljević iz Zemuna, koji je došao na ovaj miting iz Zemuna. Kako kaže, ne da bi podržao Aleksandra Vučića, već zato što voli Srbiju i srpsku zastavu. „Došao sam da vidim… »
(VIDEO) Učesnik skupa u Sremskoj Mitrovici hteo da govori baš za N1: „Ne zanimaju me ni Vučić, ni Đilas“
N1 Info 15.02.2025
Vesti dana »
Osvetio se Monaku! Prve reči Saše Obradovića nakon herojske pobede Crvene zvezde!
Kurir pre 18 minutajoš 35 povezanih
Partizan nikome ne skida kapu, pobeda u Evroligi: Crno-beli se pomakli sa dna, Bajern pao u završnici.
Hot sport pre 23 minutajoš 44 povezane
Broj pratilaca na profilu Radara porastao za skoro 30.000 za pola sata
Radar pre 7 satijoš 6 povezanih
„365 pobeda za 365 dana“: Tramp napravio spektakl od predstavljanja rezultate tokom prve godine mandata
Nova pre 38 minutajoš 31 povezana