Povezane vesti
„Ne zanimaju me ni Vučić, ni Đilas“: Učesnik skupa u Sremskoj Mitrovici hteo da govori baš za N1
Nova 15.02.2025
Uoči skupa SNS u Sremskoj Mitorvici reporterskoj ekipi N1 je prišao Nikola Stoisavljević iz Zemuna, koji je došao na ovaj miting iz Zemuna. Kako kaže, ne da bi podržao Aleksandra Vučića, već zato što voli Srbiju i srpsku zastavu. „Došao sam da vidim… »
Učesnik skupa u Sremskoj Mitrovici hteo da govori baš za N1: „Ne zanimaju me ni Vučić, ni Đilas“
Danas 15.02.2025
Uoči skupa SNS u Sremskoj Mitorvici reporterskoj ekipi N1 je prišao Nikola Stoisavljević iz Zemuna, koji je došao na ovaj miting iz Zemuna. Kako kaže, ne da bi podržao Aleksandra Vučića, već zato što voli Srbiju i srpsku zastavu. „Došao sam da vidim… »
(VIDEO) Učesnik skupa u Sremskoj Mitrovici hteo da govori baš za N1: „Ne zanimaju me ni Vučić, ni Đilas“
N1 Info 15.02.2025
Vesti dana »
Teška nesreća kod Subotice: Srušio se Piper PA-38, jedna osoba poginula
Aero.rs pre 59 minutajoš 55 povezanih
Dijana Hrka kaže da nastavlja štrajk glađu: "Nijedna institucija nije počela da radi svoj posao"
Radio 021 pre 1 satjoš 62 povezane
Fiskalni savet: Nepoznati uzroci poskupljenja EXPO i drugih velikih projekata za skoro 100 milijardi dinara
N1 Info pre 5 satijoš 19 povezanih
Željko Obradović otkrio šta je presudilo u porazu Partizana
Sportske.net pre 19 minutajoš 32 povezane