Povezane vesti
„Ne zanimaju me ni Vučić, ni Đilas“: Učesnik skupa u Sremskoj Mitrovici hteo da govori baš za N1
Nova 15.02.2025
Uoči skupa SNS u Sremskoj Mitorvici reporterskoj ekipi N1 je prišao Nikola Stoisavljević iz Zemuna, koji je došao na ovaj miting iz Zemuna. Kako kaže, ne da bi podržao Aleksandra Vučića, već zato što voli Srbiju i srpsku zastavu. „Došao sam da vidim… »
Učesnik skupa u Sremskoj Mitrovici hteo da govori baš za N1: „Ne zanimaju me ni Vučić, ni Đilas“
Danas 15.02.2025
Uoči skupa SNS u Sremskoj Mitorvici reporterskoj ekipi N1 je prišao Nikola Stoisavljević iz Zemuna, koji je došao na ovaj miting iz Zemuna. Kako kaže, ne da bi podržao Aleksandra Vučića, već zato što voli Srbiju i srpsku zastavu. „Došao sam da vidim… »
(VIDEO) Učesnik skupa u Sremskoj Mitrovici hteo da govori baš za N1: „Ne zanimaju me ni Vučić, ni Đilas“
N1 Info 15.02.2025
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme sa prolaznim snežnim padavinama i najavom otopljenja
Naslovi.ai pre 2 satajoš 32 povezane
Studenti objavili koliko su potpisa sakupili: Zna se i koliko Novosađana je dalo podršku
Radio 021 pre 1 satjoš 66 povezanih
Ćacilend pretvoren u novogodišnji bazar: Šatore zamenili ukrasni objekti i jelke (foto, video)
Blic pre 5 satijoš 22 povezane
Tramp o napadu na rezidenciju ruskog predsednika: Evo zašto sam zaustavio Tomahavke
Vesti online pre 1 satjoš 84 povezane
Amerika izvela prvi kopneni napad na Venecuelu! Tramp kaže da su američke snage uništile skladište (video)
Kurir pre 1 satjoš 25 povezanih