Повезане вести
"Покрет за народ и државу до Видовдана": Александар Вучић на скупу Срећемо се на Сретење у Сремској Митровици (Фото)
Мондо 15.02.2025
Данас је у Сремској Митровици одржан скуп под називом "Срећемо се на Сретење" на ком се обратио председник Србије Александар Вучић. Усвојена је "Народна декларација о Војводини", а председник је открио и више детаља о… »
Вучић тврди да је у Крагујевцу 16.000 људи, а да у Сремску Митровицу долази 120.000: Каже да су студентски протести готови и…
Недељник 15.02.2025
У Крагујевцу се „у пику“ налазило 16.000 људи „са свим који су из Београда дошли“, изјавио је данас председник Србије Александар Вучић. Он је додао да у Сремској Митровици очекује између 120.000 и 130.00 људи, Он је у преносу… »
Вучић се огласио након скупа у Сремској Митровици: Поручио само две речи
Телеграф 15.02.2025
Препоручујемо. Председник Александар Вучић говорио је данас на скупу поводом Дана Државности у Сремској Митровици. Он је говорио о томе колико обојена револуција штети Србији, а најавио је и да ће сви који су одговорни за њу… »
Мали пуштао музику, Вучић певушио: Сјајна атмосфера у возу током пута за Сремску Митровицу - млади се веселили, председника…
Курир 15.02.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић данас је возом стигао у Сремску Митровицу са обичним народом поводом обележавања Дана државности, а како смо имали прилику да видимо — атмосфера у возу је била опуштена и весела… »
АНЕМ пружа подршку новинарки Н1 Ксенији Павков
Радар 15.02.2025
Ксенија Павков једна је од новинарки које су извештавале са скупа Српске напредне странке поводом Дана државности и Сретења. Током укључења са лица места гледаоци ТВ Н1 могли су да чују вербалне нападе пролазника на рачун… »
Вучић у Сремској Митровици: Победила је Србија, пропала им је обојена револуција, усвојена Декларација о Војводини
Сербиан Невс Медиа 15.02.2025
ИЗВОР: РТС На скупу у Сремској Митровици, на позив председника Александра Вучића, усвојена Декларација о Војводини. Председник Вучић рекао је да је Србија угрожена споља, а да им у томе помажу и многи изнутра који би да… »
"120.000 Људи вечерас из Сремске Митровице шаље поруке јединства" Погледајте невероватне призоре, Вучић поделио…
Курир 15.02.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић поделио је спектакуларне призоре из Сремске Митровице, током обележавања Дана државности Србије, на скупу под називом "Срећемо се на Сретење". Како се наводи у видеу, 120.000 људи… »
Миливојевић: Вучићево обраћање у Сремској Митровици је говор губитника
Нови магазин 15.02.2025
Политички аналитичар Цвијетин Миливојевић оценио је вечерас да је говор председника Србије Александра Вучића на скупу у Сремској Митровици говор губитника, као и да је тај митинг организован како би Српска напредна странка (СНС)… »
АНЕМ: Напад на новинарку Н1 у Сремској Митровици је последица дугогодишње кампање
Н1 Инфо 15.02.2025
Асоцијација независних електронских медија (АНЕМ) подржала је новинарку Телевизије Н1 Ксенију Павков и изразила солидарност због претњи и увреда којима је била изложена извештавајући из Сремске Митровице где је у суботу одржан… »
Аналитичар Миливојевић: Вучићево обраћање у Сремској Митровици је говор губитника
Бета 15.02.2025
Политички аналитичар Цвијетин Миливојевић оценио је вечерас да је говор председника Србије Александра Вучића на скупу у Сремској Митровици говор губитника, као и да је тај митинг организован како би Српска напредна странка (СНС)… »
АНЕМ: Подршка и солидарност са новинарком Павков, кампања против Н1 креће од врха државе
Радио 021 15.02.2025
Асоцијација независних електронских медија (АНЕМ) саопштила је да пружа подршку и изражава солидарност са новинарком Телевизије Н1, Ксенијом Павков. Како се наводи у саопштењу, Ксенија Павков једна је од новинарки које су… »
Дан државности у Сремској Митровици обележен под слоганом 'Срећемо се на Сретење'
Блоомберг Адриа 15.02.2025
Дан државности Србије, Сретење, обележен је у Сремској Митровици скупом "Срећемо се на Сретење", на који је позвао председник Србије Александар Вучић. Он је поручио да су захтеви студената испуњени, позвао их да још једном… »
„Нова година за Србију управо долази“: Александар Срећковић Кубура са протеста у Шиду
Нова 15.02.2025
"Ја сам овде да вас поздравим и од свих мојих колега који су великом већином у Крагујевцу, али сам ја као један до старијих, изасланик, дошао да вас поздравим све. Надам се да знате да смо ми од самог почетка ових протеста уз… »
Кнежевић: Желимо да са Србијом градимо заједничку будућност
Еуроневс 15.02.2025
Председник Демократске народне партије (ДНП) Црне Горе Милан Кнежевић данас је на скупу у Сремској Митровици поводом обележавања Дана државности честитао Дан државности Србије и истакао да Срби у Црној Гори, као и сви људи… »
Сремска Митровица: На позив председника Србије усвојена Декларација о Војводини
Инсајдер 15.02.2025
"Све оно што смо вечарас говорили и све што сте могли да прочитате кроз један историјски контекст - до закључка да је Војводина Србија и Србија Војводина, акламацијом прихватите овде", поручио је Вучић што су окупљени… »
У Сремској Митровици акламацијом усвојена Декларација о Војводини; Вучић: Овде смо зато што је Србија угрожена
РТВ 15.02.2025
СРЕМСКА МИТРОВИЦА - На скупу у Сремској Митровици, на позив председника Александра Вучића, усвојена Декларација о Војводини. Председник Вучић рекао је да је Србија угрожена споља, а да им у томе помажу и многи изнутра који би да… »
Декларација о Војводини усвојена народном акламацијом на прослави Дана државности
Бета 15.02.2025
Декларација о Војводини у Србији усвојена је вечерас народном акламацијом, на позив председника Србије Александра Вучића, на скупу поводом прославе Дана државности Србије у Сремској Митровици. "Имамо и ми своје пленуме, много… »
Александар Срећковић Кубура са протеста у Шиду: Нова година за Србију управо сада долази
Н1 Инфо 15.02.2025
"Ја сам овде да вас поздравим и од свих мојих колега који су великом већином у Крагујевцу, али сам ја као један до старијих, изасланик, дошао да вас поздравим све. Надам се да знате да смо ми од самог почетка ових протеста уз… »
Усвојена Декларација о Војводини
Еуроневс 15.02.2025
На скупу у Сремској Митровици под називом "Срећемо се на Сретење", а на позив председника Србије Александра Вучића, усвојена је Декларација о Војводини. "Све оно што смо вечарас говорили и све што сте могли да прочитате кроз… »
„Вратите се у клупе, сви захтеви су вам испуњени“: Вучић са митинга у Сремској Митровици послао поруку студентима
Правда 15.02.2025
Прогласите победу, сви захтеви су вам испуњени, а ја имам веће поверење у вас него они који су вас на ово натерали, поручио је председник Србије Александар Вучић са скупа у Сремскј Митровици који је организован поводом… »
Видите шта су ми са породицом урадили! Вучић у Сремској Митровици: Моји су само физички живи! (фото)
Курир 15.02.2025
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас у Сремској Митровици да више није исти човек као пре 110 дана. "Ја нисам исти човек као пре тих 110 дана, од упада у Градску скупштину и свега што су урадили у последњих 110… »
"Циљ им је немоћна Србија" Вучић на великом скупу у Сремској Митровици: Пропала је обојена револуција, јавите им свима…
Курир 15.02.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић обратио се вечерас окупљеним грађанима на скупу у Сремској Митровици поводом обележавања Дана државности Србије, скупа под називом "Срећемо се на Сретење". У свом говору се, између… »
Екипи телевизије Н1 претили у Сремској Митровици: Једва чекамо да вас све побијемо
Нови магазин 15.02.2025
Репортерка Н1 Ксенија Павков која из Сремске Митровице извештава о припреми поподневног скупу Српске напредне странке (СНС) поводом Дана државности - Сретења, казала је да су их поједини окупљени вређали и претили им убиством… »
Александар Срећковић Кубура са протеста у Шиду: Нова година за Србију управо сада долази
Нови магазин 15.02.2025
Додик на скупу у Сремској Митровици: Срби воле Србију и неће је дати
Еуроневс 15.02.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик поручио је вечерас, на скупу у Сремској Митровици поводом обележавања Дана државности, да Србија и Српска окупљају српски народ, као и да Срби воле Србију и да је неће дати. Додик је на… »
Погледајте спектакуларан ватромет у Сремској Митровици! Величанствен скуп, моћан говор председника Вучића и на крају -…
Курир 15.02.2025
Величанствен скуп у Сремској Митровици обележио је моћан говор председника Александра Вучића, а за крај - спектакуларни ватромет! Скуп под називом "Срећемо се на Сретење" је одржан поводом обележавања Дана државности Србије, а… »
"Очекујем и Трампа у Москви" Вучић са скупа у Сремској Митровици: Потврдио сам долазак 9. маја, на Црвеном тргу можда видимо и…
Курир 15.02.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић рекао је данас на скупу у Сремској Митровици, где је, под називом "Срећемо се на Сретење" обележен Дан државности Републике, да би у Москви 9. маја могао да буде и председник Америке… »
Декларација о Војводини усвојена народном акламацијом! Вучић: Сада узвраћамо политички ударац
Курир 15.02.2025
Декларација о Војводини у Србији усвојена је вечерас народном акламацијом, на позив председника Србије Александра Вучића, на скупу поводом прославе Дана државности Србије у Сремској Митровици. "Имамо и ми своје пленуме, много… »
"Књиге, децо, а не звона и прапорци" Вучић послао снажну поруку са скупа у Сремској Митровици: Професори спроводе револуцију…
Курир 15.02.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић обратио се вечерас окупљеним грађанима на скупу у Сремској Митровици поводом обележавања Дана државности Србије, скупа под називом "Срећемо се на Сретење". Током обраћања се… »
Цвијетин Миливојевић за Инсајдер: Скуп у Сремској Митровици - прст у око студентским захтевима (ВИДЕО)
Инсајдер 15.02.2025
Политиколог Цвијетин Миливојевић у емисији "Маркер специјал: Сретење у Србији", говорећи о скупу "Срећемо се на Сретење" у Сремској Митровици, изјавио је да је тај догађај "прст у око студентским захтевима" председника Србије… »
Миливојевић о говору председника Вучића у Сремској Митровици: То је говор губитника
Инсајдер 15.02.2025
Политиколог Цвијетин Миливојевић у емисији "Маркер специјал: Сретење у Србији", говорећи о обраћању председника Србије Александра Вучића окупљенима на скупу "Срећемо се на Сретење" у Сремској Митровици - да је то био "говор… »
(БЛОГ) Усвојена декларација о Војводини на митингу СНС, Вучић позвао студенте да прогласе победу
Н1 Инфо 15.02.2025
У Сремској Митровици одржан је скуп Српске напредне странке (СНС) поводом Дана државности и Сретења. На митингу је на предлог председника Александра Вучића усвојена декларација о Војводини, а председник је позвао студенте да… »
Додик запевао на Вучићевом митингу и поручио: „Не подносим ни њихово право да другачије мисле“
Нова 15.02.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да су већинска Србија и Република Српска на страни председника Србије Александра Вучића и нагласио да га треба слушати јер је поправио међународну позицију земље. Додик… »
Додик: Не подносим чак ни њихово право да друкчије мисле
Н1 Инфо 15.02.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик обратио се окупљенима на митингу СНС у Сремској Митровици. Додик је рекао да је дошао да каже да Републику Српску занима Србија и да је воле. „Не желим да гледам било кога ко урушава… »
Вучић: Три разлога за обојену револуцију, хоће Србију да униште, да буде слаба
Вести онлине 15.02.2025
Председник Александар Вучић рекао је данас да су три разлога за покушај обојене револуције којом желе споља да униште Србију како би била немоћна, слабија од свих, а то су АП Косово и Метохија, Војводина и смањивање економске… »
Председник Србије: Студентски протести ће ући у историју бешчашћа, у Крагујевцу 16.000 људи
Инсајдер 15.02.2025
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да ће актуелни протести студената "ући у историју бешчашћа" као "најпрљавија обојена револуција у историји човечанства" због, како је оценио, манипулације децом. 'Логично је да… »
Митинг СНС у Сремској Митровици: Вучић стигао возом, грађани аутобусима, екипи Н1 упућене претње (блог)
Нови магазин 15.02.2025
У Сремској Митровици почео је скуп Српске напредне странке (СНС) поводом Дана државности и сретења. Председник Србије Александар Вучић на митинг је дошао возом из Београда, а присталице СНС организовано су пристигле аутобусима… »
Напредњачки скуп у Сремској Митровици - кличе се Вучићу
Радио 021 15.02.2025
Скуп Српске напредне странке на који је позвао председник републике и члан СНС, Александар Вучић, почео је у 17.15 часова. Првобитно, скуп је био заказан за 16 часова да би касније било објављено да се почетак помера за 17… »
Декларација о Војводини усвојена народном акламацијом, на позив Вучића
Нови магазин 15.02.2025
Екипи телевизије Н1 претили убиством у Сремској Митровици
Бета 15.02.2025
Репортерка Н1 Ксенија Павков која из Сремске Митровице извештава о припреми поподневног скупа Српске напредне странке (СНС) поводом Дана државности - Сретења, казала је да су их поједини окупљени вређали и претили им убиством… »
Почео скуп "Срећемо се на Сретење" у Сремској Митровици
Еуроневс 15.02.2025
У Сремској Митровци, на плату испред спортског центра "Пинки" почео је велики скуп поводом обележавања Дана државности Србије под називом "Срећемо се на Сретење", на коме ће говорити председник Александар Вучић. На скупу, који… »
Видно нерасположеног Вучића у возу за Митровицу увесељавао Вучићевић: „У Крагујевцу је било 16.000, а нас ће бити 120.000“…
Нова 15.02.2025
Председник Србије Александар Вучић на скуп у Сремској Митровици где се одржава велики скуп поводом обележавања Дана државности путује возом. Скуп, под називом "Срећемо се на Сретење", почеће у 17 часова на платоу испред… »
Сремска Митровица: Вучићев митинг на Сретење или како се два скупа нису срела
Данас 15.02.2025
Два града, колоне људи, а различити поводи окупљања. Док у Крагујевцу траје 15-часовна студентска блокада центра града у знак сећања на 15 жртава пада надстрешнице новосадске железничке станице, председник Србије Александар… »
Ко каже да Војводина није Србија: „Не знам ко каже да није, али дошли смо да подржимо да јесте“
Н1 Инфо 15.02.2025
У Сремској Митровици окупио се велики број грађана на скупу Српске напредне странке (СНС) поводом Дана државности. Екипа Н1 разговарала је са неким од присталицама, које кажу да су дошли да подрже председника Александра Вучића… »
Екипи телевизије Н1 претили у Сремској Митровици: Једва чекамо да вас све побијемо
Данас 15.02.2025
Репортерка Н1 Ксенија Павков која из Сремске Митровице извештава о припреми поподневног скупу Српске напредне странке (СНС) поводом Дана државности – Сретења, казала је да су их поједини окупљнени вређали и претили им убиством… »
Председник Србије: Студентски протести ће ући у историју бешчашћа, у Крагујевцу 16.000 људи
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да ће актуелни протести студената „ући у историју бешчашћа“ као „најпрљавија обојена револуција у историји човечанства“ због, како је оценио, манипулације децом, пише Инсајдер… »
"Не може нам нико ништа, јачи смо од судбине" Моћне речи председника Додика на скупу у Сремској Митровици: Вучић је подигао…
Курир 15.02.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик обратио се окупљеним грађанима у Сремској Митровици, где се одржава велики скуп поводом обележавања Дана државности Србије под називом "Срећемо се на Сретење". Како је рекао, Република… »
Јужне вести 15.02.2025
ББЦ Страначки скуп у Сремској Митровици Два града, колоне људи, а различити поводи окупљања. Док у Крагујевцу траје 15-часовна студентска блокада центра града у знак сећања на 15 жртава пада надстрешнице новосадске железничке… »
НИН 15.02.2025
Два града, колоне људи, а различити поводи окупљања. Док у Крагујевцу траје 15-часовна студентска блокада центра града у знак сећања на 15 жртава пада надстрешнице новосадске железничке станице, председник Србије Александар… »
Радио 021 15.02.2025
Док у Крагујевцу траје 15-часовна блокада центра града у знак сећања на 15 жртава пада надстрешнице новосадске железничке станице, председник Србије Александар Вучић позвао је присталице његове Српске напредне странке да се… »
Тробојке се вијоре на све стране, погледајте спектакуларни призор из дрона Велики број грађана се окупио да обележи Дан…
Курир 15.02.2025
У Сремској Митровици се данас одржава велики скуп поводом обележавања Дана државности Србије, а на скупу се обраћа и председник Републике Србије Александар Вучић. Скуп, под називом "Срећемо се на Сретење" почео је у 17 часова… »
Вучић из воза за Митровицу: У Крагујевцу 16.000 људи са „свима из Београда“ (ФОТО)
Н1 Инфо 15.02.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, на путу на скуп Српске напредне странке у Сремској Митровици, да је са "покушајима обојене револуције готово" и да је сад "време да народ каже какву будућност хоће". Вучић је… »
Вучић: После ужасних јануара и фебруара, биће потребни месеци да земљу вратимо на добар колосек
Данас 15.02.2025
Председник Србије Александар Вучић је данас, говорећи у контексту вишемесечних студентских протеста и блокада, проценио да ће бити „потребни месеци“ да се држава врати на „добар колосек“. „После ужасног јануара и једнако лошег… »
Мала герилска акција у Сремској Митровици
Данас 15.02.2025
Група активиста на једном од аутобуса којим су довежене присталице Српске напредне странке у Сремску Митровицу окацила је транспарент. На транспаренту закаченом на аутобусу, алексиначке регистрације стоји: Ми пумпамо ви сте… »
Вучић стигао возом у Сремску Митровицу, скуп од 17 часова
Телеграф 15.02.2025
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић стигао је возом у Сремску Митровицу, где ће од 17.00 часова бити одржан скуп поводом Дана државности Србије "Срећемо се на Сретење". Вучић је кренуо у 15.00 часова из Београда… »
„Једва чекамо да вас све побијемо“ – Екипи Н1 прете у Сремској Митровици, новинарима напријатно
Репортерка Ксенија Павков која извештава из Сремске Митровице, где ће се одржати скуп Српске напредне странке поводом Сретења – Дана државности, казала је да је веома непријатно стајати у том граду са микрофоном Н1 и да су им… »
Вучић и Мали возом иду на скуп у Сремској Митровици: Очекујемо 120.000 или 130.000 људи
Данас 15.02.2025
Председник Србије Александар Вучић и министар финансија Синиша Мали возом из Београда пошли су са симпатизерима Српске напредне странке (СНС) на скуп „Срећемо се на Сретење“, поводом Дана државности, у Сремској Митровици. Вучић… »
Вучић: На скупу у Сремској Митровици очекујемо око 130.000 људи
РТК 15.02.2025
Председник Александар Вучић изјавио је да очекује да на данашњем скупу у Сремској Митровици поводом Дана државности Србије, а на којем ће бити донета декларација о Војводини, очекује да буде присутно око 130.000 људи. Вучић је… »
„Нисам баш срећан, али не бих да причам“: Присталице напредњака у Београду пред полазак у Сремску Митровицу
Нова 15.02.2025
Полазак у Сремску Митровицу поводом Дана државности Србије где би окупљенима требало да се обрати председник Александар Вучић организован је испред Цветкоове пијаце у Београду. За тај пут обезбеђено је шест „Ластиних“ аутобуса… »
Екипи Н1 прете у Сремској Митровици: „Једва чекамо да вас све побијемо“
Нова 15.02.2025
Репортерка Ксенија Павков која извештава из Сремске Митровице, где ће се одржати скуп Српске напредне странке поводом Сретења – Дана државности, казала је да је веома непријатно стајати у том граду са микрофоном Н1 и да су им… »
Претње екипи Н1 у Сремској Митровици: "Једва чекамо да вас све побијемо"
Радио 021 15.02.2025
Репортерка Н1 Ксенија Павков, која извештава из Сремске Митровице, казала је да су их људи вређали и претили им убиством. У Сремској Митровици се данас одржава скуп Српске напредне странке поводом Дана државности и сретења… »
Велики скуп у Сремској Митровици поводом обележавања Дана државности
РТК 15.02.2025
У Сремској Митровици данас ће бити одржан скуп поводом обележавања Дана државности на којем ће говорити председник Србије Александар Вучић. Скуп ће почети у 17 часова на платоу испред Спортског центра „Пинки“. На том скупу ће… »
Сретење у Србији : Студенти у Крагујевцу, Вучић у Сремској Митровици
Инфозија 15.02.2025
Студенти свих државних универзитета данас ће у Крагујевцу одржати скуп “Сретнимо се на Сретење”, поводом Дана државности Србије. Истовремено, у Сремској Митровици се организује скуп “Срећемо се на Сретење” на који је позвао… »
Данас протест студената у Крагујевцу и скуп у Сремској Митровици
Радио сто плус 15.02.2025
Студенти свих државних универзитета данас ће у Крагујевцу одржати скуп “Сретнимо се на Сретење”, поводом Дана државности Србије, док ће истог дана бити одржан и скуп у Сремској Митровици “Срећемо се на Сретење” на који је… »
Вучић се обраћа народу: Данас је велики скуп у Сремској Митровици поводом обележавања Дана државности Србије
Вечерње новости 15.02.2025
У СРЕМСКОЈ Митровици ће данас бити одржан велики скуп поводом обележавања Дана државности Србије, а на скупу ће говорити председник Републике Србије Александар Вучић. ФОТО ТАЊУГ/ МАРКО ЂОКОВИЋ/ Скуп под називом "Срећемо се на… »
Вести дана »
Трамп неће састанак са Путином док не буде сигуран о постизању договора за Украјину
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
(Фото) састанак у председничком авиону: Ево шта је Трамп рекао катарском емиру: Не знам шта је важније, бити вољен или поштован?
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
(ВИДЕО) Погледајте како је Борусија Дортмунд дошла до победе у надокнади времена
Данас пре 4 сатијош 1 повезана