Povezane vesti
„Ušla sam kod muža u sobu i pitala ko je to“: Marija Mikić otkrila sve o novoj pesmi, suprug Jovan kriv za sve
Nova 15.02.2025
Pevačica Marija Mikić odlučila je da publici za Dan zaljubljenih pokloni snažnu baladu. Pevačica Marija Mikić odlučila je da publici za Dan zaljubljenih pokloni snažnu baladu pod nazivom “Kreten”. Sudeći po reakcijama i komentarima, pesma nikog nije… »
"Ušla sam kod muža u sobu i pitala ko je to" Marija Mikić otkrila sve o "Kretenu", suprug Jovan kriv za sve: Pozvala sam ga u…
Kurir 15.02.2025
Pevačica Marija Mikić odlučila je da publici za Dan zaljubljenih pokloni snažnu baladu pod nazivom “Kreten”. Sudeći po reakcijama i komentarima, pesma nikog nije ostavila ravnodušnim. Muziku i tekst potpisuje maestralni Bane Opačić. „Kreten“ je pesma… »
Vesti dana »
Netanjahu: Pojačavamo intenzitet operacija u Libanu i tampon zonama
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 34 povezane
Havarija na sistemu Rzav: Više od 200.000 ljudi u Zapadnoj Srbiji ostalo bez vode (VIDEO)
Insajder pre 7 satijoš 22 povezane
Preminuo Dragoljub Mićunović: Profesor, filozof i političar posvećen borbi za demokratizaciju Srbije (VIDEO)
Insajder pre 6 satijoš 53 povezane
Rekordne vrućine u Britaniji: London dva dana zaredom beleži istorijske temperature
Euronews pre 8 satijoš 28 povezanih