Povezane vesti
„Ušla sam kod muža u sobu i pitala ko je to“: Marija Mikić otkrila sve o novoj pesmi, suprug Jovan kriv za sve
Nova 15.02.2025
Pevačica Marija Mikić odlučila je da publici za Dan zaljubljenih pokloni snažnu baladu. Pevačica Marija Mikić odlučila je da publici za Dan zaljubljenih pokloni snažnu baladu pod nazivom “Kreten”. Sudeći po reakcijama i komentarima, pesma nikog nije… »
"Ušla sam kod muža u sobu i pitala ko je to" Marija Mikić otkrila sve o "Kretenu", suprug Jovan kriv za sve: Pozvala sam ga u…
Kurir 15.02.2025
Pevačica Marija Mikić odlučila je da publici za Dan zaljubljenih pokloni snažnu baladu pod nazivom “Kreten”. Sudeći po reakcijama i komentarima, pesma nikog nije ostavila ravnodušnim. Muziku i tekst potpisuje maestralni Bane Opačić. „Kreten“ je pesma… »
Vesti dana »
Snimak požara u Deliblatskoj peščari: Crni dim prekrio nebo, vidi se iz južnog Banata i Beograda VIDEO
Nova pre 22 minutajoš 50 povezanih
Đedović Handanović sa generalnim direktorom NIS-a: U avgustu se očekuje rekordna prodaja benzina i dizela u poslednjih pet godina
Forbes pre 5 satijoš 45 povezanih
Zvezda peti put od Krasnodara juri preokret u evropskim kvalifikacijama, učinak polovičan
RTS pre 28 minutajoš 24 povezane