Povezane vesti
„Ušla sam kod muža u sobu i pitala ko je to“: Marija Mikić otkrila sve o novoj pesmi, suprug Jovan kriv za sve
Nova 15.02.2025
Pevačica Marija Mikić odlučila je da publici za Dan zaljubljenih pokloni snažnu baladu. Pevačica Marija Mikić odlučila je da publici za Dan zaljubljenih pokloni snažnu baladu pod nazivom “Kreten”. Sudeći po reakcijama i komentarima, pesma nikog nije… »
"Ušla sam kod muža u sobu i pitala ko je to" Marija Mikić otkrila sve o "Kretenu", suprug Jovan kriv za sve: Pozvala sam ga u…
Kurir 15.02.2025
Pevačica Marija Mikić odlučila je da publici za Dan zaljubljenih pokloni snažnu baladu pod nazivom “Kreten”. Sudeći po reakcijama i komentarima, pesma nikog nije ostavila ravnodušnim. Muziku i tekst potpisuje maestralni Bane Opačić. „Kreten“ je pesma… »
Vesti dana »
Savet bezbednosti UN razmatra izveštaj o Kosovu i Metohiji; Đurić: Srbija nije deo problema, mi smo deo rešenja
RTV pre 2 minutajoš 28 povezanih
Gorivo opet skuplje: Koliko još građani mogu da izdrže ovaj rast cena? Cene goriva
Volim Zrenjanin pre 3 satajoš 36 povezanih
Udruženje Međunarodni transport: Nema protesta vozača, radi se na obezbeđenju viza 'D'
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih
Ovo je Trampov plan za kažnjavanje članica NATO: Hladna osveta predsednika SAD za sve zemlje koje nisu pružile dovoljnu pomoć tokom rata u Iranu
Kurir pre 57 minutajoš 31 povezana
Tokom predstojećih praznika: Besplatan parking u Novom Sadu
Večernje novosti pre 1 satjoš 27 povezanih