Povezane vesti

Simo Krunić posle poraza od Partizana: "Sa igračem manje nismo ništa mogli da uradimo"

Simo Krunić posle poraza od Partizana: "Sa igračem manje nismo ništa mogli da uradimo"

Telegraf pre 6 dana
Preporučujemo. Fudbaleri Partizana upisali su prvi trijumf u prolećnom delu sezone, pošto su u Humskoj pobedili OFK Beograd 4:1 u meču 23. kola Superlige Srbije. Nakon meča, svoje impresije izneo je trener gostujuće ekipe Simo Krunić, koji je… »
Srđan Blagojević ne razmišlja o predstojećem okršaju sa Zvezdom: "Ne zanima me večiti derbi..."

Srđan Blagojević ne razmišlja o predstojećem okršaju sa Zvezdom: "Ne zanima me večiti derbi..."

Telegraf pre 5 dana
Preporučujemo. Fudbaleri Partizana upisali su prvi trijumf u prolećnom delu sezone, pošto su u Humskoj pobedili OFK Beograd 4:1 u meču 23. kola Superlige Srbije. Nakon utakmice, trener crno-belih Srđan Blagojević istakao je da je veoma zadovoljan… »
"Zvezda je iznad ove lige": Slavoljub Đorđević surovo iskren posle poraza svog Napretka

"Zvezda je iznad ove lige": Slavoljub Đorđević surovo iskren posle poraza svog Napretka

Telegraf pre 5 dana
Preporučujemo. Fudbaleri Napretka iz Kruševca su ugostili Crvenu zvezdu na svom stadionu u 23. kolu Superlige Srbije, gde su poraženi ubedljivo sa 4:0. Jednostavno, nisu mogli da ispariraju aktuelnom šampionu Srbije. Upravo je o tome govorio i trener… »
Milojević nakon pobede Zvezde u Kruševcu: "Poželeo bih sreću našim košarkašima, nadam se da će uzeti trofej"

Milojević nakon pobede Zvezde u Kruševcu: "Poželeo bih sreću našim košarkašima, nadam se da će uzeti trofej"

Telegraf pre 5 dana
Preporučujemo. Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na gostovanju ekipu Napretka 4:0 u meču 23. kola Superlige Srbije. Nakon meča, trener crveno-belih Vladan Milojević istakao je zadovoljstvo igrom njegovog tima i poželeo sreću košarkašima i finalu… »
Blagojević nakon OFK Beograda: "Srećan sam zbog svoje prve pobede na klupi Partizana"

Blagojević nakon OFK Beograda: "Srećan sam zbog svoje prve pobede na klupi Partizana"

Telegraf pre 5 dana
Preporučujemo. Fudbaleri Partizana upisali su prvi trijumf u prolećnom delu sezone, pošto su u Humskoj pobedili OFK Beograd 4:1 u meču 23. kola Superlige Srbije. Nakon meča, trener crno-belih Srđan Blagojević istakao je da je srećan zbog prve… »

Vesti dana »